icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eri28
29. jan 2012

baby zacitala som sa na googli o spontannych potratoch , myslela som ,ze najdem odpoved, ale docitala som sa ze priciny su nezname, a zeny dva tri krat potratili, na jednu je to vela ☹ ☹ ☹ ☹

kikaneu
29. jan 2012

@anett6212 však ešte máte čas, sa rozhodnete 🙂 my iba naše poschodie si prerábame, takmer všetko sme stihli pred svadbou ešte, teraz už len kuchyňa ostala, ale tú robíme nanovo, ešte na tomto poschodí nebola, len voľná miestnosť, tak sme ju využili 🙂

lucecita
29. jan 2012

@azzura ďakujeme 😉 a vy dneska nič? 😕

eri28
29. jan 2012

aka pekna strana 1001 😉

gelinka75
29. jan 2012

@lucecita @azzura baby nechcem sa vzivat, lebo este moze prist 😀 😀

kikaneu
29. jan 2012

@gelinka75 nie, nie, nie.....nepríde....ja nechcem aby prišla 😉

lucecita
29. jan 2012

@gelinka75 ani ja nechcem aby prišla, tak si ju láskavo neprivolávaj a vyhoď si ju z hlavy, jasnéééé? chceš ma nahnevať? 😕

kikaneu
29. jan 2012

@gelinka75
@lucecita kočky, ja vypínam, ideme pozerať nema 🙂

fifitko25
29. jan 2012

@gelinka75 ani ja nechcem aby Prišla 😀

gelinka75
29. jan 2012

@kikaneu @lucecita @fifitko25 ked pride tak si to asi hodim 😀 😀 😀

fifitko25
29. jan 2012

@vavenecka micka a kde ste išli na tu pizzu?

fifitko25
29. jan 2012

@gelinka75 moja netrpezlivo sledujem tvoj stav 🙂

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

co som tu ostala sama? ☹

kikaneu
29. jan 2012

@gelinka75 ja hneď ráno v posteli už niekoľko dní tu chodím cez manželov mobil kým on ešte spí, aby som zistila, či sa držíš 🙂 tak aj zajtra prídem skontrolovať 🙂

vavenecka
29. jan 2012

@fifitko25 do michaela,máme ho tu za rohom,ešte aj s dvoma kamarátmi-párikom 😉 ach,ale bolí ma žalúdok a to som len polku zjedla 😖

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka uz si tu mojka?

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a už som tuuuuuu 😀 a ešte som si zmyslela,že idem variť,tak už sa mi dusia stehná na kari a aj ryžka sa už varí 😠 preto tak neskoro píšem,inak sme už čosi po ôsmej prišli 🙂

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka no ty si sikulka... ja som sa potrebovala obriadit 😅 zajtra idem na vyvolavacku som 40DC 😠 dáme dneska 2000? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
29. jan 2012

@vavenecka a aku si si dala? 🙂

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no jasné,zvládam 100 vecí naraz 😀 ccc,že 40DC,páni,ešte sa asi organizmus musí spamätať,čo? joj,keby radšej čosi v brušku videl ako mal dať vyvolávačku 😠 že 2000,pohoďáčka 😀 😀

vavenecka
29. jan 2012

@fifitko25 č.47 😀 😀 pizza meggí, paradajková drť, mozzarella, šunka, slanina, klobása, niva, paradajka ... a ešte potom ako dezert horúcu čokoládu,nie je divu,že mi je ťažko 😖 😀

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka no v brusku nic neuvidi 😀 iba ak črevá 😝 😝 😝 😝 😝 pobolievaju mam prsia, a chrbat ani nevravim... 😠

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a inak,tých 1000 strán sa tu zbieralo okolo 3 a pol mesiaca,tak to dnes asi nedáme 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka ja viem, ze nie, predsa nebudeme zbytocne zahlcovat server 😒

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a lepšie črevá ako nič 😀 😀 mňa prsia boli len keď mm s nimi necitlivo zaobchádza 😀 ale mohli by ma aj z niečoho iného,nenadávala by som 😠

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a a tak keby sme sa strašne posnažili a zaspamovali to niečím,tak možno by sme to aj dali 😀 ale radšej si počkáme na normálny vývoj 😉

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka ze necitlivo zaobchadza 😀 keby chcela prist ta mršana, a nie ma takto natahovat... co si bola prec tak som studovala anovulacny cyklus, a mam pocit, ze som ten pripad ☹

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no niekedy sa mu zadarí viac pritlačiť,ako by mal 😀 😀 to ti verím,ja som po vysadení ATK mávala tak okolo 31 dní,ku koncu minulého roka už bolo aj 28,29 a teraz posledné že 33,35,akože koniec....keď sa to bude ešte viac predlžovať,tak ma porazí...jediná výhoda ATK bola tie pravidelné cykly 😒

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka ja som mala raz az modriny, tak mu šibalo 😠 joooj, sa mi natrpíme 😠 teraz odomna vyzaduje aby som si plnila manzelske povinnosti, len akosi sa mi nechce 😅

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a sado maso? 😀 veru,sme utrápené,len mám pocit,že u nás je to naopak,že ja znásilňujem jeho,kým ja nezačnem,tak jemu sa nechce 😀 😀 a nie je unavený z práce? 😕