icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

franzziska
3. feb 2012

@vavenecka a moj je doma davno ale spi 😲 😀 😀

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba a co vlastne robis, ked si za kompom na konikovi a je tolko hodin? co mas za robotku? 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@franzziska co si nenasla??a hej,ked si kupim lietadlo 😀 😀

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 ale tak zase no...treba ale nieco urobit aj pre tdravie..cely tyzden sedim v robote,treba sa aspon cez vikend prejst

vavenecka
3. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a to už kde sme?v nejakom zaostalom štáte? to akože keď im nezdvihli platy o 200%,tak už človek nič neznamená? ach jaj...no ja by som aj zavolala,ale zas áno,medializovať sa...už som kuklááá a aj okomentovala 😀

mata_ba
3. feb 2012

@vavenecka ja by som uz o 6 vypadla,ale cakam na draheho..a popri tom este sem-tam chytim do ruky daky papier 🙂

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 robim v dopravnej firme - papierovacky...ale cakam na manzelika,este behaju a makaju..maju toho dnes velmi vela...

franzziska
3. feb 2012

@mata_ba ja som od teba len 33 km 😀 😀

bubacik5
3. feb 2012

@mata_ba to hej, ale zasa to s tym prechadzanim moc neprezen ked tam tak mrzne, este budes chorucka 😖

vavenecka
3. feb 2012

@franzziska ja budem spať,keď príde môj 😀

mata_ba
3. feb 2012

@franzziska pockaj..myslis od BA ci PN? 🙂 lebo ja som v PN a pojdem smer TO 🙂

ivett86
3. feb 2012

@fifitko25 dakujem 😉 ,tomu virusu by som sa tesila 😅

mata_ba
3. feb 2012

@bubacik5 jednu chorucku tu uz mame 😀 😀 😀 ale ved sa riadne naobliekam...

mata_ba
3. feb 2012

huraaaaaaaaaaaaaaaaaa,ide sa domooooooooooov..esteze som sa teraz stazovala 😀 😀 😀
zlaticka,zelam vam krasny zvysok vecera...a krasny vikend..ale ja sem urcite nakuknem..vsak ja som na vas zavisla 😀 😀 papaaaa

vavenecka
3. feb 2012

@mata_ba tak ty sa sťažuješ,že sedíš v robote a ty vlastne len čakáš na drahého 😉 ja som sa včera naučila v robote jednoduché účtovníctvo 😀 😀

vavenecka
3. feb 2012

@mata_ba ty závisláčka 😠 aj tebe krásny večer 🙂

bubacik5
3. feb 2012

aj ja sa lucim, zelam prijemny vikendik 😀 😀 😀 papa

Ps: cakam pekne ovulky, nove tehulky a usmiate snazilky 😀 😀 😀

gelinka75
3. feb 2012

citala som o delideli, to preco sa toto deje ☹ ☹

franzziska
3. feb 2012

@mata_ba TO? sa stahujes?

ivett86
3. feb 2012

fifitko25citam tie clanky,snazim sa pridat,vsetky ste take zlate zhave do celeho mamickovania,preco je to v dnesnej dobe take tazke,mozem sa opytat vy sa odkedy snazite?vidim ze aj ty dostavas pregnyl,kolko si ich uz mala?beries a nejake tabletky na posilnenie alebo tak?!

kikaneu
3. feb 2012

@franzziska my sme od seba riadne ďaleko, cez 300 km, ale mata povedala, že si kúpia lietadlo a potom prídu 🙂 aj s havom a pôjdeme na prechádzku zasneženou krajinou 🙂
nechápem ako to, že si nenašla....máš ma v priateľoch, však? tak potom už len na mojej svadbe si dáš Môj fotoblog a tam ti budú svietiť priatelia a už len na mňa klikneš ;)

ivett86
3. feb 2012

@fifitko25 este sa spoznavam s touto strankou 🙂 chcem sa opytat kolko krat si dostala pregnyl?a ako dlho sa pokusate?

kikaneu
3. feb 2012

@mata_ba ešteže si už v tej práci skončila, oddychuj, veď je víkend 🙂

fifitko25
3. feb 2012

@ivett86 ahoj, no bude to rok Čo sa snažíme... Pregnyl som uz dostala 3x, naposledy v pondelok

ivett86
3. feb 2012

@fifitko25 aj ja som teraz pred tyzdnom dostala druhy a mam aj tabletku utrogestan,nemas stym skusenosti?

fifitko25
3. feb 2012

@ivett86
@ivett86 jasne poznám, od dnes si ho musím dávať do 26 DC. To je hormon progesteron potrebný na udržanie tehu 😉 a uzivas ho normálne alebo vkladas? Mne doki doporučil vkladať... A vy sa ako dlho snažíte? Máš aj nejake ine lieky?

ivett86
3. feb 2012

@fifitko25 mne nepovedal dokedy asi by som mu mala zavolat,nie?aj ja si ho musim vkladat kazdy vecer 2,smejem sa vzdy,mne sa to smyka a dve mi uz padli 🙂 ine lieky nemam,chvalabohu aj to mi staci,mi uz 2roky sa snazime,ja som bola uz aj na prefuku vajcovodov...hroza!!!!!

fifitko25
3. feb 2012

@ivett86 tiež mám 2 večer a tiež sa pritom zapotim kým to tam dostanem 😅 na prefukoch som nebola, ale beriem Ešte clostilbegyt na rast folikov, lebo ich mám malé ☹ a nepovedali vám Prečo sa nedarí ani o prefukoch?

ivett86
3. feb 2012

@fifitko25 ten prefuk mi robil v lete iny doktor,nanic pan doktor!!!teraz nedavno som presla k tomuto druhemu,ja mam jeden vajcovod uplne upchaty takze je to len o stasti...to je najhorsie ze vsetky moje zname teraz rodili,alebo budu rodit,to je pocit ked sa ta v robote nic ine nevedia pytat,lenze ''kedy bude babatko''?ja to celkom tazko znasam uz teraz,ale asi je to normalne ze?

kikaneu
3. feb 2012

@fifitko25 ahoj moja 🙂 ako sa máš? a inak nebola som tu teraz, lebo už som pracovala a bol aj nabitý program 🙂 a nevieš niečo aj o azzure?