Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
babulky,poradte...som 3DPO a mam uplne ukazkovy egg hlien...a tak ma boli podbrusko,ze ked sa postavim,musim si cupnut ☹ cim to moze byt,ze ma brusko uz 7 dni boli?a ide mi to az do chrbta ☹ myslite,ze len tak citlivo vplyvam na ovulaciu?a prechladnuta asi nebudem..nic ma neboli,nepali,nesvrbi,ani nechodim castejsie na WC
@l_e_n_o_c_k_a no tak ta ta urcite riadne povysetruje...esteze ju mas 🙂
@kikaneu kúúúrime o sto tristo 😀 aj do krbu som nahajcovala... snad to bude u nas OK
@mata_ba veru tak, známosti su na nezaplatenie 😉
@l_e_n_o_c_k_a ale chcelo,ja mám rada takéto akcie 😀 ale keby to bolo v máji,tak by to bolo ešte lepšie,lebo mi pomaly odmrzli prsty na nohách a to som mala pančuchy,podkolienky,hrubé ponožky a ešte aj izolačné vložky do čižiem a aj tak mi bolo zima 😠 ale pre ten super pocit to stálo a dúfam,že to aj k niečomu bude
my nemáme teplomer,tak ani neviem,koľko sme mali a radšej ani nechcem vedieť 😀 no moja a čo ti povedali u lekára?
😕 😕 kokos,tak to už hej,s takýmito teplotami asi nerátali...chudáci,budú mať čo robiť ešte 😒 ach,už nech je tu jar 🙄
@l_e_n_o_c_k_a poznam to doverne
@l_e_n_o_c_k_a držím prsty moja 🙂
@nikasv29
ahoj, tak stastna 6tka, snad uz teraz komplet:
chorucka
fifitko
bubacik
mata
nika
palcula
este osemkrat sa vyspim a testujem, juchuuuu
@vavenecka co mi povedali? diagnoza - predavkovanie... kokos, mame zdravotnictvov riadnych srackach... mam chut zavolat Lubovi Fronkovi-je redaktor TV Markiza a nas rodinny znamy, nech sa troska v tom pospara a urobi doktorovi hanbu... ale medializacia nie je moja salka kávy, by som mozno nepovedala ani jednu normalnu vetu
pridala som nove torticky, kukni
@bubacik5 @kikaneu @vavenecka @l_e_n_o_c_k_a
Baby,kopec hodin a ja este v robote 😠 😠 😠
@palculienka2011 ahojky, dzim palce 🙂 🙂 🙂
@palculienka2011 pocuj,ty si riadne nedockava 😀 😀

@mata_ba ved to ze nepomohla ☹ buduci tyzden idem do Prahy, mam tam sesternicu lekarku na sukromnej neurologickej klinike, tak idem k nej na vysetrenie