icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

e.l.i
5. apr 2012

@danjelca tak na najlepsie ceste ukazat dokine... aky mam anovulacny cyklus....hehe 😀

danjelca
5. apr 2012

@e.l.i držím ti palce inak doktorov ....vid mnoho báb tu, čo su už tehule🙂

mata_ba
5. apr 2012

@e.l.i ano mam 🙂 zacal mi predvcerom 🙂 niekedy je belsi,niekedy skor kremovy..

mattuliatko30
5. apr 2012

😉 @mata_ba moja, tak si sa dočkala....a o tri týždne už budeš vidieť aj malinké so srdiečkom....som rada,že je všetko ok...tak sa len krásne opatruj..a dávaj pozor na seba....oki? 😉

mata_ba
5. apr 2012

@mattuliatko30 budem,budem...dakujem 🙂 no veru..uz nech utecu 😀 ale som veeelmi happy,ze je na spravnom mieste...este sme sice aj tak uplne na zaciatku,ale toto je zaklad 🙂 a ked uz uvidim aj srdiecko blikat,bude to dokonale 🙂

mistisa
5. apr 2012

@e.l.i moja mila premilena aby si ty uz aj tehulka nebola hm? 🙂

e.l.i
5. apr 2012

@mistisa dnes som 6 DPO 😉 hehe mozno nestihneme ani folikulometriu a ani stimulaciu... 😀

e.l.i
5. apr 2012

@mata_ba mne zacal len teraz po obede... ale len sem tam ale je uplne ako telove mlieko 😉

mistisa
5. apr 2012

@e.l.i to by bolo uplne ze najlepsie moja vazne ale 🙂 moooooc ti to prajeeeeeem 🙂

moni1007
5. apr 2012

@e.l.i Ahoj. ja som dnes 5 DPO...tiez som mala ovu na 17 DC. dufam, ze tento cyklus bude pre nas uspesny 😀 ja ho tiez hodlam skoncit ako tehu 😀

mata_ba
5. apr 2012

@e.l.i ja som ho mavala trolinku aj tak den-dva pred mrchou..ale aj teraz mam nieco obdobne 🙂 tak snad sa k nam pridas 😉

e.l.i
5. apr 2012

@moni1007 no jasne ze koncime ako teho.....a po mojej zlej skusenosti s dr. ..uz inak ani nemoze byt...toto bola pre mna riadna vyzva... 😉
mne tiez vysla na17DC...ale na grafe mi ukazuje 6DPO

moni1007
5. apr 2012

@e.l.i ale ja som o den neskor mala ovu ako ty,ale tiez 17 DC... tesim sa lebo sme to stihli riadne poistit. uz len dufat, ze sa to ujalo, inak,co sa tyka tej dr. no ja by som bola tiez vyplasena 😠

aknedz
5. apr 2012

@purina12345 ahoj Reni, zbehla som sem po dlhšej dobe a čo-to dozadu prečítala, som rada, že doktor vám povedal pozitívne správy, dal liečky, posielam srdiečko pre šťastie, želám pohodové sviatky plné oddychu a malej fazuľke nech sa len darí, veľa zdravíčka ako aj jej maminke! 😉

zujka2
5. apr 2012

@vavenecka super, tak to držíme palce 🙂

delideli
5. apr 2012

@e.l.i : esteze sa na to doslo..drzim palce aby po velkej noci mohla doktorka oci vyvalovat este raz a to na krasnu fazulku na ultrazvuku 🙂

zujka2
5. apr 2012

dievčatá, želám vám krásne sviatky. hlavne veľa pokoja, oddychu a načerpanie síl. 🙂

moni1007
5. apr 2012

@zujka2 aj ja ti prajem, aby si prijemne prezila sviatky, bola riadne vysibana a vyoblievana a aj ostatnym kockam 😀

spula22
5. apr 2012

@purina12345 jezis milacik ja sa tak tesim 🙂 som bola ako na ihlach. som rada, ze sa babajko drzi a budem drzat veeelmi palce, aby bolo vsetko v najlepsom poriadku 🙂.pekne oddychuj a nenamahaj sa

kikaneu
5. apr 2012

@vavenecka za všetky baby čo chcú mať bábo, aj za tie, ktoré ho už majú v brušku, aby bolo všetko ok 😉 ja idem aj zajtra 🙂 a mimochodom, dnes som tam bola od piatej do siedmej 😉 milujem tieto sviatky a nemyslím to ironicky 😉

lucecita
5. apr 2012

@kikaneu mojka si tu?

kikaneu
5. apr 2012

@lucecita čau kočka 🙂 práve som prišla domkov 🙂
ako si sa dnes mala?

lucecita
5. apr 2012

@kikaneu smutno bez teba ☹ ale zasa rada, čo sa ti na testíku zjavilo 😉 a smutno, že som zostala v tom bez teba ☹ a zasa veselo, že budeš mať mimiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
5. apr 2012

@lucecita este sme tu my ostatne tak neboooj 😀 😀 😀 😀

lucecita
5. apr 2012

@gelinka75 šak ja viem, ale s kikou sme sa porovnávali 😀 a aha čo mám : http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita @kikaneu dneska mi dali VIP na 5 dní zadara a vo mne sa to zlomilo, vyčančala som si ho a idem merať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
5. apr 2012

@lucecita moja, ja mám tiež zmiešané pocity...chvíľu sa teším, chvíľu mi je smutno, že ty ešte nič (ale ty ma dobehneš do dvoch cyklov, uvidíš) 😉 a z manžela, tvrdí mi, že taká slabučká čiaročka nie je čiarka 😠 ale snažím sa nenechať sa znervózniť

kikaneu
5. apr 2012

@lucecita krásne mojka 🙂 super, budeš mi ukazovať graf, a ja budem horieť nedočkavosťou 😉

gelinka75
5. apr 2012

@lucecita pekny a nic tam este nemas 😀 😝
@kikaneu on zomu nerozumie 😀 😀 zajtra bude krajsia palicka

lucecita
5. apr 2012

@kikaneu 😢 😢 😢 😢 😢 ešte aj tá ave maria hrá, tak mi slzy vyhŕkli...napíšem ti IP

lucecita
5. apr 2012

@gelinka75 ale šak tie štvorlístky si kukni a lienku na nich 😀 😀 😀 zajtra tam pribudne bodečka 😉
@kikaneu manžel nevie to čo mi, že aj slabá čiarka je čiarka a bude tak ako nebolo 😅