Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
aka pekna strana 1001 😉
co som tu ostala sama? ☹
@vavenecka uz si tu mojka?
@l_e_n_o_c_k_a už som tuuuuuu 😀 a ešte som si zmyslela,že idem variť,tak už sa mi dusia stehná na kari a aj ryžka sa už varí 😠 preto tak neskoro píšem,inak sme už čosi po ôsmej prišli 🙂
@vavenecka no ty si sikulka... ja som sa potrebovala obriadit 😅 zajtra idem na vyvolavacku som 40DC 😠 dáme dneska 2000? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a no jasné,zvládam 100 vecí naraz 😀 ccc,že 40DC,páni,ešte sa asi organizmus musí spamätať,čo? joj,keby radšej čosi v brušku videl ako mal dať vyvolávačku 😠 že 2000,pohoďáčka 😀 😀
@vavenecka no v brusku nic neuvidi 😀 iba ak črevá 😝 😝 😝 😝 😝 pobolievaju mam prsia, a chrbat ani nevravim... 😠
@l_e_n_o_c_k_a inak,tých 1000 strán sa tu zbieralo okolo 3 a pol mesiaca,tak to dnes asi nedáme 😀 😀
@vavenecka ja viem, ze nie, predsa nebudeme zbytocne zahlcovat server 😒
@l_e_n_o_c_k_a lepšie črevá ako nič 😀 😀 mňa prsia boli len keď mm s nimi necitlivo zaobchádza 😀 ale mohli by ma aj z niečoho iného,nenadávala by som 😠
@l_e_n_o_c_k_a a tak keby sme sa strašne posnažili a zaspamovali to niečím,tak možno by sme to aj dali 😀 ale radšej si počkáme na normálny vývoj 😉
@vavenecka ze necitlivo zaobchadza 😀 keby chcela prist ta mršana, a nie ma takto natahovat... co si bola prec tak som studovala anovulacny cyklus, a mam pocit, ze som ten pripad ☹
@l_e_n_o_c_k_a no niekedy sa mu zadarí viac pritlačiť,ako by mal 😀 😀 to ti verím,ja som po vysadení ATK mávala tak okolo 31 dní,ku koncu minulého roka už bolo aj 28,29 a teraz posledné že 33,35,akože koniec....keď sa to bude ešte viac predlžovať,tak ma porazí...jediná výhoda ATK bola tie pravidelné cykly 😒
@vavenecka ja som mala raz az modriny, tak mu šibalo 😠 joooj, sa mi natrpíme 😠 teraz odomna vyzaduje aby som si plnila manzelske povinnosti, len akosi sa mi nechce 😅
@l_e_n_o_c_k_a sado maso? 😀 veru,sme utrápené,len mám pocit,že u nás je to naopak,že ja znásilňujem jeho,kým ja nezačnem,tak jemu sa nechce 😀 😀 a nie je unavený z práce? 😕

baby zacitala som sa na googli o spontannych potratoch , myslela som ,ze najdem odpoved, ale docitala som sa ze priciny su nezname, a zeny dva tri krat potratili, na jednu je to vela ☹ ☹ ☹ ☹