icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

franzziska
1. feb 2012

@vavenecka ja dnp? ee ja som to nechcela 🙂 a gyndak zatim nic..skusala som 2 volat a nejak nedvihali 😀 skusim zajtra a ten "tvoj" mi este neodpisal na mail kde som mu vysvetlila co mi je..tak cakam 😝

nikasv29
1. feb 2012

@vardzikova no je dlhý ale hlavne, že prebehne ovulka sama od seba a netreba vyvolávačku 🙂 už teraz treba iba čakať....

nikasv29
1. feb 2012

@gelinka75 aspoň že tak, lebo niektorí gynekológovia nie sú takí ohľaduplní... ale ten môj a dúfam, že sa to teraz podarí....

gelinka75
1. feb 2012

ste tu toho popisali, nejaka nova tehulka? 😀

nikasv29
1. feb 2012

@amexa daj foto 🙂 niekedy je dobré veriť na duchov 😉

vavenecka
1. feb 2012

@franzziska ja len,že či si si náhodou nedala to dnp 🙂 hmm,no gynďáci sú vyťažení..inak dnes by mal byť chat s ilavským: http://antikoncepcia.com/chat ,môžeš mu tam live napísať 😉

eri28
1. feb 2012

@gelinka75 uz ani nedojde duufammm 😀 😀 😀

eri28
1. feb 2012

@amexa ja tusim 27 uz neviem bolo to 6 dni pred a duch hodila som fotky, ked kliknes na mna.....
a dnes nedosla, cize verim, ze je to tam...... zajtra nech uz nepride prosim...

gelinka75
1. feb 2012

@nikasv29 tak ja mam dobreho dr. ale on je taky pomaly, ze hodinu vysetruje a pri tom vela rozprava, povie vsetko sam od seba, len vonku zeny nadavaju, lebo od 8-12 zoberie len 3 zeny a pritom su objednane po pol hodke 😀 sestricka uz prevracia ocami a tak potom mam pocit ze zdrzujem 😀

gelinka75
1. feb 2012

@eri28 tak aspon nech tebe nepride, ked mne prisla, lebo dostane do drzky 😀

nikasv29
1. feb 2012

@gelinka75 jA je nejaký starší či mladý??? Niekedy je dobré keď je dr. výrečný ale inokedy to moc dobré neni ako v tvojom prípade 😉

eri28
1. feb 2012

@amexa ja na tesoch tehu verim na duchov 😀 😀 😀 😀 😀

na prveho som cakala 35 min asi , o 2 dni druhy, ale hned po ocikany duch...a neskor som netestovala, davno by som vedela na com som, ale nehavam napetieeeeeeeeeee

gelinka75
1. feb 2012

@nikasv29 to je taky co ja viem starsi tak okolo 50 neviem presne kolko ma 😀 ale sympos to je 😝

lucecita
1. feb 2012

@vardzikova asi zavítame s mm na východ 😀 😀 😀 sme pozvaní na kávičku? 😨
@kikaneu kľudne prídi po práci, ja ich budem robiť neskôr 😉

eri28
1. feb 2012

@gelinka75 boze vsak chodim na vecko jak male decko z malou dusiskou, ci ide 😠 ☹ , este nieeeeeeeee
chvala Bohu ufff

gelinka75
1. feb 2012

@eri28 ja som tak isto chodila, a citis nieco? ja som mala az krce niekedy 😠

kikaneu
1. feb 2012

@lucecita už keď pôjdete na východ, tak aj k nám zájdite 🙂 po práci budem rada, že už idem domov a nič nemusím 🙂 chystám sa ísť zajtra večer do kostola, kvôli tej PN som dlho nebola a už mi to chýba 😉

eri28
1. feb 2012

@gelinka75 nastastie nie, dokonca ta bolest co bola krv a koli tomu nasadena antikoncepcia, antikon. nejem mesiac a ta bolest neprisla, to je stres zajtra je velky den D hlavne noc, mne sa to spusta v noci a nad ranom, snad sa vyspim.....

nikasv29
1. feb 2012

@gelinka75 aj môj má toľko, ale je veľmi ochotný čo sa týka vyšetrení a tak.. taký fúzkatý vyzerá skôr tak prísne na prvý pohľad ale nie je 😉 našli sme si tému čo??? 😀

eri28
1. feb 2012

@gelinka75 radsej sa netesim, lebo by som to psychicky nezvladla 😀 😀 😀 😢

kikaneu
1. feb 2012

no, pridala som na Modrej streche ešte fotky z obývačky, tak vás pozývam na virtuálnu návštevu k nám 😉

lucecita
1. feb 2012

@kikaneu jasnééééé, zastavíme sa aj u vás 😉 alebo dáme stretko niekde aj s vardzikovcami 😀 😀 😀 chudáci manželia budú sedkať a my kecať o ovulácii, snažilkovaní a kyseline listovej 😅 😅 😅 😅

kikaneu
1. feb 2012

@lucecita moja, to by bolo, ale myslím, že oni by si tiež našli nejakú tému, nie? autá, šport alebo čo ja viem čo ;)

lucecita
1. feb 2012

@kikaneu asi ámo a môj má záľubu v bicykloch, turistike a hlavne mobiloch 🙂 🙂 🙂 tak sa potom nejak dohodneme...a mrkám vaše hniezdočko lásky...krááááááááááááááásne 😉 😉

amexa
1. feb 2012

@eri28 tak drzim palce 🙂
@nikasv29 no neda sa moc odfotit, a mam zly fotak 🙂 a od frajera pytat nechcem :D

nikasv29
1. feb 2012

@amexa tak potom keď budeš môcť tak tu hoď foto nech sa pokocháme 😀 a dlho ste sa snažili???

franzziska
1. feb 2012

@vavenecka uz je 8hod, ako sa tam dostat na chat? nevidim to tam 😀

vavenecka
1. feb 2012

@franzziska už sú tam okienka: http://antikoncepcia.com/chat ,tak do nich napíš a malo by sa to tam objaviť 😉

eri28
1. feb 2012

@amexa ja som fotila z mobiliu, dakujem...

amexa
1. feb 2012

@nikasv29 hmm praveze vobec ne, prvy mesiac sme nedavali pozor (snazenie by bol silny vyraz)...to by som sa velmi cudovala kebyze sa podari... a aj preto asi tomu nechcem moc verit...no uvidime, asi vyskusam aj zajtra