icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
18. nov 2011

@jorgie je mi to luto, snad na dalsie kolo sa to podari, drzim palce 🙂

edmi
18. nov 2011

@rybicka3 dakujem

lucecita
18. nov 2011

@jorgie aj ja prajem vela stastia a mozeme si vymienat pocity a vsetko naokolo 😀 ktora prva skonci, ktora prva zacne a taaaaaak 😀 😀 😀

jorgie
18. nov 2011

@gelinka75 dakujem, aj mne to je luto....aj par slziciek sa pritrafilo...ale ideme dalej....ako moj drahy povedal....tento mesiac si spravime vianocny darcek! 😀 -

nikinka1111
18. nov 2011

na ovu teste zase len duch.... nakoniec ovu ani mať nebudem ☹

kikaneu
18. nov 2011

@jorgie krásne to povedal 🙂 tešíme sa na výsledky predvianočné 🙂 na naše aj na vaše 🙂

@lucecita
@gelinka75

lucecita
18. nov 2011

@gelinka75 @jorgie @kikaneu babyyyy, ideme na to a nech sa nám to konečne podarííííí a pod stromčekom si nájdeme najkrajší darček...a sámoška držím palčáky aj ostatným snažilkám 😅 😅 😅 😅

gelinka75
18. nov 2011

@lucecita @jorgie @kikaneu @delideli jasneeee, budu krasne vianocne darceky 😀 😀 @edmi by nas este mohla oplut : 😀

edmi
18. nov 2011

@gelinka75 tak ja vam zelam aby ste si nasli krasne pozitivne testy,vela stastia tfuj,tfuj🙂)

jorgie
18. nov 2011

@lucecita @gelinka75 @kikaneu @delideli tak teda prajem uspesne "vianocne" snazilkovanie ...a nielen nam, ale aj vsetkym ostatnym snazilkam!
...ja uz som poprosila jiziska, ze aby nic nenosil pod stromcek, ze vsetkeho mame dost...jedine co si od srdiecka prajeme su // 😀 tak dufam, ze nas vypocuje a splni nam nase vianocne prianie 🙂

gelinka75
18. nov 2011

@edmi dakujem velmi pekne 😀 😀 😀 😀

edmi
18. nov 2011

@gelinka75 neni zacooooo vela stasticka

roka84
18. nov 2011

ahojte dievčatá, takže ja som už po mrche, dnes som 6 DC a včera sme začali so snažilkovaním 😀 .... máme v pláne to udržať každý 2-3 deň, tak dúfam, že to tak aj bude a nič nám do toho nepríde. Dnes som si objednala ovu testy, tak som zvedavá čo mi budú ukazovať. Rozhodla som sa, že teplotu nejdem merať, v prípade, že by sa nepodarilo otehotnieť, začnem od nového roka. Veľmi si želám pre nás všetky ten najkrajší darček !!!! 😉 držte sa a prajem pekný víkend.

kikaneu
18. nov 2011

@roka84 ahoj 🙂 ja som dnes už 7DC, tiež sme včera začali a takisto máme v pláne každý druhý deň sa snažiť 🙂 ja zas nekupujem ovu testy, ale budem sledovať aj hlien nielen teplotu 🙂
tak, tak...všetkým nám prajem požehnané Vianoce 🙂
papa

roka84
18. nov 2011

@kikaneu s teplotou nemám skúsenosti, ale hlien "poznám".... mávam ho vždy a s tým aj dosť veľké bolesti.... a že plodné dni !!!! 😀 takže ovu mám ako tak odsledovanú, ešte to chcem potvrdiť tými testami, uvidím....

kikaneu
18. nov 2011

@roka84 ja som tiež mávala toho hlienu kopu....no tento posledný mesiac ako som začala merať teplotu som ho akosi nepostrehla, podľa teploty ovu bola....ale ten hlien netuším či bol alebo nie...neviem si nejak spomenúť 😀 a tie bolesti tiež poznám, niekedy na sexík nie je ani pomyslenie 🙂

roka84
18. nov 2011

@kikaneu no som fakt zvedavá na tento mesiac.... ako vidím, viaceré máme rovnaké alebo aspoň podobné termíny mrchy, takže aj ovu... dlžku cyklu, a pod..... veľmi sa teším, komu to vyjde tento cyklus a ktorá prvá zahlási, že je v tom 😉 .... prajem to všetkým.... ten NAJKRAJší vianočný darček !!!! 🙂

