icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
26. mar 2012

@purina12345 Reni a nejdes ešte testovat? 😉

purina12345
26. mar 2012

@fifitko25 neviem, asi pozajtra ak sa mrchavá fakt nedostaví

mata_ba
26. mar 2012

@anett6212 robila,su v albume..ale boli to len takmer neviditelni dusikovia...a ja som mala ovulku az na 25 DC,takze meskat mi bude v podstate az v stredu..ak bude...

@lenkahh ahojky.a ty nemerias BT?alebo testik si nerobila?aj ja ti drzim paste 🙂 a dakujem 🙂

fifitko25
26. mar 2012

@purina12345 coze by chodila 😀 tak som zvedava ako sa to bude vyvíjať 😉 a cítis že by chcela prijst? Tak jej povedz, že ju nechceme 😀

anett6212
26. mar 2012

@mata_ba no tych dusikov som videla vo fotoblogu. ja si myslim, ze asi si tehu. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mata_ba
26. mar 2012

@purina12345 akurat som skusala krcok a zatial som na neho v pohode dociahla 🙂 co sa pocas skusania hlieniku nedalo povedat 🙂

mata_ba
26. mar 2012

@anett6212 no,nechame sa prekvapit..lebo som pripravena aj na mrsinu...

lenkahh
26. mar 2012

@mata_ba tento mesiac som si povedala, že BT nebudem merať. Bola som nazlostená, lebo grafy mi ukazovali peknú dvojfázovu krivku a doky mi ovu nepotvrdil a vravel, že na BT sa nemôžem spoliehať. a dosť ma meranie aj ovplyvnovalo. Ked som videla, že ovu sa este neblíži, tak som nemala ani chut sexikovať 😀 Tak som to nechala všetko tak, pila som veeeľa alchemilky a sexikovala pravidelne a bez bloku v hlave 😀 Raz ma aj pokúšalo meraž, vzala som teplomer a vyšmykol sa mi z ruky a rozbil sa 😀 😀 brala som to ako znamenie, že nemerať 😀 😀 Ešte som zatiaľ netestovala. Počkam este aspon do stredy, lebo som zistila, že pred mrchou viem mať dosť hlienu...aj ked teraz dúfam, že je to tehu hlien 🙂 A dnes som si šla kúpiť do lekárne tehu test. Bol tam mladý lekárnik, taký fešný a hovorím mu, že chcem mamatest. a on na mna kukal a spýtal sa, že načo to je. a ja že je to tehotenský test 😀 😀 😀 myslím, že lekárnik by mam vedieť názvy liekov a testov, ale brala som to z rezervou, reku chlap 😀 😀 júj dajak som sa rozpísala 😉 Tajne dúfam, že si najdem dve // , ale moc tomu neverím. posledné 2 cykly boli vraj bez ovulky ☹ a doky ma nechce riešiť hormonmy, lebo vraj sa este nesnažíme rok ☹

anett6212
26. mar 2012

@mata_ba no neviem. tak to ti poriadne meska. a ked aj na krcok v pohode dotiahnes. hmmmm 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 no super. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tešíííííííííííííííííííííííííííííííííííím sa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mata_ba
26. mar 2012

@anett6212 prosim ta,este sa netes..az ked budem mat potvrdene od dokiho alebo aspon pekne kolajnice 🙂

mata_ba
26. mar 2012

@lenkahh ale podla nazvu mamatest by mu to mohlo cvaknut 😀 chlapi...
no moja,ja som dokiho trochu oklamala,ze sa snazime uz skoro rok,pritom je to 7 mesiacov...urobil mi hormonalny profil,vsetko bolo OK az na progesteron,ale kedze mi bral krv na 21 DC a ovulku som mala az na 25 DC,jasne,ze bol nizky...tak som sa s nim o tom bavila a povedal,ze mi da duphaston na zlepsenie cyklu.Taktiez mi robil folikulometriu na 13 DC a mala som iba 8 mm vajko vlavo...preto mi dal clostil,lebo ze je to malinko,ze vajko by malo mat minimalne 13 mm...v tej 21 DC mi opat robil folikulometriu a vpravo som mala 13 mm vajko...ci to vlavo prasklo alebo sa vstrebalo,nevieme...ale pravdepodobne to vpravo prasklo,ak bola ovulka,co podla BT bola...takze som veeeelmi zvedava,ci mrcha pride a idem teda skusit clostil a duphik alebo to budem moct niekomu posunut 🙂 mam zleho tusaka,resp.sa bojim,ale stale v kutiku dufam,ze naozaj hormony uz nebudu potrebne...

purina12345
26. mar 2012

@fifitko25 no veru mám silný pocit že by chcela prísť a keďže neviem akú som mala teraz sliznicu tak s tým počítam (tak trochu) však uvidím ale dúfam že si ostane niekde pekne na dlho zašitá 🙂

lenkahh
26. mar 2012

@mata_ba držím Ti palce, graf máš pekný, podla mna je to na dobrej ceste 🙂 mne doky vravel, že ak nic, tak mám dojsť v apríli. Musím mu veriť, je to najlepší doktor v okrese. Vdaka nemu otehotneli aj ženy, čo sa roky snažili, až kým neprišli k nemu 😀 ale ked videl, že som ovu nemala už druhý mesiac po sebe, tak mi mohol dať clostil. vydel len malé nedorastené vajko. tento cyklus som pre istotu ani za nim nešla. snažila som sa byť v klude a vyrovnaná. snád sa mi to oplati 😉 aj ked..... vždy mam strach, že to nevyšlo. A jak naschvál, za posledný mesiac do nášho okruhu známych pribudlo asi 6 bábätiek. roztrhlo sa tu vrece, len na nás nedošlo ☹
No a v tej lekárni nakoniec mamatest nemali, tak som kúpila womensecreat, tiež desiatkový..... tak uvidíme 😉

