icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
3. feb 2012

@purina12345 vyzerá to dobre 🙂 a isto to aj tak bude chutiť 🙂 musím ho kúpiť, ani by mi na um nezišlo ho pražiť....varený ho poznám a je skvelý 🙂

l_e_n_o_c_k_a
3. feb 2012

@kikaneu predavkovanie tramalom... bo mi naraz pichol tramal a dolminu a diclofenac tomu tiez pomohol

kikaneu
3. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a och joj....blázon jeden....

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 nevedela si o tom??,to ma mrzi..vela sa tu o tom pisalo 😨 a jasne,aspon popozeras 🙂 ides sa vydavat??

mata_ba
3. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a a ako vies,ze nie si?brali ti krvicku??a to ti pichal kvoli comu?

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu ja viem 🙂 ja by som ju tiez pustila,ale bojim sa..kto ju bude nahanat 😅 😅

kikaneu
3. feb 2012

@mata_ba veď to 🙂 snehu je po kolená, aspoň u nás, asi 3x som spadla, ale bavili sme sa dobre 🙂

purina12345
3. feb 2012

@kikaneu len vyskúšaj a ak máš nejaký receptík s cícerom tak mi prosím pošli 😉

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba nie nevedela som to, tak som to presvihla....no nevadi co uz....svet sa nezhruti 🙂
ano idem sa vydavat, aspon si pozriem inspiraciu 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu tak mi tu nemam ani len vlocku...ale hlasili na zajtra,tak som zvedava..keby jemne snezilo,spravili by sme si romantiku 😀

kikaneu
3. feb 2012

@purina12345 nemám, ale v škole sme raz mali polievku (len nepamätám akú presne), v ktorej bol aj cícer a chutilo to suprovo.... 😉

kikaneu
3. feb 2012

@mata_ba tak príďťe tu, by ste sa vybláznili 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 a kedy mate termin???jaaaaj,v dobrom zavidim..uzasne obdobie to bolo 🙂 hned by som sa vydavala zase 😀 😀

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu hm,keby ste neboli tak daleko..kolko je to asi km od piestan,nevies?sice pockaj,kuknem..

kikaneu
3. feb 2012

@mata_ba stráááášne veľa Maťka

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu fuha,vyse 305 km 🙂

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba a teraz ked si si zacala na novo platit, a otehotnies tak dostanes normalne korunky?

kikaneu
3. feb 2012

@mata_ba 🙂 vravím, že veľa 🙂

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba 14.7. 🙂 no neviem ci to bude uzasne obdobie...ved je s tym tolko starosti... 🙂 🙂 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 ano..no teda,ked pojdem na matersku,tak polroka nebudem dostavat 190€,ale nejakych 600€ 🙂 no,ale ak by som teraz zostala tehu,hotovo..nestihla by som tych 270 dni 😖 ale kedze si myslim,ze babo teraz nebude,malo by to byt v pohode 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu hm...ked si kupime lietadlo,dojdeme 😀 😀 😀

@bubacik5 je,ale su to prijemne starosti...a hlavne sa nenechaj nicim odradit,ak pridu nejake pindy 😉 je to vas den..

vavenecka
3. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoooj cicííík 😀 no ja som tu celý deň bola,len ty nie 😠 teda do tretej,potom som išla do mesta na protest proti gorile 😠 aaa takááá vymrznutá som 😀

kikaneu
3. feb 2012

@mata_ba budeme vás potom čakať 🙂

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba ved uvidis, a to si mozes do kedy platit? max. do tych 270 dni?

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba ved prave, ze je to nas den. uz vidim rodicov okolo ako hovoria totok tam ma by a takto...a ja to priklad nechcem...uz hned a preco nie, je to lepsie atd....hroza 🙂

l_e_n_o_c_k_a
3. feb 2012

@mata_ba no jednoducho viem, ze nieso 😉
na tie injekcie som chodila bo ma seklo pri lopatke, tak mi icih davali na uvolnenie

l_e_n_o_c_k_a
3. feb 2012

@vavenecka ty si expertka 😀 a to sa ti chcelo ist? ved ja som bola v meste na internom vysetreni a rychlo som sa pratala domov, bo som premrzla, a to som mala na sebe termo prádlo 😀 ráno o 7:30 sme mali -31,5 °C 😝

ludia boži, bola som pozrieť fotrovcov 😀 (byvaju o 3 domy dalej 🙂 ) a iba ked niekto zvoní, a to suseda (byvaju v novostavbe domčeky sme dokončili v rovnakom case) ze im zamrzla voda v dome a potrhalo mi trubky ☹ ze ci ich nasi neubytuju na priavte... to je katastrofa ☹ ze pouzili umelohmotne trubky na vodu a tie prakli a zamrzli... tak v dome maju potopu, vsetko to tam zamrzlo... akurat je to 1 rok co sa tam nastahovali a teraz musia vytravat podlahy a strhavat sadrokartony... ja sa len modlim, aby sme nedopadli rovnako

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu dobre...neboj,donesieme aj nejake vinko a dobrotku 😀 😀

@bubacik5 aj u nas niektore veci silou mocou chceli..pokial to nebolo nic zasadne,nech si to maju...a pokial som nieco chcela ja,tak to muselo byt 😀 😀 😀 a ano,max.270 dni...ak dovtedy otehotniem,mam tam este 8 mesacnu lehotu 🙂 teda po tych 270 dnoch...ale to uz musim byt tehu...

@l_e_n_o_c_k_a okej,len som sa pytala 😀 😉 a keby ta nepredavkovali - pomohlo?

mata_ba
3. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a fuuuuha,tak to je hrozne neprijemne ☹ ☹ tak hadam bude u vas vsetko ok

kikaneu
3. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a moja, len poriadne kúrte, aby bolo teplo, aj v noci.....u nás bolo po šiestej ráno -35