Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
😉 @mata_ba moja, tak si sa dočkala....a o tri týždne už budeš vidieť aj malinké so srdiečkom....som rada,že je všetko ok...tak sa len krásne opatruj..a dávaj pozor na seba....oki? 😉
@mattuliatko30 budem,budem...dakujem 🙂 no veru..uz nech utecu 😀 ale som veeelmi happy,ze je na spravnom mieste...este sme sice aj tak uplne na zaciatku,ale toto je zaklad 🙂 a ked uz uvidim aj srdiecko blikat,bude to dokonale 🙂
@purina12345 ahoj Reni, zbehla som sem po dlhšej dobe a čo-to dozadu prečítala, som rada, že doktor vám povedal pozitívne správy, dal liečky, posielam srdiečko pre šťastie, želám pohodové sviatky plné oddychu a malej fazuľke nech sa len darí, veľa zdravíčka ako aj jej maminke! 😉
dievčatá, želám vám krásne sviatky. hlavne veľa pokoja, oddychu a načerpanie síl. 🙂
@purina12345 jezis milacik ja sa tak tesim 🙂 som bola ako na ihlach. som rada, ze sa babajko drzi a budem drzat veeelmi palce, aby bolo vsetko v najlepsom poriadku 🙂.pekne oddychuj a nenamahaj sa
@gelinka75 šak ja viem, ale s kikou sme sa porovnávali 😀 a aha čo mám : http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita @kikaneu dneska mi dali VIP na 5 dní zadara a vo mne sa to zlomilo, vyčančala som si ho a idem merať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@danjelca tak na najlepsie ceste ukazat dokine... aky mam anovulacny cyklus....hehe 😀