Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Dnes mám veľmi rozlietaný deň. Doobeda školenie a poobede som sa ešte nezastavila... Už nech je 19:00 hod. a idem domov k miláčikovi 😅 @mata_ba a @purina12345 prajem Vám aby to silnelo.... 😀
@majka748 ďakujeeeeeem 🙂
@purina12345 ale teplota je krásna, tak ešte stále držím prsty 😉
@kikaneu ďakujem moja, ako bude tak bude 😵
@purina12345 dobrý prístup 🙂
@lucecita ahoj mojka, tak aký bol deň? ja som mala skvelý 🙂 a graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@purina12345
@kikaneu no vyzerá to na ten 16-17DC 😉
@kikaneu nooo esteze tak...tak mu to este aj dnes vytmav a uz by to aj mohlo stacit lebo uz by mala byt aj ovulka nie? diky no uvidime co s tou robotou...ziadna slava to nie je,ale lepsie ako nic...ucitelstva sa budem musiet na chvilu vzdat...aspon vyskusam ine robotky 🙂 a inak vcera ma uz bolelo brucho ako na mrchu takze z mojich priznakov asi nic 😀
@purina12345 milacik taky pididusik tam je 🙂 ale sku este neskor testnut 🙂 a ta tvoja teplotka vyzera na 1* 😀
@spula22 hej nejaký duch sa tam ukázal 😀 no dúfam že s teplotkou nakoniec neprepadnem 😀 😀
@purina12345 no tak to vyzerá, čiže šance zas malé....ale ja už fakt neriešim nič, bude ako má byť
@dijusa no, moja teplota dnes vystúpila, takže už je asi jedno či mu budem niečo vytmavovať alebo nie.....teraz máme iné starosti, malé šteniatka, zatiaľ 2, no vyzerá to tak, že ešte minimálne jedno pribudne 🙂 takže sa budem venovať im 😉 ale čosi, nemysli na mrchu, pošli ju niekam dokelu 😀
@kikaneu ahoj mojka, že aký výstup 😀 takže bola ovu na 16DC a máte poistkuuuuuu, táakže teraz len palčeky držím 😉 ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita a tiež s výstupom 😀 dneska ľavobok bolí jak sviňa už od rána a hlavne pri cikaní ☹
@purina12345 micka ahoj, graf máš krásny, skús testnúť neskôr 😉 ale ak je tam dúšik, dúfam, že bude silnieť 🙂
@lucecita ahoj, taký mini výstup, chcela by som mať taký ako máš ty 😀 to ti poviem, poistka ako sviňa....ja už sa na adresu svojho chlapa nevyjadrujem 😔 juj, mojka, vydrž to, ešte víkend a potom už bude len lepšie 🙂
šťastná mamina sa má dobre 🙂 počet havkov je nakoniec 3 kusy 🙂 toho tretieho som ešte nevidela, išla som rbiť večeru 🙂 a ešte sa pečú rybky 😀
@kikaneu ja viem, ale dneska je to fakt kritické ☹ už sa aj teším na budúci týždeň 😀 no kebyže máme za sebou nejaký ten sexík, tak si myslím, že je to výstup po uhniezdení, ale keďže je to tak, ako to je, je to klam 😀 posielam ti na zajtra takýto výstup 😉 a čo, zasa štrajkuje? nech ma neserká, lebo prídem, stiahnem nohavice a vylepím mu po holej 😀 😀 😀 tak predsa tri, ako si cítila pri macaní 😀 fúúúha, že rybky, tie ja nemusím 😀 ja si idem dať rožtek so salámkou a paprikou 😀

@purina12345 tak ja mam testov..19 ovu 😀 a tehuuu tusim 12 😀