icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
1. jan 2012

@kikaneu ja som zas dnes nemerala, zaspala som 😀 ale ovu test som mala pozitívny, tak sme snazilkovali aj dnes 😉

eri28
1. jan 2012

@monika707 niekto ma plodne dni hned po mrche tusim aj ja som taky priklad, a nemam ani neaky extra dlhy cyklus, skus a inac od mrchy minus 13 dni ci ako vychadza na plodne vedcinou matika nepusti 😉

vavenecka
1. jan 2012

@monika707 to by som si aj ja rada pozrela,by som sa asi dobre zabavila,podla mna by uz za tri dni nemali nic 😀

monika707
1. jan 2012

@eri28 od začiatku mrchy alebo od konca?

purina12345
1. jan 2012

@kikaneu tu som moja 🙂 na fertilityfriend som čítala že teplota je platná po troch hodinách spánku ale do grafu sa dá zaznačiť aj to že si pila alebo niečo podobné tak si to tam zaznač ale myslím že to je normálna teplotka po ovu

monika707
1. jan 2012

@vavenecka no to si myslim aj ja ja budem asi zisťovať ako to bude z odkladom splatok počas materskej a či sa to bude dať,lebo inak to bude veľmi ťažke

kikaneu
1. jan 2012

@purina12345 no je, ale u mňa taká bola len raz za tieto tri cykly aj to až tesne pred ms 🙂 tak vypila som necelé tri poháre vína, ale môžem to zaznačiť 🙂

vavenecka
1. jan 2012

@monika707 myslim,ze niektore banky maju taku moznost,uz len zistit..budem drzat palce,az sa to podari 🙂

eri28
1. jan 2012

@monika707 v tomto som neni moc ista myslim od zaciatku, mne to neako sestricka u lekara vysvetlovala v strede cyklu ten zhruba 26 dnovy 13 , 14 den , asi ci od zaciatku, alebo to beries od konca, vzdy by to malo byt v strede, vtedy som sa dozvedela, ze je to len 1 - 2 dni cumela som ako puk 😀 😀 😀 , ale par dni pred tym je okej snazilkovat...

monika707
1. jan 2012

@vavenecka dakujem podobne

monika707
1. jan 2012

@eri28 takže aj tak je to viac menej nahoda či sa to podari aj cez ovulku 🙂

monika707
1. jan 2012

@vavenecka mylim,že v našej banke taku možnosť mám ale budem si to musieť ešte zistiť ale mam na to zatial čas najprv sa to musi podariť aby som mohla riešiť dalšie veci 🙂

purina12345
1. jan 2012

@bubacik5 moja no šup šup na drahého 🙂 a prajem úspešné snažilkovanie a ktorý si DC?

bubacik5
1. jan 2012

@purina12345 som 10 DC a moj graf je http://www.fertilityfriend.com/home/393359
nemala by byt tt dneska ina ked je ovu pozit? som z toho zmetena 😨

eri28
1. jan 2012

@monika707 cez ovulku urcite, ostatne dni tvrdia, ze su neplodne cize vtedy sa o plodeni deti neda hovorit 😀 😀 😀 😀 , ine priciny su , ked menzes rapluje, takzvane neviem ci nazvat potraty, tvrdia, ze skor tehu skoncilo ako zacalo...., to asi byva u kazdej ani o tom nevieme, vtedy maju baby pred menzesom duchy na teste a potom dojde mrcha a oni sa cuduju ☹

purina12345
1. jan 2012

@bubacik5 môže pred ovu mierne stúpnuť, v deň ovu klesne a zasa hore šup šup

vardzikova
1. jan 2012

@lenkahh no ja mam repi clear stoja okolo 6 eur a maš tam 5 ovu testov

monika707
1. jan 2012

@eri28 no uvidime ako to dopadne u nas to bude len druhy mesiac snaženia a neako to zatial nesilime ked to pride bude to tu a budeme sa tesiť prvy krat sa nam to tiež podarilo na nahodu aj ked nie až do konca mala som zamlkli potrat či ako sa tomu hovori tak dufam,že teraz to bude až do konca 🙂

vardzikova
1. jan 2012

@bubacik5 tak tak pre istotu .. lebo sklamanie je najhoršie ... ak nebudem testovať a pride mrcha tak ma to nebude tak mrzieť akoby som si mala robiť tehu test a neboli by tam //

bubacik5
1. jan 2012

@purina12345 aha dakujem 🙂 tak som zvedava ako sa to tento cyklus ukaze, a ci mi uz aj program vyznaci neskor ovulku 🙂

vardzikova
1. jan 2012

@alyce tak tak mojka .. už len čakať čo bude .. dufam že sa nam to podarilo .. 😉 a ty ako?

vardzikova
1. jan 2012

@bubacik5 milačik ale prva čiarka musi byť silnejšia ako kontrola .. inak ovulka ešte nieje .. a ty si to mala ako? skus mi to odfotiť 😉

bubacik5
1. jan 2012

@vardzikova to ano. ale ked sa budes citit divne a tt sa bude drzat vysoko? ta nebudu palit prstiky? 😉

bubacik5
1. jan 2012

@vardzikova co ti mam skusit odfotit? 😨

vardzikova
1. jan 2012

@alyce milačik bodaj by si mala pravdu .. chcela som povedať že ak to bude tak sa opijem ale to už nebudem môcť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
1. jan 2012

@lucecita ahooj mojka.. a z čoho ti je zle? zjedla siniečo čo ti nesadlo? no čo ešte včera ste to poistili? my pre istotu ano ,,, 😀 😀 😀 😀 😀 ale išla som spať uplne dobita ako pes.. no fu potrebujem oddych od sexovania lebo ma to uplne vyčerpalo .. a ty si aky mala mojka silvester? zabavila si sa?

vardzikova
1. jan 2012

@azzura aj ja som ju tento cyklus mala posunutu ved mi prišla až na 17 DC .. a to je už podľa mna neskoro .. povačšine som ju mala tak na 12 den ale to tiež neviem presne lebo som ti to tak presne nemerala ani nerobila ovu testy

vardzikova
1. jan 2012

@bubacik5 noo tak to je veľmi ťažka otazka.. mojka uvidim nechcem to brať uplne pozitivne ale ani negativne .. takže budem čakať 😉

vardzikova
1. jan 2012

@bubacik5 no ten ovu test čo si si robila 😀 😀 😀 😀

bubacik5
1. jan 2012

@vardzikova presne tak, uvidis co bude a podla toho sa rozhodnes. ale som zvedava na vysledok, strasne drzim palceky, aby to vyslooo 🙂