icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
30. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a počuj, som sa chcela spýtať 🙂 máš fotky zo svadby na MojaSvadba? 🙂

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@kikaneu diky za info ohladom tych ovu testov, tato informacia sa mi zide 🙂

vavenecka
30. jan 2012

@kikaneu ďakujeeem,ja som vedela,že niekto bude v tomto zbehnutý ;) a poobede je jedno kedy?

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@kikaneu nie, nemam

fifitko25
30. jan 2012

@kikaneu máš pravdu, musím to vypustiť, veď zajtra to začne znova.... mm ešte pracuje, ale mal by tu byť každú chvíľu... dúfam 😅

bubacik5
30. jan 2012

Dobry vecer zienky,

dnes som 14 DC, hlienik egg, tt 36,7, na ovu teste silnie druha ciarocka. Uvidim co ukaze zajtra 🙂

kikaneu
30. jan 2012

@vavenecka
@l_e_n_o_c_k_a a prečo nemáš? som chcela pozrieť 🙂
dievčatá, neďakujte 🙂 a hocikedy poobede, len predtým nepi tie dve hodiny 🙂

gelinka75
30. jan 2012

@bubacik5 noo egg hlienik treba vyuzit, tak snazilkujte 😉

vavenecka
30. jan 2012

@kikaneu a tak vieš,sme slušne vychované 😀 super,zajtra testnem,nech aspoň viem,ako to vyzerá 😎

bubacik5
30. jan 2012

@gelinka75 to ano treba vyuzit pre istotu, minule som ho nemala vobec 😨

kandee1201
30. jan 2012

@aliaxa rosalgin na vyplachy

gelinka75
30. jan 2012

@bubacik5 no tak sups nato, lebo zajtra nemusi byt 😉

aliaxa
30. jan 2012

@kikaneu byvali partner sa liecil a aj tak sa mi to vratilo vzdy po mrche tyzden som sa liecila potom mi prisla mrcha a po mrche znovu ...idem ja upratovat kancliky awooj

kikaneu
30. jan 2012

@fifitko25 🙂 no vidíš, tu sa s nami odreaguj pekne 🙂 ja mám manžela skoro celý deň mimo tiež, bol v meste na vybavovačkách a teraz je vonku s havom a zajtra ide zas vybovať s jeho otcom, ale až do Prešova, takže zase nebude doma....nahnevalo ma to trochu, lebo posledné dva dni mojej PNky on nie je doma....ale tak čo už, už ma to prešlo...nezmením to...

aliaxa
30. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a tu som uz mala ta mi vobec nezabrala

kikaneu
30. jan 2012

@aliaxa hm, tak to je zvláštne, ale skús ten rosalgin....ahoj 🙂

bubacik5
30. jan 2012

@gelinka75 ok, ty si tu sef 😀 😀 😀 tak sa teda luuuuucim 🙂 dobru noc

bubacik5
30. jan 2012

Vsetkym zelam dobru nocku 🙂 dufam, ze sa vyspinkate a nie ako ja tuto noc som vobec nemohla spat 😠 papa

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@kikaneu chránim si súkromie 😀

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@aliaxa vazne? no mne zaberie iba ona... a mam pokoj s mykozou na tristvrte roku

kikaneu
30. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no dobre, no 🙂

kandee1201
30. jan 2012

@aliaxa tak niesi sama aj ja to furt preliecim a za chvilu nazat je to 😠

lucecita
30. jan 2012

@kikaneu jasnééé, a dosť veľa, len mi chodia samé negatívne odpovede...akurát z jednej svadobky mi napísala, že tak do pol roka bude prijímať a ozve sa mi...a ty si ako na tom s odpoveďami? a posielaš ešte?

l_e_n_o_c_k_a
30. jan 2012

@kikaneu ved srandujem 😀 nevedela som o stranke mojasvadba.sk. to len teraz sa sestra zaregistrovala, bo sa bude vydavat, tak som to okukla 😉

kikaneu
30. jan 2012

@lucecita mne prišli zatiaľ 3 negatívne.... tak uvidíme, čo bude ďalej....no fajn, tak aspoň je tam nádej, keď povedala, že sa ozve

adriana_13
30. jan 2012

ak sa rata DC od prveho dna mrchy tak dnes mam 25 DC a mam ciriy hlien a zvysenu teplotu a bolest vajecnikov,,,uz so z toho jelen

lucecita
30. jan 2012

@kikaneu počuj, ja čítam len to, že ten tvoj manžel je stále vonku so psom 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😅

kikaneu
30. jan 2012

@lucecita hejže 🙂 aj ja mám pocit, že je viac s našou Zorou ako so mnou 😒 ale čo už....už prišiel...tak rieši ktorým busom zajtra pôjde preč....joj

lucecita
30. jan 2012

@kikaneu nechaj si ho doma aspoň na chvíľku 😀 😀 😀 ja tiež budem zajtra sama asi celý deň, mm ide na služobku a vráti sa asik večer 😠

kikaneu
30. jan 2012

@lucecita začínam mať pocit, že je doma už len v noci, a aj to občas ostáva spať pri telke.....hrôza....tak budeme dve 🙂 čo sa chystáš robiť zajtra?