Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bipa ahoooj,veru kukám,že kto sa to tu objavil 😉 hlavné je to,že ti zistili,v čom je chyba a teraz to už len odstrániť 😠 ja asi tak,že som 20DC,tento cyklus meriam prvý krát bazálku,aj na folikulometriu chodím,ovulka vyzerá,že bude zajtra/pozajtra,takže ideme makať na bejbinku,až sa pridám k tomu kopcu tehuliek,čo tu je 😉
Ahojte kocky, dnes som bola na sono, pricina meskajuca mrcha ze mam polycisticke vajecniky, dr.povedal ze nech sa nemam liecit a otehotniet normalnou cestou a ze ak do roka nic, mam sa tam dostavit 😒 (to je na jesen) a niektora z vas ma podobny problem pco? ...napiste mi 🙂
@moni1007 ano vysiel mi duch, minuly cyklus, prvykrat som mala vyssie teploty bt. uz som sa tesila, aj mi divne bolo, po par dnoch meskania prislo silne a dlhe krvacanie. doki povedal, ze mam problem so zapalom na krcku a ze sa mi tazko zahniezduje, ze ked sa este raz stane, objedna ma na zakrok laserom. preto sa moc netesim, tesim sa, ze je tam duch, ale mam aj velky strach.... ☹
Ahojte baby potrebujem vediet vas nazor na jednu vec mala som dlhodobo nepravidelnu menstruaciu a zacala som preto brat antikoncepciu teraz uz ten problem nemam no ak ju vysadim a mam upraveny cyklus mozem lahsie otehotniet aj ked mam cystu na vajecniku ktora je vraj vodnata a mala by sama prasknut hm ?
babulky, idem uz koncit, dakujem za pokec aj za podporu. zajtra sa tu opat vidme. drzte palce, aby som sa zobudila so spravnou teplotkou. aj ja vam budem drzat palceky a pomodlim sa za vas 🙂 🙂 🙂 dobru nocku
Ahojte babulky! ja som tiez prvosnazilka, mozem sa pridat? 😀
@kikaneu objednala si sa k dokimu?
ja idem 18.04. 🙂
@patka_1 ahojky 🙂 vitaj 🙂 jasne ze mozes 🙂 odkedy sa snazite?
ok baby.. myslite na mna zajtra,,,a hned sa vam rano ozvem ako som na tom...idem spinkat bo som unavena 😉
Ahojte dievcata... Ja dnes takto... http://www.fertilityfriend.com/home/358820 😉 a rano ovu test koooonecne pozitivny... 😀
@bipa ahojkaj.aj mne diagnostikovali PCO az moc polycisticke povedal.u mna to hned riesil doki laparoskopiou.teraz co som tyzden po laparke.dnes som bola na kontrole vyberal mi stehy a dal ziadanku na IUI.my uz nechceme cakat dalej uz sa 7 rokov snazime a nic tak uz to nechceme odkladat.ide ma na dalsi cyklus nastimulovat a ked budu pekne foliky bude hned IUI. a ty mrchanu dostavas normalne?hm?
@mistisa ahoj, som rada ze si sa ozvala. Dneska k dr povedal ze mam pco, a ziadna liecba, len ak sa nedari do roka tak riesit.Ja som vyguglila vselico o pco, som s tym stale zmatena, pre mna je vsetko nove ☹ Hm, je to naozaj komplikovane, ja prajem ze sa vam to urcite hned podari! Ano, mrchu dostavam normalne vzdy presne 7 dni, malokedy mavam 28-30 dni cyklu ale vacsinou mi meskava mrcha max. do mesiaca.,kolise sa a ty ako mavas cykly a kedy ti diagnostikovali pco?
@bipa jo tak ten pekny cyklus ti zavidim
@bipa hej no pekne.mne nechodila mrcha vobec iba po vyvolavacke.inak nie.a tym padom som nemala ani ovulaciu.a doki povedal ze dovod je PCO.vysvetlil mi to tak ze su zhrubnute steny vajecnikov a neprepustia vajicko.a ani mrcha tym neni.tak mi povedal ze ich treba napichat akoby uvolnit.tak 30.3 ma operovali a pozerali rovno aj priechodnost.povedal ze boli velmi tazko priechodne vajickovody a rovno mi aj to urobili.tak teraz uvidimee.po laparke sa mi pustil menzes hned teraz som nejaky 9 DC tak si skusim urobit ovu testiky ci sa ovulka pustila alebo nie.ak nie tak buduci mesiac mi da clostylbegyt na to aby zacali foliky rast potom idem 11-12 DC na folikulometriu a na krv a ak budu foliky narastene dostanem pregnyl injekciu na dozretie a uvolnenie vajicka a potom na inseminaciu.neboj dobre to bude len mi je divne ze ked povedal ze su polycisticke tak naco chce cakat u mna sa cakalo 3 roky a aj tak laparka musela byt.to samo nezmizne ked su polycysticke.podla mna ked vie na sto percent ze su take tak by to mal riesit hned podla mna.neviem no.a ovulku mavas? Dakujem uz hadam bude dobre po laparke uz by to mohlo vist 🙂
@mistisa len tych PCOS je viac typov... Tym, ze je to syndrom, tak ma viacero foriem... Ja mam napr vajecniky uplne v poriadku, ziadne cysticky ani nic a predsa ho mam... Mne bolo povedane, ze su tam tri skupiny priznakov a nepriechodne vajecniky su len jeden z priznakov... Dalsie su zvyseny prolaktin, zvyseny testosteron, este nejake hormovy, nadvaha, inzulinova rezistencia... Len neviem, co do ktorej skupiny patri... 😅 ale ja mam vsetko okrem nepriechodnych vajecnikov... 😝

@mistisa dakujem, urcite sa pridem potom medzivas bud tesit alebo smutit a naberat silu do dalsieho kola 🙂 ja mam k tomu este aj lupus ci periodicke horucky, a tam sa dokoca hovori o neplodnosti alebo tazkom otehotneni, velkej potratovosti, okrem toho stitka, ten krcok, no nemam toho malo, uz ma varovali doktori, ze to nebude lahke. keby som to vedela skor, zacala by som sa uz skor snazit, ale co uz.....hlavne, nech to vyjde a nech je vsetko v poriadku...nemat ovu tiez nie je malickost, ale uvidis, teraz sa nam uz zadari 🙂