icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

franzziska
30. jan 2012

@vavenecka dobre mas plany 😀 😀 😀 "žmýkaj žmýkaj ten štát"..asi ako on nas :D

lucecita
30. jan 2012

@azzura no ak im povieš, že ideš na koníka, a čoooooo? veď oni to musia pochopiť, predsa 😀 😀 😀 😀 naspíš sa dosť 😅 😅 😅 ja si musím dať druhý tanier toho rizota, mám nejakú žravku 😅

franzziska
30. jan 2012

@lucecita to rizoto by dnes paradne padlo za obeť 😠 😀 😀

azzura
30. jan 2012

@lucecita si nejaka hladoska, vsak si sa dost nagrcala a teraz to dohanas 😀 😀 😀

franzziska
30. jan 2012

@azzura
@lucecita

baby dajte mi to rizoto 😀 😀 😠

azzura
30. jan 2012

@franzziska 😀 😀 😀 rada by som sa podelila, ale nechala som jednu porciu mm 😀 😀....popros @lucecita . Dnes mi bolo povedane že mam dietovat, lebo mam vysoky cholesterol a ked som jej vysvetlovala že to mam po mame, tak si hundrala svoje. Ale ja ked budem nejest tie dobre veci, tak ma odfukne vietor 😖

lucecita
30. jan 2012

@franzziska u mňa aj padá, mám druhý tanier 😀 a nedám ti, uvar si 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀
@azzura veď to, schudla som 4 kilá a už 2,5 som nabrala...tak už to pomaličky doháňam a chcem to aj o jedno dve kilečká predehnúť 😀 😀 😀

azzura
30. jan 2012

@lucecita tak vela zdaru k naberaniu kilecok 🙂. Kolko si mala resp. kolko chces mat.

lucecita
30. jan 2012

@azzura mala som 55 +- kilečko...chcem mať tak 56-57 a držať si tú váhu...a ty máš koľko, ak to nie je taajnéééé 😕 😕 😕

azzura
30. jan 2012

@lucecita 😝 😝 😝 nie je to tajne mam 55/168. Chces aj mj tlak a pulz 🙂 🙂 🙂

vavenecka
30. jan 2012

@mata_ba a veď ty si zamestnaná,či nie?už sa mi to pletie...tak tam sa ti odvádza z platu,ale zas by si sa mohla pripoistiť...

vavenecka
30. jan 2012

@franzziska nič iné si ani nezaslúži...len ľuďom berie,čo sa dá...tak si to zoberiem naspäť 😀

lucecita
30. jan 2012

@azzura no daj, som zvedavá 😀 😀 😀 😀 😀 ja meriam 167cm

gelinka75
30. jan 2012

dobry napad baby s tym rizotom, uvarim aj ja, lebo vcera som varila rybu, ze dala som na pekac bolo toho plno a spiekla sa na tretinku, dnes uz nebolo co jest 😠 😀 @azzura @lucecita

azzura
30. jan 2012

@lucecita vycitam z karty:tlak 115/80, pulz 66/min, 😉 a cHolesterol 6,27 😀 . este nieco, kludne mam kartu pri sebe, preto som taka mudra 😀 😀 😀

mata_ba
30. jan 2012

@vavenecka oficialne robim teray dva tyzdne..

azzura
30. jan 2012

@gelinka75 hura, ideme okostovat rizoto, co@lucecita 😀 😀 😀 . Dojdem aj s priborom, mam ho uz nachystany v taske 🙂

vavenecka
30. jan 2012

@mata_ba jaaaj,mhm,no moja,tak sa veru musíš rozhodnúť,či chceš,či nie,aby si to do zajtra stihla,keby si teda chcela...len potom s tým otehu aby ste chvíľku počkali asi

lucecita
30. jan 2012

@azzura jasnéééé že idem ku @gelinka75 na koštovku, rada ochutnám rizoto 😀 😀 😀
@azzura si fakticky múdra keď máš kartu, aj ja by som bola, keby ju mám pri sebe 😀

azzura
30. jan 2012

@lucecita mala by som ist ozehlit mm kosele, nejak sa mi nechce 🙂 ale budem sa musiet dokopat, vsak tak krasne sa o mna staral ked som mala chripanu 🤐

mata_ba
30. jan 2012

@vavenecka sakraaa..cele zle to je..neviem co teraz urobit...no ved dajako to poriesim..

lucecita
30. jan 2012

@azzura aj ja tu mám kopy na žehlenie, dneska na večer sa do nich pustím...ja si idem na chvíľku ľahnúť, ide na mňa spánok...príjemné žehlenie košiel 😉

franzziska
30. jan 2012

@azzura
@lucecita

nechce sa mi 😀 😀 ale nie...robim daco ine 😅

@vavenecka co sa tyka toho dnp..mne to pride take zvlastne...tolko informacii a iba pletu...a sami envedia..sak klasika ako na uradoch...no a clovek aby "vyzobral" par korun navyse od "štátu" tak aby si sa stal analytikom alebo co...alebo dietatko planoval na mesiace, dni, ktore mam uz zaplatene...hmm hrozna doba dneska... 🤐 ja som sa na to nedala...aj je to drahe,aj ma to sere...cely ten system...

vavenecka
30. jan 2012

@mata_ba ani ja som nevedela,ešte včera som rozmýšľala,či si ísť dať prerušenie,alebo nie...žiadna istota nikde nie je...

vavenecka
30. jan 2012

@franzziska no veď to,pravá ruka nevie čo robí ľavá...ale tak nejako už len bude a aspoň máme motiváciu čím skôr mať bábo 😀 a tak drahé...čo ja viem,budem si 10 mesiacov platiť 44 eur a materskú budem mať potom 650eur,takže mne sa to oplatí...len až zas nejaké miš maše v tom neurobia

azzura
30. jan 2012

@lucecita vsak aj ja lehnim v posteli, preto sa mi nechce zehlit 🙂

mata_ba
30. jan 2012

@vavenecka tak som sa rozhodla,ze teraz este nechcem byt tehu 😀

vavenecka
30. jan 2012

@mata_ba meheheee,tak sa iď zajtra poistiť 😀 a možno sa akurát zadarí,keď nebudeš chcieť 😠

kandee1201
30. jan 2012

@mata_ba aj vardzikova ked nechcela tak zrazu bola 😀

mata_ba
30. jan 2012

@vavenecka a myslim,ze sa este nezadari 🙂 teda..neviem,no 😀 ale tak..ak bude babo - super..ak teraz nebude,tiez super 😀

@kandee1201 presne to ma napadlo,ked som napisala tu vetu 😀