icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
30. jan 2012

@mata_ba vsak ked obden sexikujete tak by ste nemali nic zmeskat 😀 😀 😀

azzura
30. jan 2012

@mata_ba dakujem, vsetci budete na mna mysliet až ma nebudu vediet uspat 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
30. jan 2012

@azzura neviem..nejak mam pocit,ze tento mesiac nic...myslela som si,ze ovulka bola a asi este len bude...cele sa mi to nejak poposuvalo tou meskajucou mrchou 😠 ale tak pre istotu ho dnes znasilnim 😀

mata_ba
30. jan 2012

@azzura neboj sa..budes spat ako babatko 😀

azzura
30. jan 2012

@mata_ba 😀 😀 vsak ked si si vsimla tak baby co necakali su tehu a tie co netrpezlivo vsetko riesia a cakaju na mrchanu, tak ju aj tak dostanu. Takže neries, co ma byt bude 😉

mata_ba
30. jan 2012

@azzura ved ja viem...len ma serka,ze sa mi striedaju nalady..jeden den neriesim a druhy den furt..ach 😠 musim sa nejak zamestnat,aby som na to nemyslela 🙂

azzura
30. jan 2012

@mata_ba 🙂 moja, tie nalady budes mat stale, to sa neda stopnut. Viem to z vlastnej skusenosti, cim dalej mavam to horsie. Mala si ma vidiet ked som dostala chrippku a vsetci mi vraveli aby som zrusila zakrok že pojdem neskor, som histercila, že ani toto mi nevyjde, že co som komu spravila a atd 😒 . Ale to je dobre, že to nemave furt, ale že koliseme s naladami, inac by sme si mohli objednat psychiatriu 😀

spula22
30. jan 2012

@gelinka75 tak micka skus testnut 🙂

mata_ba
30. jan 2012

@azzura to je dost mozne..uz teraz som tam jednou nohou 😀 😀 😀 ale toto ti vyjde,uvidis 😉

spula22
30. jan 2012

@anlady fuha, tak to je uz dost 😒 a dokymu si neskusala volat, nech sa na teba pozrie?

azzura
30. jan 2012

@mata_ba bodaj by si mala pravdu 😀 a vsetky budeme do konca roka tehu 😉

anlady
autor
30. jan 2012

@mata_ba ale ja som 48 DC

anlady
autor
30. jan 2012

@spula22 nooo 7.2. idem, tak snááááď nič vážne. Normálne mám nervy z toho . To tehu môžem asi vylúčiť,že?

spula22
30. jan 2012

@anlady no ja neviem...to je uz dost vela,aby ti neukazal testik ani ducha...

anlady
autor
30. jan 2012

@spula22 veď toto :(

spula22
30. jan 2012

@anlady a toho 7 ides na normalnu prehliadku, ci koli mrche??ze ti tolko meska....

mata_ba
30. jan 2012

@azzura to by bolo supeeer 🙂

mata_ba
30. jan 2012

@anlady tak to treba ist k mudr.

kikaneu
30. jan 2012

@azzura ja tiež

gelinka75
30. jan 2012

baby prave som prezila polhodinovy krc v podbrusku, sedela som ako 5 penazi, som nacisto citila, ze prisla, az ta bolest ustupila, zas picha vajecnik, isla som kuk a NIC, .ta ma teda vytrapi co 😠

vavenecka
30. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a
@mata_ba
@lucecita
@fifitko25
čavinky kočenky 🙂 konečne som doma z praxe a v schránke ma síce nečakala previazaná škatuľka a v nej Bambuľka,ale aspoň niečo,čo mi snáď k tej Bambuľke pomôže -OVU testíky a aj 4 tehu...a asi neodolám pokušeniu a urobím si aj tento cyklus ovu,aj keď som nechcela...ale tak lákavo vyzerajú 😀 už len počkať na macu a femigard,včera prišla mm sms,že už to expedovali,tak očakávam najbližšie dni 🙂 a nakoniec som sa rozhodla,že DNP si nepreruším,ak nebudem tehu,tak sa hodím aspoň na PN,absolventská mi končí v apríli,len sa musím ešte opýtať,či na PN sa dá ísť po 26.týždňoch platenia,alebo až po celých 270 dňoch...lebo doteraz to bolo tých 26 týždňov,ale na nete je teraz 270 dní,tak neviem...ale ak by sa dalo ísť skôr,tak kašlem na absolventskú za 190 € a radšej sa dám na PN za 550€ na mesiac 😀 😀 takže tak....a vy čo novô?

vavenecka
30. jan 2012

@gelinka75 no páni,asi sa hrá na skrývačku 😠 a krčok si si neskúšala,aký máš?

anlady
autor
30. jan 2012

@spula22 moja kvôli mrche.ale dnes som bola na WC a mala som výrok,taký bledohnedo ružový. Tak neviem. Nevieš to môže byť?

adriana_13
30. jan 2012

ahooojte 🙂 kocky tak ma napadlo ze ci by som nemala obmedzit sladké lebo milujem sladkosti a niekedy to prehanam ale k dietatku mi to asi nepomaha....

gelinka75
30. jan 2012

@vavenecka neskumam krcok, ani neviem ako ma byt, dokelu, uz ma to zacina nebavit, uz som cahala po ibalgine, ved kto to ma vydrzat 😅

anlady
autor
30. jan 2012

Hej všetkým Vám prajem Vianoce 2012 v trojici ( i keď v brušku ) 🙂

mata_ba
30. jan 2012

@vavenecka ahoj,ja tiez stale spekulujem co s tou DNP..lebo strasne draho to vychadza teraz...uvidim este do konca februara...a ja som si myslela,ze uz mam po ovu,ale asi ju mam este len dnes podla teplotky..uvidim,co to povie zajtra 🙂

gelinka75
30. jan 2012

@anlady tak uz sme dve s ktorymi sa zahrava mrchana 😠

azzura
30. jan 2012

@gelinka75 to co sa to zblaznil organizmus???? Co ked sa uhniezduje??? 😉

vavenecka
30. jan 2012

@gelinka75 no pred mrchou a pri nej by mal byť mäkší,trošku otvorený...pri tehu by mal byť pevný,tvrdý 🙂 ja som si zas včera večer musela dať od žalúdka tabletku,lebo ma tak bolel,že až...asi budem musieť ísť k obvoďákovi a potom na gastro,vidím to na vredy dvanástnika,prípadne žalúdka....vuaaaa 🙄