icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita ale nie, cez deň ja nerada (nikdy nevieš, kto vojde) 🙂 musí vydržať do večera 🙂 no, príjemnú zábavu...ja do obedu už nerobím nič a po obede sa vrhám na upratovanie 🙂

kikaneu
31. jan 2012

@gelinka75 tak veru, pravdu máš, dobrý prístup 🙂 už len počkať kým skončí a hurá do zákrokov ;)

kikaneu
31. jan 2012

@gelinka75 moja a ešte sa chcem spýtať....ako sa dá urobiť to prekríženie grafov? či to je len pre VIP?

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu jááááj, ja som zabudla, že nie ste doma len vy dvaja 😀 😀 😀 ale tak sa zamknite do spálničky a môžte sa oddávať manželským povinnostiam 😅 😅

gelinka75
31. jan 2012

@kikaneu to som nastavila v grafe, pod grafom mas take ze Chart Overlay a tam som si naklikala ktore cykly chcem prekryt a potom daj Update Homepage, vidno to v linku, ktory generujes a hadzes sem, a ked das View Graf tak to uvidis u seba, vyskusaj 😉

kikaneu
31. jan 2012

@gelinka75 je to len pre VIP 🙂 takže nič, urobím keď mi náhodou dajú zas nejaké dni 🙂 ale vďaka, aspoň už viem ako sa to robí 🙂

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita joj, mne sa nechce 😉 a manžel pozerá telku...komu lepšie.....lenivec jeden....ja tu behám s handrami, vysávačom a tak....a on si pokojne leží akokeby nič.....hnevá ma dnes 😠

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu a to ráno tak pekne romanticky vyzeralo 😀 😀 😀 😀 ak nech ti pomôže a neleží len pred telkou 😉 poraď čo by som uvarila zajtra na obed...nič ma nenapadá..

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita vyzeralo 🙂 ale má nejaké problémy s rodičmi (teda skôr oni majú problémy s mladším synom, tak skoro stále telefonuje, žiaden osoh z neho 🙂 a nemôže upratovať, má aleergiu na roztoče bytového prachu, tak už mi nepomáha, hoci voľakedy veľa upratoval sám, hlavne keď som sa učila na štátnice.....tak ho nechám, len som chcela od neho, aby ešte podokončoval také hovadinky v budúcej kuchyni, treba mu tam ešte zabrúsiť také malé fliačky a pretrieť farbou, ale vymýšľa, že vonku mrzne a nemôže vetrať 🙂 srandovný je 😀 a ja už tiež vegetím, čakám kým nás mama zavolá na obed a potom budem pokračovať 🙂
a čo by si mohla uvariť, hmmm....ani ja neviem čo budeme zajtra mať....ale vieš, čo dala by som si kurací perkelt 🙂 ak máte radi 🙂

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu no tak sa aspoň nenudíte doma 😀 zober mu telefón a zahoď a máš pokoj 😀 aj mne mm sem tam pomôže upratať, a dokonca niekedy sám od seba pozametá...a čo budete mať dobrého dnes na obed? som tak surfovala a asik spravím bryndzové halušky, už sme ich dávno nemali, tak asi tie...perkelt ja nemám rada, ale mm hej, musím mu ho niekedy spraviť 😅

spula22
31. jan 2012

fuuuha zienky tak ja som sa prave nakotila sulancov s kakaom 😀 😀 😀

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita nenudíme 🙂 to teda nie 🙂 nemôžem, bol drahý ;) dnes varila mama šošovicovú polievku na smotane a piekla kura so zemiakmi 🙂 mňam, akurát volala, že máme prísť 🙂 ale manžel ešte stále telefonuje.....stále más pocity ako na mrchu? lebo ja len občas cez deň, momentálne ma tam tak bolí, tak zvláštne, ako snažím sa nevnímať to, ale teraz to bolo dosť intenzívne, čudné, nie? 🙂 hm, bryndzové halušky sú fajnéééé 🙂 mňam 🙂

lucecita
31. jan 2012

@spula22 slovko nakotila používame, keď sa opijeme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

spula22
31. jan 2012

@lucecita hehe fakt??? 😀 😀 😀

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu jáááj, tak radšej ho nechaj tak, nech telefonuje 😀 tak dobrú chuť prajem 😉 aj ja sa snažím nevnímať tie bolesti ale aj mňa tam bolí zvláštne a zvláštna je pre mňa dosť veľká bolesť pŕs...sú také ťažké, nafúknuté alebo naliate a bolia hlavne keď sa pohybujem...to mám prvýkrát

lucecita
31. jan 2012

@spula22 noooooooooooo, s babami hlavne 😀 😀 😀 že ideme sa nakotiť? a už ideme a nakotíme sa 😅 😅 😅

spula22
31. jan 2012

@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
31. jan 2012

@vardzikova tak sa len pekne opatruj a ležkaj moja, hneď by som si to s tebou vymenila 😒

fifitko25
31. jan 2012

inak dievčatá.... moja bolesť hlavy furt trvá... 😢 už som z toho zúfalá.... ak to neprejde, pôjdem asi na PN, lebo ma to vždy chytí v robote... včera som sa večer doma ako-tak pozbierala a dnes znovu 😖

spula22
31. jan 2012

@fifitko25 moje chudiatko ☹ to ma mrzi. tak sa daj na PN a troska si oddychni

eri28
31. jan 2012

@momamo dakujem, potesi aj ked moja polovicka este neveri, ja uz ano 😉

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita no už som bruško uspokojila 🙂 napapaná som 🙂 oddýchnem do pol druhej a idem do tej kúpeľne lebo sama sa neuprace ;) tak mňa prsia ešte nikdy neboleli 🙂 chvalabohu, ale brucho mám nafúknuté už asi týždeň 😅

kikaneu
31. jan 2012

@fifitko25 tak, tak, choď na PN, tvoje telo to potrebuje, dáva ti jasné signály

lucecita
31. jan 2012

@fifitko25 moje chudiatko, Zuzi mala by si ísť k lekárovi a poriadne si oddýchnuť, toto už nie je sranda a telo ti vraví STOP 😉
@kikaneu mňa tie prsia dosť prekvapujú, sú vážne také väčšie, včera mi ich mm ani chytiť nemohol, tak boleli 😕 😕 😕 aj ja sa idem najesť, ešte dodlábnem rizoto 😀 😀 😀 😀

chorucka
31. jan 2012

Damy
@lucecita
@kikaneu
@eri28
@spula22
@fifitko25
@gelinka75 joj dnes mam super den 😀 Som ako v tranze 😀

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita tak dobrú chuť moja 🙂
@chorucka ale, ale tak čo sa deje, podeľ sa s nami 🙂

fifitko25
31. jan 2012

@chorucka pošli niečo aj ku mne, už totiž nevládzem a to dnes mám ten najplodnejší deň ! folík dorastený, hlieniku kopec a ešte aj pregnyl na podporu... ako to večer zvládnem.... 😅

alyce
31. jan 2012

@fifitko25 mojko, ta hlava ta boli z ovu, ak dneska vajko praskne, zajtra si v pohode 🙂

lucecita
31. jan 2012

@chorucka no davaj prečo? čo také sa stalo? bol konečne SEX? 😀

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita mne sa zdá, že ráno vravela, že ide k dokimu na folikulometriu....tak vie niečo pozitívne.....asi 🙂