Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka ved tento mesiac to zazijes aj ty :-P
@l_e_n_o_c_k_a ale kdeee,moja mamča mala dobré tehotenstvá,tak hádam som aspoň čosi po nej podedila 😀 😀 😀
@vavenecka no moja mamka vracala o dusu, byvalo jej strasne zle... ja som na tom podobne 😝 ale snad je taky len prvy trimester 😀
@l_e_n_o_c_k_a uf,to ti veru nezávidím 😖 ja som veru zvedavá na seba 😀 inak teraz som si otvorila nealko pivo,som sa na obed prežrala a ešte furt mi je ťažko 😀 😀 😀 no ale tak mi treba 😠
@vavenecka ja by som si dala radler 🙂 ale nemozem ☹
@l_e_n_o_c_k_a ja radler najradšej robený,nie kupovaný 😉
@vavenecka ja nie som preberava, staci mi aj kupeny 😝 😀
@l_e_n_o_c_k_a ja som straaaašne rozmaznaná,vieš? 😀 😀 😀 😀
@vavenecka jasne ze viem 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@l_e_n_o_c_k_a 😠 😀 😀 😀
@mistisa držím palce, neboj všetko bude ok a vy sa budete moct pustit do snažilkovania. budem zajtra mysliet na teba 😉
Dobre ranko. dnes som tu prva 😀 ako som zmerala teplotu uz som nemohla zaspat, som z dnesnej teplotky sklamana a nahnevana 😠 http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 dufam,ze este stupne.
@mistisa daj vediet ako si dopadla. drzim palce 🙂
@e.l.i ahoj. ako dnes teplotka? u mna pokles. ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02
Dobre ranko babulky...ako ste prezili sviatky?nejake novinky??
@su_san 🙂 podarena teta lekarnicka to mohla byt 🙂 ja mam rapidky, pre zmenu mne ine ako rapidky neponukla, asi ine nemali, tak som zacala kupovat tie. ale to je asi jedno 🙂 a vy sa jak dlho snazite?
@mata_ba ahojky my v pohodicke, s drahym sme boli v nedelu na ture sa trosku prevetrat.. v lete chceme ist na 5 dni do nizkych tatier spravit hrebenovku, tak zaciname opat trenovat. 😵 a vy ako ste sviatkovali?
@purina12345 ahojko, ako moja? Uz je po mrche a teraz ma caka folikulimetria, dufam že nedopadnem ako min mesiac, že som sa tak tesila na IUI až sa nic nekonalo. No uvidime
@moni1007 :( tak to ma mrzi .. neboj na buduci mesiac to uz vyjde 😉 drzim palce. Ja som tento cyklus zacala merat, meram 3.den, tak zatial som v zaciatkoch 🙂 krasny den a nebud smutna , hlavu hore 😉
@nancycka krasne sa ti teplota drzi hore, nech vydrziiii 🙂 drzim palce
@l_e_n_o_c_k_a krásne testíky, veľmi skoro Ti ukázalo, možno skrývaj dvojčatka 😀 😀 😀 vtedy mala kamoška veľmi skoro pozitívne testíky, lebo mala vysoké hcg 🙂 šetri sa 😉 🙂

@l_e_n_o_c_k_a jj,mimčo-drsňák už od počatia 😀 😀 😀