icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
3. feb 2012

@mata_ba ved to ze nepomohla ☹ buduci tyzden idem do Prahy, mam tam sesternicu lekarku na sukromnej neurologickej klinike, tak idem k nej na vysetrenie

mata_ba
3. feb 2012

babulky,poradte...som 3DPO a mam uplne ukazkovy egg hlien...a tak ma boli podbrusko,ze ked sa postavim,musim si cupnut ☹ cim to moze byt,ze ma brusko uz 7 dni boli?a ide mi to az do chrbta ☹ myslite,ze len tak citlivo vplyvam na ovulaciu?a prechladnuta asi nebudem..nic ma neboli,nepali,nesvrbi,ani nechodim castejsie na WC

kikaneu
3. feb 2012

@mata_ba ok, sme dohodnuté ;)

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba tak to drzim palce, nech ti to vyjde 😀 😀 😀
a co sa furt kam chystas? na nastave k @kikaneu? 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no tak ta ta urcite riadne povysetruje...esteze ju mas 🙂

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba a nemas nahodou zapal?

l_e_n_o_c_k_a
3. feb 2012

@kikaneu kúúúrime o sto tristo 😀 aj do krbu som nahajcovala... snad to bude u nas OK

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 dakujem 🙂 a ano,ano..aj s drahym a nasim havkom..pojdeme na romanticku prechadzku zasnezenou krajinkou 😀 😀 😀 😀 vsak @kikaneu 😉

l_e_n_o_c_k_a
3. feb 2012

@mata_ba veru tak, známosti su na nezaplatenie 😉

vavenecka
3. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale chcelo,ja mám rada takéto akcie 😀 ale keby to bolo v máji,tak by to bolo ešte lepšie,lebo mi pomaly odmrzli prsty na nohách a to som mala pančuchy,podkolienky,hrubé ponožky a ešte aj izolačné vložky do čižiem a aj tak mi bolo zima 😠 ale pre ten super pocit to stálo a dúfam,že to aj k niečomu bude
my nemáme teplomer,tak ani neviem,koľko sme mali a radšej ani nechcem vedieť 😀 no moja a čo ti povedali u lekára?

😕 😕 kokos,tak to už hej,s takýmito teplotami asi nerátali...chudáci,budú mať čo robiť ešte 😒 ach,už nech je tu jar 🙄

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba sak zmrzneteeeeeeee, to si nechajte na leto 😀

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 nemyslim si..ved okrem podbruska a chrbta mi nic nie je..ziadne divne vytoky,palenie,svrbenie..proste nic...

mata_ba
3. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a poznam to doverne

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba tak neviem od coho to je, ale aj mna to tak bolelo pocas tejto ovulky 😒 ale 4 dni, nastastie ma to preslo...uz som si myslela, ze dojdu kramy 😨

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 ale to uz nebude sniezik 😕 ved sa naobliekame 😅

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 a to u mna nie..kramy su este dalekooo...

kikaneu
3. feb 2012

@mata_ba áno, áno....havky by sa vyšantili spolu 🙂

kikaneu
3. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a držím prsty moja 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@kikaneu to by sa teda vysantili 🙂 a aj my..by som toho mojho zgulovalaaaaaaa 😀 😀 😀 a on by ma potom asi v tom snehu aj utopil 😀 😀 😀 😀

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba tak sa naobliekajte 🙂
ved aj ja mam daleko do kramosiek, len ma to tak bolelo ako keby mala dojst.....ved uvidis ci to prejde, hadam hej...

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 no to dufam...ale ved ide vikend,tak si lahnem a ani sa nepohnem 😀

palculienka2011
3. feb 2012

@nikasv29
ahoj, tak stastna 6tka, snad uz teraz komplet:
chorucka
fifitko
bubacik
mata
nika
palcula
este osemkrat sa vyspim a testujem, juchuuuu

l_e_n_o_c_k_a
3. feb 2012

@vavenecka co mi povedali? diagnoza - predavkovanie... kokos, mame zdravotnictvov riadnych srackach... mam chut zavolat Lubovi Fronkovi-je redaktor TV Markiza a nas rodinny znamy, nech sa troska v tom pospara a urobi doktorovi hanbu... ale medializacia nie je moja salka kávy, by som mozno nepovedala ani jednu normalnu vetu

pridala som nove torticky, kukni

franzziska
3. feb 2012

@mata_ba
@kikaneu
jojoj nejako som to nenasla 😕 😀 😅

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 @kikaneu @vavenecka @l_e_n_o_c_k_a
Baby,kopec hodin a ja este v robote 😠 😠 😠

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba a co ta dlha prechadzka? 😀 treba si odpocinut, hlavne ked si po ovulke 😀

bubacik5
3. feb 2012

@palculienka2011 ahojky, dzim palce 🙂 🙂 🙂

franzziska
3. feb 2012

@kikaneu
@mata_ba

vy sa co chystate stretnut? 😝 😀 😀

vavenecka
3. feb 2012

@mata_ba a čo tam sedíš,iď domov 😀 ale aj môj mm je stále v práci,joj,nezávidím vám 😒

mata_ba
3. feb 2012

@palculienka2011 pocuj,ty si riadne nedockava 😀 😀