Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita to rizoto by dnes paradne padlo za obeť 😠 😀 😀
@franzziska 😀 😀 😀 rada by som sa podelila, ale nechala som jednu porciu mm 😀 😀....popros @lucecita . Dnes mi bolo povedane že mam dietovat, lebo mam vysoky cholesterol a ked som jej vysvetlovala že to mam po mame, tak si hundrala svoje. Ale ja ked budem nejest tie dobre veci, tak ma odfukne vietor 😖
@franzziska u mňa aj padá, mám druhý tanier 😀 a nedám ti, uvar si 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀
@azzura veď to, schudla som 4 kilá a už 2,5 som nabrala...tak už to pomaličky doháňam a chcem to aj o jedno dve kilečká predehnúť 😀 😀 😀
@franzziska nič iné si ani nezaslúži...len ľuďom berie,čo sa dá...tak si to zoberiem naspäť 😀
nechce sa mi 😀 😀 ale nie...robim daco ine 😅
@vavenecka co sa tyka toho dnp..mne to pride take zvlastne...tolko informacii a iba pletu...a sami envedia..sak klasika ako na uradoch...no a clovek aby "vyzobral" par korun navyse od "štátu" tak aby si sa stal analytikom alebo co...alebo dietatko planoval na mesiace, dni, ktore mam uz zaplatene...hmm hrozna doba dneska... 🤐 ja som sa na to nedala...aj je to drahe,aj ma to sere...cely ten system...
@franzziska no veď to,pravá ruka nevie čo robí ľavá...ale tak nejako už len bude a aspoň máme motiváciu čím skôr mať bábo 😀 a tak drahé...čo ja viem,budem si 10 mesiacov platiť 44 eur a materskú budem mať potom 650eur,takže mne sa to oplatí...len až zas nejaké miš maše v tom neurobia
@mata_ba aj vardzikova ked nechcela tak zrazu bola 😀
@vavenecka a myslim,ze sa este nezadari 🙂 teda..neviem,no 😀 ale tak..ak bude babo - super..ak teraz nebude,tiez super 😀
@kandee1201 presne to ma napadlo,ked som napisala tu vetu 😀

@vavenecka dobre mas plany 😀 😀 😀 "žmýkaj žmýkaj ten štát"..asi ako on nas :D