icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita veď práve, ani som ti to predtým nechcela hovoriť....ale tvoje budú v pohode, uvidíš 😉

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu teraz ti ďakujem, že si mi to nepovedala, lebo by som sa asik zbláznila ☹ dúfam, že budú...zajtra idem za ním, lebo mi to nevypadlo 😀 tak na mňa spraví kukuč 😀 😀 😀 a prejdem sa po meste konečne 😵

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita viem, prečo som to zatajila 😉 tak držím prsty a to už budú výsledky? ale dávaj na seba pozor moja

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu nie, ešte je skoro, tie budú pravdepodobne až toho 16.4. čo idem na kontrolu...dám, neboj...ja sa mám rada, nebudem si ubližovať, keď mi nebude dobre, idem k našim, tí bývajú 2 minútky od gyndoša 😀 😀 😀

karkana
3. apr 2012

@moni1007 no my sme vždy tú možnosť odmietali,no ale osud nam nepraje,12pokusov o umele a vždy negatívne,tak teraz sme radi s mm,že vôbec ešte táto možnosť je,ako mať bábo 😒 ,už len čakáme,kedy nám zavolajú,

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita to som rada, takže sa o teba nemusím báť 😉

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu už nie, nebooooj včera mi stačilo s tým bikom 😀 😀 😀 😀 a ty máš zajtra aký deň, aj dozor na chodbe, žeee? a potom voľnoooooooooooooooo 😀 😀 😀

vavenecka
3. apr 2012

@purina12345 ach moja,akurát čítam,čo sa ti deje ☹ moc ma to mrzí,každej žienke tu prajem,aby sa dočkala toho,aby v náručí držala svoje bábenko...a určite aj ty sa dočkáš,všetky tu na teba myslíme,podarí sa to určite,keď nie teraz,tak nabudúce 🙂

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita dobre 🙂 už sa nebojím 😉 deň by mal byť v pohode až na ten dozor, dobre si pamätáš 😀 a veru, potom voľnooooo 🙂 huráááááá 😉

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu som rada 😉 😉 o viem a štvrtky mávaš dlhé, ale teraz sa mu vyhneš 😉 na niečo mám dobrú pamäť, ale na niečo hlavu deravú 😀

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita tak veru, nesmierne sa teším z toho, že štvrtok je voľno 🙂 a krúžok budem mať len do konca mája, v júni už budem končiť vo štvrtky o pol tretej 😉 to bude life 😉 no čo? zberáme sa do postieľky? ešte som ani v sprche nebola, zuby neumyté 🙂 tak ja idem 🙂 dobrú noc prajem a oddychovo pohodový deň zajtra 😉

lucecita
3. apr 2012

@kikaneu oki, máš pravdu, ideme hajať 😀 😀 😀 tak aj tebe super deň v práci a dobre odštartuj to voľno a popíšeme neskôr 😉 papa a dobrú noc a sladké sny 😉

kikaneu
3. apr 2012

@lucecita ďakujem Lucka 🙂 brú noc 😉 vidíme sa zajtra k večeru

anait
3. apr 2012

@mata_ba waaau, tu sú novinky... paráda, teším sa 🙂

svintekova
3. apr 2012

@purina12345 mojka je mi to veeelmi lúto 😔 ,drž sa.

mata_ba
4. apr 2012

@anait dakujem 🙂

moni1007
4. apr 2012

@karkana tak snad to bude cim skor 🙂 a budete si uzivat dietatko

moni1007
4. apr 2012

dobre ranko, kocky 🙂 tak ja som dnes opat trosku stupla, som zvedava ako to pojde dalej http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

lusinda1989
4. apr 2012

@purina12345 milacik je mito luto a drzim vam palceky...

lusinda1989
4. apr 2012

@mata_ba ahoj zlatik ako? cas sa nam krati 🙂

custy
4. apr 2012

@moni1007 dobré ránko, držím palce nech en stúpa 🙂
ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39bb03/ už začínam klesať, takže zajtra mrchavá najskôr dorazí

večer keď som doma mrkla test tak tam už bola aj druhá čiarka, ale je mi jasné že po5min. nech sa čokolvek už zobrazí tak sa test považuje za neplatný a nieto po toľkých hodinách, ale páčil sa mi ten test ešte nikdy som taký nemala 🙂

mata_ba
4. apr 2012

@lusinda1989 ahoj.ja som dnes v ba..a veruuuu..nakoniec ma doki caka uz 12:15 😉

vardzikova
4. apr 2012

Dobry den mile dámy 😀 ja dnes opať v práci , ale už teraz čakam kedy bude obed 😀 lebo som hladna ako vlk 😖

vardzikova
4. apr 2012

Babky neviete ako je natom Renatka?

lusinda1989
4. apr 2012

@mata_ba no vidis ja tam musim byt uz na 7,00 :(

lusinda1989
4. apr 2012

@vardzikova ahoj zlatik tak ja som prave zbastila mini rolls tak hlad zazehnany 🙂

fifitko25
4. apr 2012

@vardzikova zatiaľ sa neozvala.... ☹

vardzikova
4. apr 2012

@lusinda1989 uff ale mne by to asi nepomohlooooo ... no ale dnes som extremne hladna .. ved rano som sa naraňajkovala tak ja tomu nerozumiem

vardzikova
4. apr 2012

@fifitko25 och dufam že všetko dopadne dobre

lenkahh
4. apr 2012

Ahojte baby, potrebovala by som poradiť. doky sa už konečne rozhodol, že začne riešiť to, že nemám ovulku. Pichol mi vyvolavačku a vravel, že ak dostanem menzes tak od 1 do 5 DC mám prísť. nič viac mi k tomu nepovedal, že nechce ma zaťažovať dalšími vecami, že všetko mi vysvetlí ak prídem. lenže idú sviatky a môj doky bude robiť až v stredu a keby som dostala ms vo štvrtok alebo piatok, tak to bude 6-7 DC a ja nechcem už tento mesiac premárniť ☹ nemáte s tým niektorá skúsenosti? kedy sa vlastne nasadzuje clostil? a HP sa môže robiť ktorýkoľvek DC? som z toho jeleň a doky mi nič nechce povedať, že sa všetko dozviem postupne 😠 dakujem 😉