Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@skaredekacatko ja tieš pojdem buduci , ked budem mat ovulku nech sa pozrie na to , ci vobec su nejake folikulky - vhodne adebtky 😀
kočky a aké značky testov sú tie najcitlivejšie? viete mi povedať, lebo nemám v tom vôbec prehľad 😒
bulik30 som zvedava co mi povie. Zatial sa velmi nesledujem zacinam tento mesiac minuly som si merala aj teplotu ale bola som par sni mimo iny rezim tak nic tento nikam nejdem tak mozem. 😅 zase dufam ze sa to podari a mam aj taky mikroskopik na zistenie plodnych dni.
@franzziska ja teraz nenahmatam, ale pametam si par mesiacov pred ovu normal prst dnu, a citila som okoby taky hrbolcek narazila som do neho prstom, v pohode... 😕
@vardzikova moja kedy mas datum dokiho marilo sa mi 2.2 ulktazvuk
@l_e_n_o_c_k_a soory co vies...
@mata_ba no myslím,že zajtra ti zase povyskočí..a až potom ti tam zaznačí ovu..
@bulik30 skús ovu testy, máš možnosť si nejaký kúpiť? inak môže byť ovulka aj skôr, niekedy zas aj neskôr, na fertilityfriend.com sú pekné grafy, ktoré ti ju vedia podľa teplôt a hlienu označiť 😉 ak si si nie istá, skús aj ten ovu test, minulý mesiac som išla tiež podľa ovu testov 😉
@l_e_n_o_c_k_a 😕 😕 😕 🙄 čožeeeee?oni sú normálni??? a to prišli sami na to,alebo ste zase volali? akože koniec...ach moja,nech už ťa to pustí ☹
@mattuliatko30 no uvidime...ale nemal by to byt anovulacny cyklus...ci?
@mata_ba ahoj, ja mam 9.2. dostat mrchu a ovulka asi prisla az dnes. dnes mam 36,9 a stale sm mala len teplotu 36,6 a viac vobec nie. a dnes ako mam tu vyssiu teplotu tak ma aj picha v pravo v podbrusku. ale istonic tento mesiac opat lebo doteraz som bola chora tak som tu preto ani nebola. a ty ako???????
😕 😕 @fifitko25 no uz to mam aj na tom http://www.fertilityfriend.com/ . Ale ako ti mam ukazat ten graf ?

@fifitko25 10dc