kikaneu
18. nov 2011

@roka84 ešte sa načakáme....fakt šťastie, že treba riešiť aj iné veci 🙂 darčeky, pečenie, výzdobu a upratanie bytu....popritom ešte práca, manžel, snaženie 🙂 to bude perno 🙂 sa teším....zbožňujem Vianoce 🙂 a darčeky 😝

anjel65
18. nov 2011

@gelinka75 ahoj,merala som si BT ked som bola v klude,lebo mi bolo zle a preto som odisla z roboty.takze som ani nerobila.inak si myslim,ze ked mam mat tu teplotu vysoku pri ovulacii,tak bude vysoka kedykolvek pocas dna

roka84
18. nov 2011

@kikaneu presne tak.... práve začínam riešiť aj ja darčeky. My ideme "vianocovať" k našim, je to taká tradícia, všetci - 4 generácie.... júúúj, teším sa, len ma mrzí, že robím do piatku 23.12. ☹

kikaneu
18. nov 2011

@roka84 my tiež sviatkujeme s našimi, síce len dve generácie, ale tiež sa teším 🙂 ja robím do 22.12. sa mi zdá 🙂 nechce sa mi ísť pozrieť do kalendára 🙂

barushka2
18. nov 2011

Ahojte, pripájam sa k vám, keď môžem, tiež sa snažíme od júla, tak naplno od svadby, švagrová má ročné dievčatko, tak niekedy mi je to tak ľúto, a žiarlim, tak preto chcem, aby to aj bolo čo najskôr, lebo je to ťažko, keď to od vás očakáva rodina a stále nič :( ale hlavne to chceme my. Tak vám želám, nech to na tie Vianoce príde a nech tam nájdeme všetky tie vysnívané dve čiarky , aby sme mali všetky krásne sviatky 😀

vardzikova
18. nov 2011

@jorgie Tak asi natom niečo bude 😎

roka84
18. nov 2011

@barushka2 vitaj medzi nami a takisto aj tebe želám veľa šťastia pri snažilkovaní 😉

kikaneu
18. nov 2011

@barushka2 ahoj, vitaj a prajem veľa úspechov 🙂 alebo aspoň jeden a poriadny dvojčiarkový 🙂

roka84
18. nov 2011

@purina12345 ahoj moja... no rozhodla som sa nemerať teplotu, ak by sa nepodarilo otehotnieť do konca roka, začnem po novom roku... nateraz je to iba o kyseline listovej a objednala som si dnes ovu testy 😉 a ty ako? niečo nove?

vardzikova
18. nov 2011

@barushka2 My sa začiname snažiť až od januara lebo si idem platiť pripoistenie 😒 len dufam že ho nezrušia. Pravdu povediac som z toho skepticka pretože ja to nevidim ružovo, asi malo ktorej babe sa podarí otehotnieť tak skoro. V podstate vplyva nato všetko, stres, psychyka, životosprava ... aj ked moja psychyka je na bode mrazu. Z každej strany počuvam ako sa to nedari, a že to nieje take jednoduche a su okolo toho rôzne komplikacie. Mam sesternicu ma 23 rokov a za posledne dva roky mala 5 potratov. Ako ja to nechapem. Zdrava mlada žena od ktorej by všetci očakavali že nebude mať s tym určite žiadne problemy ale nejde to. Tak ja len dufam a modlim sa aby som nešla v jej šľapajách pri najhoršom aby som aspon otehotnela.

purina12345
18. nov 2011

@zuzanka9999 a vieš ako? niekedy mám pocit že dušu vydýchnem keď vzdychám od únavy 😝
@jorgie ahoj, no tak to mi je veľmi ľúto, mala som s toho dobrý pocit a predsa nič, no a nejdeš začať merať keď ti tak skáče cyklus?
@roka84 tak ti prajem aby k tomu meraniu ani nedošlo 😵 keď budeš testovať tak najlepšie okolo obeda a 2 hod. pretým nepiť, držím palce
no ja som už mám aj vyznačenú ovu a niekedy je škoda že spermošky neprežívajú bežne týždeň v tele ženy, no ale takto len sledujem ako sa hormony majú 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/purina

snubenci08
18. nov 2011

@spula22 no skoda, tak budem drzat palce 😉

kikaneu
18. nov 2011

@purina12345 tak ty už o chvíľu aj domov pôjdeš, že? 🙂