Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova dobreeeeeeeeeeeeeee ranko
@mattuliatko30 mojka tak to som rada že s mm je to už ok.. 🙂 tešim sa s tebou ,, takže doma mate pohodu a to je super 😀 uff vysvečko .. tak to som už davno nevidela
idem do skolickyyyyyyyyyyyy
@aknedz presne tak mojka oddych urobi zazraky 😀 a ja ho teraz potrebujem ako sol lebo u nas v praci je to hroooooozne stresujuce same prepušťanie a stale to iste do okola .. ja nato nemam nervy 😠 doky mi povedal že ak by som chcela tak ma vypiše až do konca ... povedala som mu že si to ešte rozmyslim ... ale asi využijem tych 26 tyždnov to vychadza ked budem v 6 mesiaci a to v pohodičke akosi vydržim tento mesiac budem doma a potom už iba tri 😀 😀 😀 😀 😀 ja som ale vynaliezavá čo?
@nikasv29 silno držim pršteky aby tito vyšlo 😉
@kikaneu
@kandee1201 lasky moje ake sexovanie obden? treba každy den lasky moje 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sa chcete ulievať čo?
@vardzikova ani mne sa nechce kazdy den, po ovu sa mi uz vobec nechce 😀 😀 kde su tie mlade casy 😝 😝 😀
@gelinka75 moja ale to sa ti musi chcieť 😀 😀 😀 😀 😀 ake mlade časy? lasko a ty maš pocit že už si stara korytnačka? tak to určite nie ... 😔 😔 😔 😔
@l_e_n_o_c_k_a och čože? a doky ti na tvoj cyklus nepovedal nič? alebo ti nedal niečo aby sa ti toupravilo?
@vardzikova tak pomaly nadobudam ten pocit, kedze tu otehotnievate jedna za druhou a ja nist 😀 😀 😀
@vardzikova dnes myslime na azzuru, lebo ide pod noz, drzme jej palceky 😅 🙂
dobre ranko Damy
@gelinka75
@vardzikova a spol. 😀 Idem ranajkovat Vy ste uz ranajkovali? A co fajne?
@chorucka dobre ranko ... nie ja som ešte neraňajkovala 😝 ešte si to môj žaludok nevyžaduje dnes akosi trucuje obracia sa hore dole a naspať až mi je z toho na grc ale ja som ešte nikdy negrckala počas tehu žeby to bolo prvy krat?
@gelinka75 ja som na nu mylsela uz vcera lebo ja zakazdym co som sla na operaciu najskorej mi urobili prijem a pustili ma domou a na druhy den rano o 7:00 som tam musela bit a sup pod noz myslela som ze aj ju pustia a dnes ze pojde rovno pod noz Drzim @azzure palce nech to zvladne a za mesiac tu bude ukazovat// 😉
@vardzikova hej dostala sa z tej choroby, ved to by bolo zle pre psychiku keby musela rusit a presuvat operaciu, my sa snazime od oktobra 😀 ale ja uz som dlho vydata, takze za tie roky nic, aj ked sme tomu snazeniu moc nevenovali pozornost
@gelinka75 no ja som vydata zatiaľ len dva a pol roka ale tiež som si myslela že to pride skôr akosi som sa nesledovala a myslela som si že po svadbe hned otehotniem.. ale potom prišla do toho stavba našho domčeka takže babo sa trošku odsunulo na bok ... a kedže domček už mame ako tak urobeny tak aj babo je 😀
@vardzikova dobre ranko lasko 🙂 kebab sisi dala? 🙂 azzurke to preslo 🙂 a co bude dnes grci-grci? 😀 😀
@vardzikova no aj ja som rada,,,,dúfam,že sa to nejako už dá dokopy....a bude len lepšie... 😉 veru vysvečko bolo ok....jedna samé..a druhá jednu dvojku 🙂)) tak sú po maminke 😀 😀 tak som rada, len tá mladšia je teraz chorlavá.....tak som zvedavá, ako to bude...či nebudeme musieť ísť ku doktorke
dobre ranko
@mata_ba ahojky..ako dnes?...vyskočila teplotka zase? 😉
čaute kočky!

@aliaxa moja mne tiež vôbec nieje zle kebyže ma raz za čas nezaboli podbruško alebo nebolia cicuše tak mi asi aninič nieje 😀 😀 😀 😀 ale ten kebab som včera mala bol mi ho nakoniec kupiť moj mm toľko som donho hučala že už to nemohol počuvať 😀