icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
1. feb 2012

Ahojte dnes idem na brušné tance 😀 prvýkrát, som zvedava, Čo to bude 😀

mata_ba
1. feb 2012

@vavenecka prikazom?chudatko 😀

@kikaneu mna dnes dost pobolievalo podbrusko..a sem-tam este aj teraz pichne..a trcim este v robote a tak...

mata_ba
1. feb 2012

@fifitko25 to je super..mne sa to velmi paci 🙂 potom porozpravas ako bolo 😉

mata_ba
1. feb 2012

@meggy004 vitaj 🙂 nic si z toho nerob..ja som nikdy nebrala HA a aj tak uz polroka nic...

vavenecka
1. feb 2012

@fifitko25 jeej moja,tak si to uži a potom napíš,ako bolo 😉
@mata_ba jasné,treba tvrdo naňho,aby on išiel tvrdo do mňa 😀 😀 😀

mata_ba
1. feb 2012

@lucecita ahoj 🙂 ako dnes?

mata_ba
1. feb 2012

@vavenecka 😀 😀 😀 ty si trdlo...no moj je nejaky mimo posledne dni...tak uvidim co dnes..aj ked nam to uz bude prd platne..ale nevadi 🙂

fifitko25
1. feb 2012

@mata_ba
@vavenecka jasne dam vedieť 😉

vavenecka
1. feb 2012

@mata_ba 😀 ale len občas 😀 ešte včera keď bol v práci,tak som písala,že bude sex a že naňho počkám..a potom prišiel,ja som už spala a nechcelo sa mi...ale našťastie nakoniec predsa len bol 😠 a tak nikdy nevieš,aj také som čítala,že otehotneli baby cez mrchu,bývajú aj dve ovulky a tak...takže nikdy netreba hádzať flintu do žita 😉

skaredekacatko
1. feb 2012

Ja som nebrala HA a nic este aj odkedy sa snazime tak menzes mi ribi naschval jeden den mam len spinenie a nic az na druhy den aj to nie hned 😀

franzziska
1. feb 2012

@vavenecka akoj kočka 😉 😀 😀 😝

l_e_n_o_c_k_a
1. feb 2012

@eri28 ja tehotna nie som, a 43 a dlhšie cykly by sa ti asi nepacili

@mata_ba
@chorucka
@vavenecka tak nakoniec bola rýchla, prichli mi dalsie 3 injekcie, no blizsie mi nepovedali co mi je, iba to, ze je to mozno z vycerpania... a teraz som volaka malatna, idem spat... dakujem vam za podporu 😉

vavenecka
1. feb 2012

@franzziska nazdárek cicuš 😀 akooo? gynďáka si už vyriešila? 🙂 a čo s tým DNP,dala si sa poistiť? 😠

eri28
1. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ako vies, ze nie si

vavenecka
1. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ty už budeš ako cedidlo predierkovaná 😢 oddychuj,veľa pi,načerpaj energiu, aby si sa tu čo najskôr objavila zdravá a plná sily 😉

eri28
1. feb 2012

baby objednala so si z bazaru tehu teplaky 😀 😀 😀 😀 😀 , po vyplate zaplatim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
1. feb 2012

@vavenecka tak to je jasne,ze netreba 🙂 ja si myslim,ze teraz nic,ale hadam za dva mesiace sa uz zadari 🙂

fifitko25
1. feb 2012

@eri28 lenocka je po potrate moja, preto nie je tehu ....

mata_ba
1. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a dobre sa vyspinkaj a oddychuj!

vavenecka
1. feb 2012

@mata_ba až sa to teda podarí 😉 ale keby aj teraz už,tak by si snáď veľmi nenadávala,či? 😀

eri28
1. feb 2012

@eri28 okej to som nevedela ☹

eri28
1. feb 2012

to nebola sprava pre mna

kikaneu
1. feb 2012

@lucecita no, paráda, sme zosynchronizované nádherne 🙂 joj, bolí ma hlava aj krk mám stuhnutý a to po jednom dni, hrôza ☹ a zajtra robím až do pol štvrtej, to bude dlhokánsky deň...ale dnes ma potešili siedmaci, boli za mnou či môžeme mať zajtra na výtvarnej angličtinu, lebo meškáme 🙂 sranda akí aktívní sú 🙂 som zvedavá dokedy 🙂
čo si dnes porábala?

kikaneu
1. feb 2012

@mata_ba fíha, veď už si po ovu, nie? a čo ešte robíš v práci?

lucecita
1. feb 2012

@kikaneu veď to, že zasa sa nám potvrdilo, že sme na tom rovnako 🙂 a VIP ti ešte nedali? a prečo robíš tak dlho, máš tak veľa hodín? aj mňa dneska bolí hlava jak totok, rozmýšľam, že si šľahnem ibalgin 😠 dneska som bola v meste na sociálke zaniesť prechodku z mesiaca do mesiaca a varila tvarohové rezance na obed...a trošku poupratovala bytík...

kikaneu
1. feb 2012

@lucecita nedali 😠 ale nevadí 🙂 hej, mám zajtra sedem a na ôsmej ešte krúžok...takže nekonečný deň, no ale zas posledný, lebo v piatok dovolenkujeme, keďže sú polročné prázdniny 🙂 ja som už tiež rozmýšľala nad novalginom, ale zavrhla som to....vydržím 🙂 ja som varila špagety a syrovú omáčku s mexickou zeleninkou, mňam 🙂 teraz počkám kým mi strávi a chcem dnes trochu bicyklovať na rotopede 🙂 tvarohové rezance som nejedla možno aj rok, joooj, mňam 😝

mata_ba
1. feb 2012

@vavenecka jasne,ze nie..pekne by som dva metre skakala 😀

lucecita
1. feb 2012

@kikaneu ale tak aspoň sa nebudeš nudiť a rýchlo ti deň zbehne...ja idem zajtra na kontrolu, ale ešte sa chcem dať vypísať na budúci týždeň, idem na pohovor a piatok ku gyndošovi, tak až nemajú v robote pindy...ja som chcela robiť tie bryndzáky, ale mm kúpil včera tvaroh a neodolala som rezancom, ktoré som nemala ani nepamätám

mata_ba
1. feb 2012

@kikaneu ano,som 2 DPO...neviem preco to mam...ale mala som to aj minule a prave som bola u dokiho a povedal,ze som uplne zdrava..a mava to aj sestra moja,takze asi normalka v rodine...
kedze pracujem s drahym,cakam na neho..ale v podstate mam co robit...a hlavne,som dohodnuta so sefom,ze si kazdy den nadrobim 2 hodky a budem mat jeden den volno v tyzdni..napr.zajtra mam volno a idem makat do BA k tatovi...

bubacik5
1. feb 2012

ahojte dievcata, co nove?