icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
21. mar 2012

@mata_ba docitala som sa aj v inych diskusiach, ze je to bezne v tehotenstve

mata_ba
21. mar 2012

@moni1007 ano,ano....ja som ju mala dva dni po ovulke a este stale mam,tak len pre istotu som chcela vediet...

pacica
Odpoveď bola odstránená
kikaneu
21. mar 2012

@mata_ba čo budeš robiť teda zajtra, v piatok a sobotu? 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
mata_ba
21. mar 2012

@kikaneu zajtra idem do BA a mam strasne vela prace,v piatok idem do svojej prace,ale tiez jej bude koooopec..a v sobotu oslavuje drahy meninky,svokrik meninky aj narodeniny a svokra narodky 🙂

mata_ba
21. mar 2012

@pacica vraj je to bezne,ze sa netreba bat 🙂

kikaneu
21. mar 2012

@mata_ba no teeeda, vy to budete mať riadne perné cez víkend, toľko oslávencov pokope 😀

mata_ba
21. mar 2012

@kikaneu ani mi nehovor 😀 ale vsak 60-ka,to treba oslavit 😉

kikaneu
21. mar 2012

@mata_ba hm, to veru treba 🙂 nás to čaká budúci rok, svokor bude mať v januári 🙂

mata_ba
21. mar 2012

@kikaneu tak to bude veselooooo 🙂

janie80
21. mar 2012

@moni1007 to vsetko preplaca poistovna, pokial ja viem... Folikulku robia ultrazvukom.... Ale ked si dobre spominam, tak mozno podla toho, aku mas poistovnu.... Jedne kocke robila tehu utz a pytala, myslim 4 EUR.... Odo mna nikto nikdy nepýtal ani cent... 😉

kikaneu
21. mar 2012

@mata_ba tak držím palce, nech to v zdraví zvládnete 🙂

vardzikova
21. mar 2012

@miriamka3 och moja tak to mi je ľuto ... ale doktori niekedy dokažu riadne vystrašiť uvidiš čo ti povedia zajtra

mistisa
21. mar 2012

@katuska54 tak tak mojko 🙂 ja mam k narodeninam laparoskopiu ☹ ale ak pomoze tak dobry darcek 🙂

lucecita
21. mar 2012

@kikaneu avooooj a ty máš kde ovu? 😀 zasa tak neskoro? si akosi teraz na vážkach, že nevieš či hore alebo dole 😀 a ako bolo v práci? ja v poho, kúpila som si svetrík s krátkym rukávom k legínam, dva topy a mm tričenko 😀

kikaneu
21. mar 2012

@lucecita moja ovu dôjde snáď 🙂 do víkendu 🙂 ona mi robí napriek, lebo som dúfala, že príde tak v strede týždňa, aby som cez víkend nemusela nastavovať budík, ale vidíš....nič z toho, bude budík zvoniť skoro ráno 😀 hej, robí si tá teplota, čo chce 🙂 v práci dnes bolo fajnovo, pohodička 🙂 no, tak super, že si nakúpila? a aké farby? niečo veselé?

lucecita
21. mar 2012

@kikaneu tak aspoň budeš mať plodný víkend 😀 😀 😀 aj ja som si myslela, že už pôjdeš len hore a zasa totok 😠 ale neva, ja meriam cez víkend naposledy, tak si to vychutnám 😀 ja sa aj teším zajtra do práce 😉 svetrík takej modrofialkovej farby, a topíky jeden čierny so striebornou aplikáciou a druhý taký kvetinkový 😀

lucecita
21. mar 2012

@mel84 moja, bodaj by si v tom mala pravdu...ale uvidíme, ja nejdem nič siliť...som rozhodnutá nebrať nič a ani sa nepozorovať ani merať teplotu...nemám moc pevnú vôlu, ale teraz to dodržím, nakoľko mi aj tak ten opak nepomohol 😀

vavenecka
21. mar 2012

@spula22 aaale moja,choroba na teba lezie?to čo?rýchlo ju niečim odožeň 😉

kikaneu
21. mar 2012

@lucecita no, ktovie 🙂 aby to nebolo už do víkendu.....a víkend bude už neplodný...........ale to je jedno 😀 vychutnaj si, vychutnaj 🙂 hm, aj ja chcem ísť nakupovať, joj 😅 😔 🙂

vavenecka
21. mar 2012

@fifitko25 no rada by som bola,keby bolo uhniezďovanie,ale tmavne,takže skôr sa mrcha spúšťa 😠 a veď kočíkovať môžme,aj keď budem mať mimčo o mesiac po tebe 😉

vavenecka
21. mar 2012

@miriamka3 joooj,zlatík,zatiaľ nestresuj,dr má asi niečo s očami 😠 budem držať palčeky,aby ti objavili peknú fazuľku 🙂

lucecita
21. mar 2012

@kikaneu prídi do PU a pôjdeme nakupovať spolu 😀 šak keksíkujte aj teraz aj cez víkend, ono to tam predsa raz musí padnúť 😀 😀 😀

kikaneu
21. mar 2012

@lucecita tak ďaleko mám ísť? 🙂 no čo si, aj tu sa dá nakúpiť, len musím šetriť prašule 😉 povedz to môjmu chlapovi, mňa už ide poraziť z toho, že tri dni nič nebolo a on nič, už nechápem, asi starne, lebo voľakedy už po necelom dni chodil, že chce a teraz 3 a on nič......a keď ja začnem, tak on je unevený, urazený alebo chce spať 😠

vavenecka
21. mar 2012

@pacica podľa mňa ešte silnejšia ako kontrolná 😉

lucecita
21. mar 2012

@kikaneu už má zase svoje dni? koksoooooo, teraz zasa štrajkuje, keď bude ovula? sakra aj s chlapom 😀 pošlem môjho, ten je plný 😀 😀 😀 😀

kikaneu
21. mar 2012

@lucecita nesranduj 😀 ja už fakt neviem aký trik na neho použiť, všetko som skúšala a nič nepomohlo 😠 ale vravím, že asi to tak má byť a hotovo....možno ešte nie je ten správny čas, čo ja viem? asi nestačí, že ja chcem bábo.....ktovie čo je pre nás pripravené.... 😕

lucecita
21. mar 2012

@kikaneu vieš, ale mi je divné, že pred ovu je žhavý, a keď sa blíži, tak cúva...ale aj môj bol taký asi dva cykly, ale potom sa to napravilo a chcel 😀 idem pod sprchu, uvidíme sa neskôr 😉

kikaneu
21. mar 2012

@lucecita aj mne je to divné, ale ja mu nehovorím, či už bude ovu alebo už bola....to si nechávam pre seba, ak by sa opýtal, prejavil záujem, ale on nič, tak načo mu to budem vešať na nos....ale dnes mi ráno hovoril v aute, že som pekná a také lichôtky, tak som mu povedala, že a čo z toho, keď sa so mnou nechce milovať, tak sa vyhovára, že je unavený......idem aj ja do sprchy 😉