icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
30. jan 2012

@aliaxa ja som ho kúpila za 5, 45, ale koľko stojí aplikátor, to neviem....ale nepozeraj na cenu, určite ti pomôže

kikaneu
30. jan 2012

@fifitko25 veď to, možno si mala ostať na tej PN a poriadne si oddýchnuť

fifitko25
30. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a inak aj u nás je dosť zima , 25 asi nebolo, ale ráno som mala zamrznuté auto aj zvnútra 😠

vavenecka
30. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a kokosko,ja ani neviem,koľko máme tu,nemáme vonku teplomer,ale asi teplo nebude 😀 okiosky,pošlem 🙂 ale z ebayu,ešte musím vyskúšať,či fungujú 🙂

fifitko25
30. jan 2012

@kikaneu veru mala, už viem, že som urobila chybu, ale nechcela som to zneužívať, aby som nebola tŕňom v oku .... a vidíš, ako to dopadlo .... uf, asi si tiež dám niečo na uvoľnenie, napríklad pohár dobrého vínka 😉

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@fifitko25 u nas bude este viac, a fuka taky stiplavy vietor... podla predpovede by malo byt az -30°C 😠 😠 😠 😠 😠

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@vavenecka oukey, a kolko kusov si objednala?

fifitko25
30. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no tu bude tiež isto okolo mínus 20, lebo je jasná obloha, tak bude mrznúť... som zvedavá, koľko budem rozmrazovať zajtra ráno auto, dnes to bolo 20 minút 😠

vavenecka
30. jan 2012

@fifitko25 daj si,aj ja si dám,cinkneme virtuálne 😉
@l_e_n_o_c_k_a presne tie,čo som ti poslala v linku,40 ks 🙂

fifitko25
30. jan 2012

@vavenecka ulej aj mne trochu z toho ružového,potrebujem na nervy 😀

vavenecka
30. jan 2012

@fifitko25 veď dobehni,som sama s cicou doma,mm má poobednú 😀

franzziska
30. jan 2012

@vavenecka ake ks si tu rozdavate? 😀

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@vavenecka ano, prisla som na to 😅 a uz si sa testla? 😉
ja mam dnes naladu pod psa, s kazdym sa hadam, nie je so mno rec, taka som protivna 😠 asi pojdem do postele 😢 depka ako svina 🙄

aliaxa
30. jan 2012

@kikaneu no ved hej aj to zdravie ja mam s tym stale problemy a vzdy sa to len nachvilku vylieci a potom sa mi to vrati...spolieham sa na porod mozno sa mi vsetko precisti

fifitko25
30. jan 2012

@vavenecka jooooooooooj neskoro píšeš moja, už čakám na mm, ale bola som sama od vtedy, ako som došla z roboty... ehm, vlastne nie sama, mám tu havinku a migrénu 😠

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@aliaxa mne na mykozu zabera iba Mycomax... je to 1tabletka, ktora sa spapa,,, stoji okolo 5€...

kikaneu
30. jan 2012

@fifitko25 no čo už, čas nevrátiš....len sa s tým zmieriť...ja to v práci robím tak, že jedným uchom dnu a druhým von (všetky pletky a podobné záležitosti, ktoré sa ma osobne netýkajú) robím si svoju robotu najlepšie ako viem a do ničoho sa nestarám, keď ma niečo nahnevá, tak sa doma vyžalujem manželovi a je to ok 🙂 takto to riešim....

fifitko25
30. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a to poznám, dnes som tiež rozladená 🙄 a asi si pôjdem tiež ľahnúť, dosť ma bolí hlava už od obeda ☹

kikaneu
30. jan 2012

@aliaxa moja a keď ti lekár lieči mykózu, dáva niečo aj tvojmu manželovi? lebo myslím, že takto sa to prelieči skôr....a ešte obmedziť sladkosti a zvýšiť príjem kyslomliečnych výrobkov (toto pomáha mne)

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@fifitko25 aj mna boli hlava ☹ uz som si dala aj tabletku a nepomohla 😉 dnes mam den blbec ☹

fifitko25
30. jan 2012

@kikaneu keby to bolo také jednoduché... tiež robím to, čo mám a ako najlepšie viem, ale nemôžem byť na viacerých miestach naraz a to, za čo som zodpovedná,by mali robiť aspoň 3 osoby a nie len ja... nestíham, ak si nevezmem robotu domov a potom to takto dopadne ☹ lebo cez vianoce som doma robiť nechcela a teraz za to nesiem následky

kikaneu
30. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a
@fifitko25 aj ja som dnes protivná, síce ma nič nebolí, ale depku mám statočnú...tiež na každého vrčím.....spať nejdem, nie som ešte unavená, idem pracovať, nech potom v práci nešaliem.....ale budem tu keby niečo ;) a vínko by som si aj ja dala...no manžel včera popíjal a povedal, že ho nejde uvariť (neuvarené sa mi zdalo hrozne kyslé), lebo čo ak som tehotná.....no hrôza....si budem musieť potajomky dať ;)

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@kikaneu
@fifitko25
@vavenecka tak si dajme taky virtuálny štrng 😀 i ked ja by som do tych liekov chlastat nemala 😀

vavenecka
30. jan 2012

@franzziska to by si chcela vedieť,čo? 😀
@l_e_n_o_c_k_a ešte ee,asi až zajtra...inak kedysi tu kočky písali,že kedy je najvhodnejšie robiť ovu testy...bolo to niekedy poobede,ale neviem o koľkej...nevieš náhodou? 😕 ja som bola úplne znechutená,bola slabá IT komunikácia (teraz už nestíham odpisovať 😀 😀 ,tak už som celkom spokojná) ale neviem,tiež som bola akási rozhodená 😖
@fifitko25 ach jaj,no vidíš a ja som sama od pol druhej 😠 tak nech migréna rýchlo odíde z návštevy a vymení ju mm 😉 ja už som si uvarila horúcu hrušku a uliala pohárik ružového,tak idem na vec 😠 😀

kikaneu
30. jan 2012

@fifitko25 moja, kašli na to, peniažky sú síce potrebné, ale jedna odmena hore-dolu.....ja som dostala u nás sa dávali v novembrovej výplate a v decembrovej ešte kolegyne dostali a ja už nie.....a peniažky by sa zišli, no ale čo už.....nevadí, nech sa nimi v robote zadrhnú 🤐
snaž sa na to už dnes nemyslieť, urob si pekný večer, kde máš manžela?

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@vavenecka no veru neviem, ja som uplny zaciatocnik s testami... takze ti neporadim

kikaneu
30. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a však pohár vínka nie je chľastanie ;) nazdravie
@fifitko25

vavenecka
30. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a
@fifitko25 vidím,že dnes máme všetky modrý pondelok 😠

kikaneu
30. jan 2012

@vavenecka ovu testy sa robia popoludní, dve hodiny pred tým by si nemala piť a potom ďalšie dni robiť test v podobnom čase 🙂

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@kikaneu nazdravie Kikuš 😉