Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Babulky ja Vas cakam v oktobri tak sup sup snazilkujte 🙂 virus velky Vam posielam 😠 😉
@vavenecka ahoj mojka... tak ja som cely den v posteli, rano ma mm zaviezol na injekcie a odvtedy sa vsetko so mnou kruti... je mi strasne blbo... rozmyslam, ci nezavolat rýchlu 🤐
@l_e_n_o_c_k_a volaj nenechavaj to len tak ☹
@l_e_n_o_c_k_a zlatko a boli ta nieco? dodrzujes pitny rezim ? Nemas nahodou doma tlakomer ci to nemas z tlaku 😒
@l_e_n_o_c_k_a ak sa necitis dobre,radsej volaj..a veru,ak mozem,zmeraj si tlak..a skus si dat kavicku alebo cierny cajik...
@l_e_n_o_c_k_a prosim ta a ty na co cakas na mrhu, pockas minimalne 9 mesiacov, a je tu 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a tak je dobre,ze sa to zlepsilo..ale keby daco,nevahaj volat pomoc 😉
ahojte 🙂 tak po mojom prvom dni v robote mám pocit, že mi vybuchne hlava, ale deti sa tešili, že som už prišla 🙂
a graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@l_e_n_o_c_k_a och moja,teda nič moc...nemohli sa nejako nevhodne skombinovať tie injekcie na chrbát s tou na mrchu? až ti to rýchlo prejde,držím pršteky 🙂
@mata_ba ahooj 🙂 no pospinkala som si a akurát som ho urobila,ale aj kontrolná mi vyšla slabučká,druhá sa vôbec neukázala,asi chyba testu..no ale neva,veď včera bol sexík,a bude aj zajtra,mm dostal príkazom sex každý druhý deň 😀
@vardzikova moja, veď my sme riešili ovu testy a nie sexíkovanie 🙂 a ty sa ako dnes máš?
ahojte, idem sa k Vám pridať.. :o)
my sa snažíme od septembra...keď som vysadila HAK a myslela, že to pôjde rýchlo...(ja viem, že je to naivné...)
no zatiaľ nič...
@meggy004 Ahoj, jasné, len sa pridaj...vitaj medzi nami...aký DC si, berieš nejaké vitamíny alebo niečo na podporu tehu? my sa snažíme tiež od septembra, teraz som 20DC a 8DPO...tak čakám ako to dopadlo tento cyklus 🙂
@kikaneu ahoooooj, tak som rada, že ťa detičky privítali a tešili sa z toho, že si došla...pekne si stúpla, máme dneska rovnakú teplotku, kuk http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

ahojte babuľky 🙂 ako sa mi máte? vonku je zas mrazivo ale aspoň to slniečko svieti riadne 🙂 včera som už myslela,že nič nebude,lebo kým mm prišiel,tak ja už som zaspala na gauči 😀 ale nakoniec som sa akosi úplne prebrala,no to sa mi zas nechcelo do ničoho púšťať 😀 no suma sumárum,sexík booool 😠 a spermošky pekne vo mne až do rána 😵 asi o hoďku a pol si idem urobiť ovu testík,uvidím,čo ukáže,no zatiaľ to na ovu nevidím,ale trénovať sa musí 😀 😀