icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
17. nov 2011

@lucecita asi v lekárni...ja sa chystám zajtra do lekárne....ak stihnem 🙂

jorgie
17. nov 2011

@lucecita skus pozriet v lekarni, tam by ho mali mat

lucecita
17. nov 2011

@jorgie @kikaneu ďakujem za radu, idem tam zajtra kvôli kyseline listovej, lebo už mám len pár tabletiek a kúpim aj ten čajík...

jorgie
17. nov 2011

@kikaneu v Kanade sa byva dobre, je tu krasne....len keby to nebolo tak strasne daleko od Slovenska. My sme vo Vancouveri, takze tu mame aj more aj hory. Ja aj mm mame obidvaja radi prirodu a tury a stanovacky takze nam to tu velmi vyhovuje 🙂

kikaneu
17. nov 2011

@jorgie a manžel je Slovák?

eri28
17. nov 2011

ako baby ja zajtra konecne k dokimu a moj sa popyta co sa deje kede moja anglictina je na bode mrazu, ja som unavena pojdem spinkat, uz radsej nechcem riesit nic, lebo na prsiach mi pribudlili modre cievy neviem ci zilky, moje telo si robi co che, brucho mam jak loptu, dufam, e aspon ten nalez sa strati pri prichode menzes, neviem co sa deje,dobru noc 😉

jorgie
17. nov 2011

@kikaneu nie, manzel je kanadan 🙂

yvi83
17. nov 2011

@lucecita hej v lekarni, najlepsi je sypany 🙂 ...ja mam teraz na striedacku popradsky, taky zensky a tiez obsahuje alchemilku a rozne ine bylinky kt. priaznivo posobia...tento sa da kupit normalne v hypermarkete, tento je klasicky v sackoch...

carie32
17. nov 2011

@zuzanka9999 a preco si myslis ze sa vam to tak skoro nepodari? Nie mrcha este neprisla, a na vyvolavacku idem tak za dva tyzdne.

lucecita
17. nov 2011

@yvi83 ďakujem za radu, zajtra z práce sa stavím v lekárni a kúpim si ho ako aj dochádzajúcu kyselinu listovú

aliaxa
17. nov 2011

ahojte baby mam taku dilemu s priatelom, chceme babo ale v marci sa planuje tyzdnovy pobyt vo svajciarskych alpach - lyzovacka a keby sa nam nahodou podarilo otehotniet tak by som uz lyzovat nemohla

jorgie
17. nov 2011

@aliaxa nuz moja, to sa musis rozdhodnut co je dolezitejsie 🙂 Ja by som sa neprestala pokusat o babenko a ak by sa vam zadarilo, tak urcite najdes sposob ako si uzit dovolenku aj ked budes tehu. Vsak daju sa aj ine veci robit okrem lyzovania...mozete ist na krasne prechadzky...alebo ta priatel moze tahat na sankach 🙂
myslym, ze keby si aj bola tehu, tak si tu dovolenku uzijes s vedomim ze budes maminka 🙂 a mozno sa vam prave zadari ked budete na dovolenke 😝

purina12345
17. nov 2011

@jorgie držím ti palce, a nebuď ešte smutná, však aj mima koľko dní špinila a nakoniec mala pozitívny test, ak sa ešte nespustila tak to neni stratené a je také intenzívnejšie alebo nie?

aliaxa
17. nov 2011

@jorgie no vsak to ja chcem velmi babo vsak este uvidime 🙂

purina12345
17. nov 2011

@aliaxa skús tomu nechať voľný priebeh a uvidíš čo s toho bude, aspoň zmeníš trošku myšlienky keď sa budeš tešiť na dovolenku 😵

jorgie
17. nov 2011

@purina12345 no praveze nie je intenzivne...ja som mala len trosku hnedeho hlienu (prepac za opis) na toaletnom papieri rano (dva krat asi v rozpeti 1 1/2 hodiny) a odvtedy nic. Ja viem, ze musim pockat ze ci sa spusti alebo nie..nic ine mi neostava....tak ja sa radsej pripravujem na to ze sa spusti....
po tolkych mesiacoch snazenie sa so mna stava pesimista 😖

