icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
23. mar 2012

@purina12345 tak ja mam testov..19 ovu 😀 a tehuuu tusim 12 😀

majka748
23. mar 2012

Dnes mám veľmi rozlietaný deň. Doobeda školenie a poobede som sa ešte nezastavila... Už nech je 19:00 hod. a idem domov k miláčikovi 😅 @mata_ba a @purina12345 prajem Vám aby to silnelo.... 😀

mata_ba
23. mar 2012

@majka748 dakujeeeem..snaaad bude

kikaneu
23. mar 2012

@mata_ba ahoj Maťka, no pekný výstup dnes 🙂 neboj sa, nemysli na to, bude len tak, ako má byť....neovplyvníš to 😉

purina12345
23. mar 2012

@majka748 ďakujeeeeeem 🙂

kikaneu
23. mar 2012

@purina12345 ale teplota je krásna, tak ešte stále držím prsty 😉

mata_ba
23. mar 2012

@kikaneu ahoj,ano ja viem...ale...no nemysli na to,ked je nadej 🙂 ale snazim sa to brat,ze nic...

purina12345
23. mar 2012

@kikaneu ďakujem moja, ako bude tak bude 😵

kikaneu
23. mar 2012

@mata_ba ja viem, že je to ťažké....ale skús to 🙂 a hlavne bez strachu 😉

mata_ba
23. mar 2012

@kikaneu no strach nemam...teda aspon myslim 😀

kikaneu
23. mar 2012

@purina12345 dobrý prístup 🙂

kikaneu
23. mar 2012

@mata_ba tak potom je všetko ok 🙂

mata_ba
23. mar 2012

@kikaneu ale ano..aj tak si nijak nepomozem... 🙂 mozem sa len modlit..ako doteraz 🙂

kikaneu
23. mar 2012

@lucecita ahoj mojka, tak aký bol deň? ja som mala skvelý 🙂 a graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@purina12345

kikaneu
23. mar 2012

@mata_ba veru 🙂

purina12345
23. mar 2012

@kikaneu no vyzerá to na ten 16-17DC 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
dijusa
23. mar 2012

@kikaneu nooo esteze tak...tak mu to este aj dnes vytmav a uz by to aj mohlo stacit lebo uz by mala byt aj ovulka nie? diky no uvidime co s tou robotou...ziadna slava to nie je,ale lepsie ako nic...ucitelstva sa budem musiet na chvilu vzdat...aspon vyskusam ine robotky 🙂 a inak vcera ma uz bolelo brucho ako na mrchu takze z mojich priznakov asi nic 😀

anlady
autor
23. mar 2012

@mata_ba jasné,do zajtra meriam 🙂

spula22
23. mar 2012

@purina12345 milacik taky pididusik tam je 🙂 ale sku este neskor testnut 🙂 a ta tvoja teplotka vyzera na 1* 😀

purina12345
23. mar 2012

@spula22 hej nejaký duch sa tam ukázal 😀 no dúfam že s teplotkou nakoniec neprepadnem 😀 😀

kikaneu
23. mar 2012

@purina12345 no tak to vyzerá, čiže šance zas malé....ale ja už fakt neriešim nič, bude ako má byť

kikaneu
23. mar 2012

@dijusa no, moja teplota dnes vystúpila, takže už je asi jedno či mu budem niečo vytmavovať alebo nie.....teraz máme iné starosti, malé šteniatka, zatiaľ 2, no vyzerá to tak, že ešte minimálne jedno pribudne 🙂 takže sa budem venovať im 😉 ale čosi, nemysli na mrchu, pošli ju niekam dokelu 😀

lucecita
23. mar 2012

@kikaneu ahoj mojka, že aký výstup 😀 takže bola ovu na 16DC a máte poistkuuuuuu, táakže teraz len palčeky držím 😉 ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita a tiež s výstupom 😀 dneska ľavobok bolí jak sviňa už od rána a hlavne pri cikaní ☹
@purina12345 micka ahoj, graf máš krásny, skús testnúť neskôr 😉 ale ak je tam dúšik, dúfam, že bude silnieť 🙂

lucecita
23. mar 2012

@kikaneu a ešte gratulujem k havkom 😉 ako sa má šťastná mamina?

mistisa
23. mar 2012

@mata_ba ajoj mojko no co testovala si? nemam kedy dnes citat prispevky robime 3 torty tak len odbieham ci niekto nepise 🙂 uz by mohol tehu testik ukazat dve // mojka hm? 😉

mata_ba
23. mar 2012

@mistisa pozri album..vrchny je ovu,spodny tehu... 😉

kikaneu
23. mar 2012

@lucecita ahoj, taký mini výstup, chcela by som mať taký ako máš ty 😀 to ti poviem, poistka ako sviňa....ja už sa na adresu svojho chlapa nevyjadrujem 😔 juj, mojka, vydrž to, ešte víkend a potom už bude len lepšie 🙂
šťastná mamina sa má dobre 🙂 počet havkov je nakoniec 3 kusy 🙂 toho tretieho som ešte nevidela, išla som rbiť večeru 🙂 a ešte sa pečú rybky 😀

lucecita
23. mar 2012

@kikaneu ja viem, ale dneska je to fakt kritické ☹ už sa aj teším na budúci týždeň 😀 no kebyže máme za sebou nejaký ten sexík, tak si myslím, že je to výstup po uhniezdení, ale keďže je to tak, ako to je, je to klam 😀 posielam ti na zajtra takýto výstup 😉 a čo, zasa štrajkuje? nech ma neserká, lebo prídem, stiahnem nohavice a vylepím mu po holej 😀 😀 😀 tak predsa tri, ako si cítila pri macaní 😀 fúúúha, že rybky, tie ja nemusím 😀 ja si idem dať rožtek so salámkou a paprikou 😀

vavenecka
23. mar 2012

@su_san ahoooj zlatik 🙂 no veru,akosi sa poponáhľala,to bude tou jarou 😀 ja som tiež včera zjedla dva paraleny,sa to nedalo vydržať,ešteže zabrali 🙂 dnes už pohodka 🙂 budem merať a asi aj testy ešte pomíňam,keď ich mám 😠