Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita vyzeralo 🙂 ale má nejaké problémy s rodičmi (teda skôr oni majú problémy s mladším synom, tak skoro stále telefonuje, žiaden osoh z neho 🙂 a nemôže upratovať, má aleergiu na roztoče bytového prachu, tak už mi nepomáha, hoci voľakedy veľa upratoval sám, hlavne keď som sa učila na štátnice.....tak ho nechám, len som chcela od neho, aby ešte podokončoval také hovadinky v budúcej kuchyni, treba mu tam ešte zabrúsiť také malé fliačky a pretrieť farbou, ale vymýšľa, že vonku mrzne a nemôže vetrať 🙂 srandovný je 😀 a ja už tiež vegetím, čakám kým nás mama zavolá na obed a potom budem pokračovať 🙂
a čo by si mohla uvariť, hmmm....ani ja neviem čo budeme zajtra mať....ale vieš, čo dala by som si kurací perkelt 🙂 ak máte radi 🙂
@kikaneu no tak sa aspoň nenudíte doma 😀 zober mu telefón a zahoď a máš pokoj 😀 aj mne mm sem tam pomôže upratať, a dokonca niekedy sám od seba pozametá...a čo budete mať dobrého dnes na obed? som tak surfovala a asik spravím bryndzové halušky, už sme ich dávno nemali, tak asi tie...perkelt ja nemám rada, ale mm hej, musím mu ho niekedy spraviť 😅
fuuuha zienky tak ja som sa prave nakotila sulancov s kakaom 😀 😀 😀
@lucecita nenudíme 🙂 to teda nie 🙂 nemôžem, bol drahý ;) dnes varila mama šošovicovú polievku na smotane a piekla kura so zemiakmi 🙂 mňam, akurát volala, že máme prísť 🙂 ale manžel ešte stále telefonuje.....stále más pocity ako na mrchu? lebo ja len občas cez deň, momentálne ma tam tak bolí, tak zvláštne, ako snažím sa nevnímať to, ale teraz to bolo dosť intenzívne, čudné, nie? 🙂 hm, bryndzové halušky sú fajnéééé 🙂 mňam 🙂
@kikaneu jáááj, tak radšej ho nechaj tak, nech telefonuje 😀 tak dobrú chuť prajem 😉 aj ja sa snažím nevnímať tie bolesti ale aj mňa tam bolí zvláštne a zvláštna je pre mňa dosť veľká bolesť pŕs...sú také ťažké, nafúknuté alebo naliate a bolia hlavne keď sa pohybujem...to mám prvýkrát
@vardzikova tak sa len pekne opatruj a ležkaj moja, hneď by som si to s tebou vymenila 😒
inak dievčatá.... moja bolesť hlavy furt trvá... 😢 už som z toho zúfalá.... ak to neprejde, pôjdem asi na PN, lebo ma to vždy chytí v robote... včera som sa večer doma ako-tak pozbierala a dnes znovu 😖

@lucecita ale nie, cez deň ja nerada (nikdy nevieš, kto vojde) 🙂 musí vydržať do večera 🙂 no, príjemnú zábavu...ja do obedu už nerobím nič a po obede sa vrhám na upratovanie 🙂