rybicka3
18. nov 2011

@edmi gratulujeeem 🙂 konecne nejaka tehulka 🙂 drzim palce a prajem krasnych uz iba 8 mesiacov 🙂

rybicka3
18. nov 2011

@jorgie tak to ma mrzi ze sa ani u vas nepodarilo 😉 aj ked nemusela by sa mrcha rozbehnut.Este nie je nicomu koniec. 😉 ale viem presne ako sa citis, ja som to zazila pred par dnami, vzdy ma chyti taka pesimisticka nalada vtedy ze si myslim ze nam sa to asi nikdy nepodari 😠 ale s bliziacou sa ovulaciou ten pesimizmus konci a nova nadej zacina 🙂

zuzanka9999
18. nov 2011

@purina12345 klasicky digitalny teplomer mam. a preco ze keby si sla o dva dni neskor do prace? dochadzas niekam do roboty?

zuzanka9999
18. nov 2011

@carie32 neviem, mozno som zostala prekvapena, ze to take jednoduche nie je, najskor preto. Tak som zvedava ci ta mrcha sa este objavi do tych dvoch tyzdnov.

eri28
18. nov 2011

je tu tehu nova, nezaregistrovala som, gratulujem
a pred tymi vianocami mate pravdu nebude cas na nic len stres, sexik, a stres, takze pribudne uz snad nove tehu, ja ked dostanem menzes, musim nahodit na 3 mesiace antikoncepciu uz sa na mna tesi a kuka zo stolika, ked to lekari nezmenia, cize od mimi bude volno asi, len keby nedosla, to by bola prca, ale u mna to robia asi hormony, a idem dnes k dokimu hura 😀 😀 😀 😀 😀 , moj lekar je cernoch, ten amsterdam som tu ako v Afrike v tejto stvrti, len to slnko tu chyba, zima ako v Rusku 😀 😀 😀 😀 😀 😀

baby skrasny piatok a krajsi vikend, tak si to uzite 😉

eri28
18. nov 2011

a vsetky nove ahoj te 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
18. nov 2011

@eri28 ahoj, drz sa u lekara, nech vam to dobre dopadne a nech su len dobre spravy 🙂

gelinka75
18. nov 2011

baby mne zatial ide teplota hore 😅, dnes rano bolo 37,05, nie som chora ani nic a merala som po 6,5 hod spanku..vcera ma dobre pichalo v podbrusku raz na jednej raz na druhej strane

este graf http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

nikinka1111
18. nov 2011

ahojte, teplota stále dole, na ovu testoch silnejší duch, tak hádam sa ovu dostaví

http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd

lucecita
18. nov 2011

ahojte...a šak čo ja som iná, aj ja dám grafík 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 ale dnes ráno na totálku vtrhla červená armáda, tak som "šťastná prešťastná"

azzura
18. nov 2011

ahojte dievčata, takže mame nejake tehu som sa dočítala...super 🙂

nikinka1111
18. nov 2011
gelinka75
18. nov 2011

@lucecita konecne, ved nech mozete snazilkovat dalej, par dni prejde a hura do toho 😉

lucecita
18. nov 2011

@nikinka1111 @gelinka75 áno dievčatá, je mi to aj ľúto, keďže sme sa snažilkovali aj cez ovu, ale keď ten môj vaječník neposlúcha, tak som tušila, že to zasa skončí červenou, ale v kútiku dušičky som dúfala....ale konečne po troch týždňoch sa môžme s mm do toho pustiť bez zákazu a meriam si aj teplotku, takže uvidíme aj ovu na grafe, teda aspoň v to dúfam 😀 😀 😀 ale zasa na druhej strne, ako som včera písala, je nás viac, ktoré sa snažilkujeme práve teraz, alebo máme 1-2-3DC tak sa budeme predbiehať, ktorá máme krajší graf 😀 😀 😀