mata_ba
26. mar 2012

@lenkahh ja som vcera testovala s woman secret...drzim ti moooc paste...hadam budeme obe milo prekvapene...a o tehu resp.babatkach mi ani nehovor...takmer vsetky baby okolo mna su bud tehu alebo maju malinke babatka 🙂 ale tak aspon si ich mozem postiskat 🙂

lenkahh
26. mar 2012

@mata_ba to s ním si mala toho dušíka? snád sa aj mne niejaký ten objaví 😉

anett6212
26. mar 2012

@mata_ba uvidis budes. isto budes 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 test by ti len tak neukazal ducha

mata_ba
26. mar 2012

@lenkahh no na nom bol najlepsie vidiet 🙂

@anett6212 ale ved su takmer neviditelni ☹ uvidim co bude zajtra...ale mam vazne pocit,ze nic...

e.l.i
26. mar 2012

ahojte babulky...taak ja som sa sem len teraz dostala... v sobotu mi zomrela starka....a dnes sme mali pohreb,,,, ☹ .. tak sme mali znovu tazke obdobie... tento mesiac toho bolo dost na zaciatku mes. krsna...a teraz starka.....
@mata_ba vidim dusikov.. je to podla mna jasne...ta mrska uzani nepride. 😀

@purina12345 len pekne sa setri a fazulku pekne opatruj,, 😉

inak akurat teraz vecer..som mala pekne natahovaci hlienik,,, myslim ze sa ovu blizi 😉
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...

mata_ba
26. mar 2012

@e.l.i moja to ma mrzi ☹ uprimnu sustrast..mne posledna starka (teda myslim posledna zo starych rodicov) zomrela den pred svadbou,tak si vies predstavit...a dakujem,ale dnes ma dost boli brucho ☹ a je mi zle furt ☹ takze sa obavam,ci nepride mrcha... ☹

mata_ba
26. mar 2012

Babulky..idem off..zelam vam pekny vecer...a hadam zajtra pridem s dobrou spravou...alebo aj nie...tak papa

moni1007
26. mar 2012

@mata_ba nam zomrela starka dva tyzdne pred svadbou,bolo to dost zle a si neviem predstavit,ze by zomrela den pred svadbou. a ste sa aj bavili?my hej ale len v ramci normy,nam farar povedal,ze smutok je len tradicia a sobas ja sviatost a to je nadradene,ze si mozme kludne zatancovat,ak budeme mat chut. ☹ budem ti drzat palce, aby si zajtra dovitala s dobrou spravickou 😀

kikaneu
26. mar 2012

@e.l.i juj, to mi je ľúto ☹

fifitko25
26. mar 2012

@e.l.i to ma mrzí moja ☹ viem ako ti je, pred 1,5 mesiacom mi zomrel dedko a bolí ti dodnes ☹ ale zas sa hovorí: jeden odíde, druhý príde a babke je uz dobre....

delideli
26. mar 2012

@e.l.i : to ma mrzi.. ☹ dufam,ze smutok coskoro vystrieda radost 🙂

delideli
26. mar 2012

@purina12345 : mrchana nech ide do teplych krajin,tu na nu nikto nie je absolutne zvedavy..🙂 ja drzim palceky a myslim na vas,nech ste s fazulkou v poriadku..take pocity akoby na mrchu som mala ked som bola tehu aj ja,vlastne to neboli pocity ale klasicke predMS bolesti a nedosla..dufam,ze ani u teba nedojde a ze budete s novou fazulkou v poriadku 🙂

vavenecka
26. mar 2012

aaahojte babulky 🙂 ako sa mi máte? ja sa musím pochváliť,dnes som si prvý krát merala teplotku a vyzerám asi takto: http://www.fertilityfriend.com/home/3bffac 😀 😀 😀 zajtra chcem zavolať dokimu kvôli folikulometrii,tak uvidím,čo mi povie 🙂

moni1007
26. mar 2012

@vavenecka aj ja som tento cyklus zacala prvykrat merat,ale som uz 12 DC, som zvedava ako to bude vyzerat do konca. 🙂 ale naladila som sa pozitivne, povedala som si,ze tento mesiac to urcite vyjde. 😀

vavenecka
26. mar 2012

@moni1007 aj ja by som už chcela byť 12DC 😠 😀 ja som sa pozitívne naladila už minulý mesiac,ale nič,no tento mesiac už naozaj chcem a strašne prestrašne po tom túžim 🙂 tak už len aby sa nejaká dušička rozhodla vo mne usadiť 😵

kikaneu
26. mar 2012

@vavenecka ahoj 🙂 aký máš pekný grafík 😀 jednoguľkový 🙂 ako sa inak máš?

vavenecka
26. mar 2012

@kikaneu ahoooj 🙂 jasnééé,najkrajší,ešteže doma mám dvojguľkáča 😀 a mám sa dobre,ani nič nového 🙂 a vy ako,malí chlpáčikovia poslúchajú? 😉