Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba 🙂 moja, tie nalady budes mat stale, to sa neda stopnut. Viem to z vlastnej skusenosti, cim dalej mavam to horsie. Mala si ma vidiet ked som dostala chrippku a vsetci mi vraveli aby som zrusila zakrok že pojdem neskor, som histercila, že ani toto mi nevyjde, že co som komu spravila a atd 😒 . Ale to je dobre, že to nemave furt, ale že koliseme s naladami, inac by sme si mohli objednat psychiatriu 😀
baby prave som prezila polhodinovy krc v podbrusku, sedela som ako 5 penazi, som nacisto citila, ze prisla, az ta bolest ustupila, zas picha vajecnik, isla som kuk a NIC, .ta ma teda vytrapi co 😠
@l_e_n_o_c_k_a
@mata_ba
@lucecita
@fifitko25
čavinky kočenky 🙂 konečne som doma z praxe a v schránke ma síce nečakala previazaná škatuľka a v nej Bambuľka,ale aspoň niečo,čo mi snáď k tej Bambuľke pomôže -OVU testíky a aj 4 tehu...a asi neodolám pokušeniu a urobím si aj tento cyklus ovu,aj keď som nechcela...ale tak lákavo vyzerajú 😀 už len počkať na macu a femigard,včera prišla mm sms,že už to expedovali,tak očakávam najbližšie dni 🙂 a nakoniec som sa rozhodla,že DNP si nepreruším,ak nebudem tehu,tak sa hodím aspoň na PN,absolventská mi končí v apríli,len sa musím ešte opýtať,či na PN sa dá ísť po 26.týždňoch platenia,alebo až po celých 270 dňoch...lebo doteraz to bolo tých 26 týždňov,ale na nete je teraz 270 dní,tak neviem...ale ak by sa dalo ísť skôr,tak kašlem na absolventskú za 190 € a radšej sa dám na PN za 550€ na mesiac 😀 😀 takže tak....a vy čo novô?
ahooojte 🙂 kocky tak ma napadlo ze ci by som nemala obmedzit sladké lebo milujem sladkosti a niekedy to prehanam ale k dietatku mi to asi nepomaha....
Hej všetkým Vám prajem Vianoce 2012 v trojici ( i keď v brušku ) 🙂
@gelinka75 no pred mrchou a pri nej by mal byť mäkší,trošku otvorený...pri tehu by mal byť pevný,tvrdý 🙂 ja som si zas včera večer musela dať od žalúdka tabletku,lebo ma tak bolel,že až...asi budem musieť ísť k obvoďákovi a potom na gastro,vidím to na vredy dvanástnika,prípadne žalúdka....vuaaaa 🙄

@mata_ba vsak ked obden sexikujete tak by ste nemali nic zmeskat 😀 😀 😀