icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
1. apr 2012

@kikaneu ahoj moja, no graf vyzerá super, nevadí že test biely však ja som teraz testovala 12DPO a bol len slabý dúšik
@moni1007 ahoj, ty si meriaš teplotku v ústach? lebo je dosť nízka ináč ešte by ti mohlo pomôcť pri označení ovulky aký si mala hlien, ako vaječný bielok je najplodnejší, takto podľa teploty by som nevedela presne určiť 😒

kikaneu
1. apr 2012

@purina12345 ahoj 🙂 no hej, vyzerá super, ale neverím mu....brucho už bolí, podráždená som, vrčím po manželovi ako vždy pred mrchou 😒

mistisa
1. apr 2012

@lenkahh no pekne moja moze to byt aj tou pracou kludne ☹ no ja som mala PCO ako h....o mi povedal.ze strasne zhrubnute steny vajecnikov a nema kadial vist vajko tak preto bola ta laparka a popri tom pozerali priechodnost a este aj zistili velmi tazko priechodne vajickovody.tak teraz uz bude hadam dobre 🙂 😉 😉 nebojka isto dojde ovu a budu zachvilku dve // na testiku 🙂

purina12345
1. apr 2012

@kikaneu a kedy asi pred mrchou ťa začne bolieť? lebo aj v tehu bolí tak by som nebola až tak pesimistická, nemá nárok na to aby chodila, nech si ide kade ľahšie 😠

moni1007
1. apr 2012

@purina12345 ahoj. ano, v ustach som merala,praveze pred uzivanim antiky som mavala hlienik, ale po jej uzivani a vysadeni som ho este nemala,akurat pocitujem vlhko a bolesti v krizoch, ale tie citim od toho 11 DC az do dnes.okrem toho najma 11 DC a dnes pocitujem aj bolest v podbrusku, je mi nejak divne. no ja som popravde zacala merat len tak zo zvedavosti, tak uvidim

moni1007
1. apr 2012

@purina12345 namiesto 11 Dc tam mal 12 DC 😅

lenkahh
1. apr 2012

@mistisa fuuha, tak to si mala dosť blbé 😒 ktovie ako je to vlastne so mnou.... ale neboj, u neba to bude ist teraz už len k lepšiemu 🙂 tej priechodnosti sa aj ja veľmi bojím, čítala som, že časté zápali môžu spôsobiť nepriechodnosť vajcovodov. a ja mám problém s mykozami už asi 8 rokov a nikto mi s tým nevie pomôcť. skúšala som asi všetko ☹ ked mi je aspon 3 týždne dobre, že nemusím byť na mastičkách a tbl. tak som celá happy 😒 už sa teším na leto, vtedy mi je lepšie....

mistisa
1. apr 2012

@lenkahh no ani ty to nemas teda bohvieco moja.ved nech ti da zistit tu priechodnost aby si si bola na istom.ja som tiez mala zapaly a pod. veci preto so,m tak dopadla ☹ ale uz by to malo byt dobre 🙂 😉 😉 a nehovoril ti? ze by sa to dalo zistit?

lusinda1989
1. apr 2012

@mata_ba zlatik ja sa do tych grafov moc nevyznam ale verim tomu ze nieco uz urcite uvidite 🙂 ja sa uz neviem dockat konca pracovneho tyzdna 🙂 🙂

lenkahh
1. apr 2012

@mistisa nič mi praveže nevravel. skúsim isť na tie hormony a ked sa nezadarí, tak potom skúsim riešiť vôbec tú priechodnosť. ja sa dosť bojím dalšej laparky. teda ani nie tak laparky ako narkozy. už som mala dvakrát (raz kvôly slepáku) a znášala som ju strašne zle. ked som sa prebrala, tak som len vracala a vracala niekolko hodín a bolo mi strašne zle. sama som zvedavá, ako to všetko dopadne. ale môj doky vždy na mna kričí ak nemyslím pozitívne 😀 takže už len pozitívne myslenie a bude všetko 😉 Idem ja moja off, prajem ti skoré uzdravenie,aby ste mohli rýchlo snažilkovať 🙂

mistisa
1. apr 2012

@lenkahh no mojko ved uvidis drzkam palceky papa idem aj ja si polezkat zas 🙂 papa 🙂 a dakujem 🙂

vardzikova
1. apr 2012

Ahojte babule .. tak ja som včera vymaľovala spodnu časť domu zatiaľ na bielo a tak si tam dam asi žltu ale ruky ma neeeeeeeeeeskutočne bolia normalne asi mam svalovku alebo čo ... ale som rada že už aspon niečo mame urobene :D a dnes ma manželik pozval na kolačik do mesta a takato ponuka sa neodmieta 😀

kikaneu
1. apr 2012

@purina12345 asi tak 2-3 dni pred.....nie som pesimista, skôr realista, aspoň nebudem sklamaná 😉

bubacik5
1. apr 2012

@vardzikova caaaaau moja, to teda ty si sa teda namakala, ale moc to neprehanaj 🙂

lusinda1989
1. apr 2012

@vardzikova ahoj mooja len ty sa nepresiluj ... 🙂 ja som nechala celu prerabku obyvacky na zvysok rodiny 🙂 a s kolacikom mi ani nerob chute trcim v roobte akurat som dojedla obed a uz tu nic viac papat nemam :(

