icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
29. jan 2012

@annie6 mehehe,to by sme ich potom do postele nedostali 😀 😀

mel84
29. jan 2012

@vavenecka to je presne dokaz toho ze clovek ked chce nieco velmi, tak to ide strasne pomaly 😉

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka hej pisem sama sebe, vsetko mi to tu zacalo blikat, som musela iba NTB restartnut 😅

annie6
29. jan 2012

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuž :D

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

hurááááááááááááááááááááááááááááá 1000 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vavenecka
29. jan 2012

oooooooooooooooooo aaanooooo,moja správička otvorila tisícku :DDDDDDD tak to mám čo oslavovať 😀 😀 kočeny a teraz šup šup všetky otehu,jasné? 😠

lucecita
29. jan 2012

@mel84 tak super...budeme si rozumieť 😀 😀 😀 😀 ale na mňa ten baran dedí úplne...som tvrdohlavá a neústupná a musí byť podľa mňa a to často, čo nie je dobré 😀 😀 😀

mel84
29. jan 2012

supiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis 🙂 tak ja nam babenky vsetkym prajem nech mame cim skor zdrave fazulky v bruskach 🙂 a potom dalsie a dalsie 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka jasan, no bezkaj uz... a dobru chut prajem 😉

annie6
29. jan 2012

Chlap si honí na verejnom WC. Keď sa spraví, pozerá na ruky plné spermatu a hovorí:
- Hmm........... z teba by mohol byť lekár, z teba riaditeľ, z teba vedec, možno chemik.....................hmmmmmmmmmmm..............ale hlad je hlad!!!!!!! 😅 😀 😀

lucecita
29. jan 2012

1000..........je to tadyyyyyyyyyy.....babyyyyyyyyyyyy, som na vás hrdá, dokázali sme to 😵 😵 😵 😵 😵 😀 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😅 😅

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ďakujeeem,utekáááám 🙂 vidíme sa onedlho 😉
papenky kočky aj budúce fazuľky zdravím 😉

gelinka75
29. jan 2012

@lucecita nooo, tak to si pockam na ten pozitivny vysledok 😀 😀 😀

mel84
29. jan 2012

@lucecita no ja som tiez typicky lev...sme to nemali s mm na zaciatku jednoduche, obidvaja dominantni, ale casom sme si to tak nejak pekne podelili a klape to uplne super 🙂 ale tak ked mas vahu manzela tak jemu to je jedno ne? on ti ustupi v pohodicke vo vsetkom ne?

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

Po milostnom akte žena celá natešená hovorí:
- Ach miláčik, nazveme ho David, čo povieš?
Muž víťazoslávne zdvihne kondóm a hovorí:
- Ak sa odtiaľto dostane, tak aj Coperfield!

annie6
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a 😀 😀 😀

lucecita
29. jan 2012

@mel84 no, ako kedy ustúpi...ale aj ja ustupujem...zo začiatku som s tým mala problém, ale naučila som sa brať kompromisy 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 aj ja si počkám na tvoj 😉 zajtra ráno testuješ?

kikaneu
29. jan 2012

no pekne ste to zvládli dievčatá 🙂 1000 strán 🙂 teším sa a verím, že čoskoro budeme všetky tehu a tému premenujeme 🙂

gelinka75
29. jan 2012

@lucecita nemam testik, pojdem kupit, tak najskor ak nedojde dovtedy tak pozajtra rano 😉

azzura
29. jan 2012

@lucecita jaaaj a na com snažilkujete??? Som akurat doprala a mm si vymyslel rizoto

azzura
29. jan 2012

@gelinka75 moja, noooooo asi sa ti fakt zblaznili hormony ale tie tehu. Uzasne, z toho musi byt nieco, kedze tie vsetky vecičky si nikdy nemala. jupiiii, potichu sa tesim 😉

henicka86
29. jan 2012

ahojte snazilky 😉 my s muzickom snazilkujeme od augusta a velmi by sme sa potesili //. Vsetkym vám drzim palce 😉

azzura
29. jan 2012

@henicka86 aj my tebe prajeme coskoro II

lucecita
29. jan 2012

@gelinka75 ok, budem čakať a budem netrpezlivá 😉 ale ja si myslím, že mrchaňa nepríde...
@azzura my už nesnažilkujeme, máme po 😉 ja som robila dnes na obed rizoto, to si tiež vymyslel mm na obed 😀 😀
@henicka86 ahojky a vitaj medzi nami...aj my od augusta a tebe želám skoré //

anett6212
29. jan 2012

@kikaneu este nevieme. niekde k moru bulharsko mozno. uvidime. a prerabate iba kuchynu ci cely komplet dom?????

azzura
29. jan 2012

@lucecita aj ja si myslim, že tiež @gelinka75 nepride mrchana 😀 😀 😀 😀 😀 . Ja viem že si už po ovulke, ale ved mm spravis radost 😉

fifitko25
29. jan 2012

@anlady Áno naposledy som mala 4 pozitívne testy, no neudrzalo sa ☹

henicka86
29. jan 2012

@lucecita ,@azzura dakujem 🙂

lucecita
29. jan 2012

@azzura jasnéééé...o chvíľku idem pod sprchu 😅

azzura
29. jan 2012

@lucecita tak krasne ťuťuli muťuli 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