Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a ahoj micík...on asi myslí,že máš čakať na bociana...asi mu nikto nevysvetlil,že detičky bocian nenosí 😠 no veru,takého vymeň...ťa seklo z toho včerajšieho lyžovania? 😀 chúďatko moje,nezávidím tvojej ritke 😅
@l_e_n_o_c_k_a a dá sa ti po nich sedieť na prdelke? 😀 aj mne s tou cystou vraví, že počkáme a už ma to nebaví a to mám od augusta nového gyndoša 😠
@lusinda1989 eee vnutri na boku 🙂))
@lusinda1989 vedela som ze sa to chysta ale nevedela som kedy tak dnes som sa dockala skoro som odpadla 🙂
@fifitko25 ten moj doktor mi nedal nic ☹ taka som nasrata, ze az... chcela som aby mi dal nieco na ovulku, povedal, ze treba pockat... idem ho vymenit, bo mi zožral 1 rok života 😝
baby vy rozmyslate nad zmenou v praci mne dnes sefka povedala, ze mi predlzia zmluvu, za tych par euro, lepsie ako nic, este nehovorim dobre po hoansky takze mi nic ine neostava 😉
@l_e_n_o_c_k_a tak to naozaj radšej vymeň, je veľa dobrých doktorov, ktorí radi pomôžu 😉
@lucecita to vieš, ľahká matematika, vydatá už 4,5 roka, doštudovaná, 30 na krku....
@aliaxa sak a ten rosalgin nechces skusit sak ten ti vyplachne vsetko 🙂
jeeeej to je mile a svadbu chcete kedy??
@lusinda1989 dasa bez receptu kupit v lekarni?...svadbu by sme chceli na buduci rok v maji asi 25.5.2013
@l_e_n_o_c_k_a tak pekne ležkaj a oddychuj 🙂
@kikaneu no moja, pekne začal deň u doktora, pokecala som si tam s takou sympatickou tehuľkou, o týždeň má pôrod, sedela hneď pri mne, tak dúfam, že som sa nakazila 😀 potom ten veľký folík bez liekov, doktor bol prekvapený, povedal, že aj sliznica maternice je dobrá a aj dosť vlhká, že to vyzerá nádejne... tak som vytešená prišla do roboty, kde ma prebrali z ružového sna 😠 😠 a potom mi volala mamina z nemocnice, bola pozrieť dedka... a začalo sa to valiť 😖
@vavenecka joooj kdeze lezkat... troska mi to povolilo... a ty co mas mojka nove?
@l_e_n_o_c_k_a a tak aspoň,že tak 🙂 ale ništ dokopy,okrem tých ovu testov akurát tak studené nohy a ruky 😀 😀 nemá ma kto zohriať,asi si idem uliať to ružové,čo som v sobotu pila 😀 😠
@vavenecka u nas je momentalne -25°C - my az za nechty zaslo teraz kym som odniesla tu PN... a chalani isli hrat hokej na klzisko... 😒 v takej zime by som ani nos nevystrcila
@vavenecka odkial si objednavala testy? posli mi link do IP 😉
@aliaxa jasne da sa kupit normalne bez receptu v lekarni 🙂 a mne pomohol

@fifitko25 ja si tiež hľadám novú robotu a chcem otehu, o tebe v práci vedia že chceš byť tehu? a ja takisto akonáhla zistím že som tehu, idem na PN, som už dávno rozhodnutá...