purina12345
1. apr 2012

@moni1007 ak si si neistá tak najlepšie by bolo keby si si pred ovulkou zbehla na folikometriu
@kikaneu chápem mojka ale aj tak silno držím palce

moni1007
1. apr 2012

@purina12345 no ja som bola na prehliadke na 9 Dc a povedal mi, ze je vsetko ok. ale aj tak som mu povedala,ze by som chcela, aby mi spravil aspon Hp a to uz mi tam zacal vysvetlovat,ze on nevidi dovod na to,aby mi ho robil,ale povedal,aby som teda prisla,ked chcem a tu folikulku som sa ho uz radsej ani nepytala,povedal,ze aby som pockala aspon 3 mesiace a ak sa nepodari,tak mam prist,uvidim ako dopadne ten HP, ak by tam bolo nieco zle,vypytam sa aj na folikometriu. a dik, ze si mi napisala 🙂

purina12345
1. apr 2012

@moni1007 a nehovoril ti vtedy aký je veľký folik?

moni1007
1. apr 2012

@purina12345 povedal,11 mm

lucecita
1. apr 2012

@vavenecka jasné, že chýbala, šak predtým si tu bola stále a teraz nič, tak ja že čo je s tebou...tak pekne pokračujete, to sa mi páči 😉 pozdrav lenku potom...ja tu tiež chodím menej, píšem len s kikaneu, nejak ma to tu prestáva baviť, lebo to už nie je to čo bývalo a mám nejaký iný názor na niektoré prispievateľky 😀 ale to je len môj pocit...ja stále rovnako, teda, teraz som na PN kvôli ľavoboku - vaječníku, tak oddychujem a mám nariadený kľud na lôžku 😉
@kikaneu micik ahoj, ani sa nečudujem, že test biely, šak ešte zavčasu na // 😉 vydrž dva - tri dni a oni sa tam ukážu a žiadna mrcha nepríde 😉 máš nejaké tehu alebo mrcha príznaky? ja som sa zasa zle vyspala, nie a nie zaspať a keď som sa ponorila do ríše snov, tak som sa prebrala a znova horkoťažko zaspala...ale mrcha ustupuje, ale ľavobok bolí pri cikaní, tak neviem čo si mám o tm myslieť ☹

purina12345
1. apr 2012

@moni1007 mhh, no to bol ešte malý, praská pri 22-24 a denne narastie 1-2 mm tak podľa toho by som sa riadila

purina12345
1. apr 2012

@lucecita ahoj mojka, možno ti plný mechúrik tlačí na maternicu a si citlivá teraz na každý pohyb a ináč ako sa máš? odpočívaš? už mm navaril?

moni1007
1. apr 2012

@purina12345 no ved my snazilkujeme stale,bez ohladu na teploty 😀 len som tak zneistela. a ten vcerajsi pokles nemoze znamenat ovu?to by celkom aj ta velkost mohla sediet. no som zvedava, vsak uvidim 😉

kikaneu
1. apr 2012

@purina12345 ďakujem moja 🙂

lucecita
1. apr 2012

@purina12345 pijem veľa vody, lebo musím na prečistenie aj na nízky tlak, takže chodím často cikať, veru, som citlvá na všetko, stačí len jeden prudší pohyb alebo zakričím a už to zabolí 😠 myslíš, že si môžem uvariť alchemilku? odpočívam stále, dneska som mu tak trošku predvarila obedík a dovaril, aj mi na tanierik naložil, stará sa o pacienta a vyháňal ma z kuchyne 😀

kikaneu
1. apr 2012

@lucecita ahoj Lucka 🙂 tak ja si nechcem robiť nádeje, radšej to beriem tak, že nič a hotovo 🙂 mám mrchovské príznaky, bolesť podbruška (taká mierna) a vrčím po manželovi ako vždy pred mrchou a ešte tie kríže bolia trochu (toto bežne nemávam) juj, ťa bolí keď cikáš? fúha, kedy to máš ísť na kontrolu?

purina12345
1. apr 2012

@lucecita neviem ti mojka poradiť či môžeš alchemilku, skús pozrieť na google čo sa odporúča 😕
tak to je fajn že sa tak krásne o teba stará, to som rada
@moni1007 asi by aj sedel ten 15 DC

lucecita
1. apr 2012

@kikaneu ja viem oja, že nechceš, nebudem ti ich dávať, ak nechceš, ale držím palce, nech to dopadne ako má 😉 aj ja vrčievam na mm, niekedy viac niekedy menej...áno, keď cikám, to bolo ale vždy pri mrche, tak to preto...stredu idem ak stehy nevypadnú, ak vypadnú, tak až 16.4. rozmýšľam, či môžem si dať alchemilku ne prečistenie alebo nie... 😒

lucecita
1. apr 2012

@purina12345 skúsim si ačo pogúgliť a uvidím...ale šak ja si myslím, že áno, veď to nemôže uškodiť... 😀 a ty ako? už aj bruško rastie, či ešte je skoro, však?

moni1007
1. apr 2012

@purina12345 aj to som uvazovala... a tebe sa ako dari?