Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 ach moja,akurát čítam,čo sa ti deje ☹ moc ma to mrzí,každej žienke tu prajem,aby sa dočkala toho,aby v náručí držala svoje bábenko...a určite aj ty sa dočkáš,všetky tu na teba myslíme,podarí sa to určite,keď nie teraz,tak nabudúce 🙂
@lucecita tak veru, nesmierne sa teším z toho, že štvrtok je voľno 🙂 a krúžok budem mať len do konca mája, v júni už budem končiť vo štvrtky o pol tretej 😉 to bude life 😉 no čo? zberáme sa do postieľky? ešte som ani v sprche nebola, zuby neumyté 🙂 tak ja idem 🙂 dobrú noc prajem a oddychovo pohodový deň zajtra 😉
@purina12345 mojka je mi to veeelmi lúto 😔 ,drž sa.
dobre ranko, kocky 🙂 tak ja som dnes opat trosku stupla, som zvedava ako to pojde dalej http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02
@purina12345 milacik je mito luto a drzim vam palceky...
@mata_ba ahoj zlatik ako? cas sa nam krati 🙂
@moni1007 dobré ránko, držím palce nech en stúpa 🙂
ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39bb03/ už začínam klesať, takže zajtra mrchavá najskôr dorazí
večer keď som doma mrkla test tak tam už bola aj druhá čiarka, ale je mi jasné že po5min. nech sa čokolvek už zobrazí tak sa test považuje za neplatný a nieto po toľkých hodinách, ale páčil sa mi ten test ešte nikdy som taký nemala 🙂
@lusinda1989 ahoj.ja som dnes v ba..a veruuuu..nakoniec ma doki caka uz 12:15 😉
Dobry den mile dámy 😀 ja dnes opať v práci , ale už teraz čakam kedy bude obed 😀 lebo som hladna ako vlk 😖
Babky neviete ako je natom Renatka?
@mata_ba no vidis ja tam musim byt uz na 7,00 :(
@vardzikova ahoj zlatik tak ja som prave zbastila mini rolls tak hlad zazehnany 🙂
@vardzikova zatiaľ sa neozvala.... ☹
@lusinda1989 uff ale mne by to asi nepomohlooooo ... no ale dnes som extremne hladna .. ved rano som sa naraňajkovala tak ja tomu nerozumiem
@fifitko25 och dufam že všetko dopadne dobre
Ahojte baby, potrebovala by som poradiť. doky sa už konečne rozhodol, že začne riešiť to, že nemám ovulku. Pichol mi vyvolavačku a vravel, že ak dostanem menzes tak od 1 do 5 DC mám prísť. nič viac mi k tomu nepovedal, že nechce ma zaťažovať dalšími vecami, že všetko mi vysvetlí ak prídem. lenže idú sviatky a môj doky bude robiť až v stredu a keby som dostala ms vo štvrtok alebo piatok, tak to bude 6-7 DC a ja nechcem už tento mesiac premárniť ☹ nemáte s tým niektorá skúsenosti? kedy sa vlastne nasadzuje clostil? a HP sa môže robiť ktorýkoľvek DC? som z toho jeleň a doky mi nič nechce povedať, že sa všetko dozviem postupne 😠 dakujem 😉

@lucecita veď práve, ani som ti to predtým nechcela hovoriť....ale tvoje budú v pohode, uvidíš 😉