icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eri28
4. feb 2012

@gelinka75 v pohode............

gelinka75
4. feb 2012

@eri28 nechapem tie tvoje pocity a priznaky a ducha a teraz nic 😖

eri28
4. feb 2012

@gelinka75 ani ja keby aspon dosla mrcha vedela by som na com som 😖

eri28
4. feb 2012

caute idem do praaaaaceeeeeeeeee 😀 😀 😀

gelinka75
4. feb 2012

@eri28 musis len cakat, mne meskali 2 dni a tiez nic, dokonca mi chodila mrch na 25-26 DC a minuly cyklus ze 30DC, takyto posun som este nemala, je to o nervy to cakanie

kikaneu
4. feb 2012

dobré ránko 🙂 myslím si, že to nevyšlo ani tento cyklus, tu je graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

lucecita
4. feb 2012

Dobré ránko dievčatá, vyspatá do ružova s grafom http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@kikaneu ahooooj, nijeeee, ešte nedošla, tak nezúfaj 😠 😠

lucecita
4. feb 2012

@gelinka75 ja neviem či to nezničí spermijky, ale šak skúste a potom uvidíš...ja by som to dala 😀 😀 😀

spula22
4. feb 2012

@lawrus tak je tam duch 😀 gratulujem 🙂

spula22
4. feb 2012

@eri28 tak este skus neskor testnut ak nepride 🙂

spula22
4. feb 2012

@gelinka75 tak to netusim 😒 ale tak skuste a uvidis, co to spravi 😀

kikaneu
4. feb 2012

@lucecita ty máš krásny graf 🙂 a už nie sme rovnaké 🙂 ja nezúfam, len som optimista ;) pohoda, nič sa nedeje aj keď príde 🙂

lucecita
4. feb 2012

@kikaneu veď práve, že nie sme rovnaké ☹ ☹ ☹ mali sme byť až do konca...alebo keď ty dnes taký pokles, tak ja zajtra 😀 😀

mata_ba
4. feb 2012

@kikaneu
@lucecita
@spula22 dobre ranko zienky..ja uz od pol6 strasim..nemohla som spat..a zobudila som sa nenormalne v strese..divne..a graf ☹ www.fertilityfriend.com/home/3a37b2 ...anovulacny?ale pocitovo ovulka bola..

mata_ba
4. feb 2012

@franzziska ja uz som prestahovana takmer polroka..isla som za muzickom 🙂

kikaneu
4. feb 2012

@lucecita veď to ☹ ale nevadí moja, výsledok ešte rovnaký môže byť, alebo pozitívny aspoň pre teba ;)

kikaneu
4. feb 2012

@mata_ba ahoj, aj ja som sa zobudila o pol šiestej, potrebovala som cikať ;) veru, že je to divné, keď pocitovo ovu bola a teplota takto skáče.... 😒

spula22
4. feb 2012

@mata_ba a preco si sa v strese zobudila? a to je divny ten graf dako 😒

mimi2388
4. feb 2012

ahojte...som tu nova, ale ozaj fakt surne potrebujem radu, podporu lebo neviem co robit.
Tak posledna mrcha bola 26.12.2011, podla toho ze mam pravidelny cyklus 28-29dni, ovulka bola priblizne od 6.1.2012-9.1.2012, tak sme s drahym snazilkovali, na 23DC bolo spinenie, BT sa sa mi drzi na 37,3,,,mam jemne pobolievanie v podbrusku, som nafuknnuta, blia ma prsia...tak ked mrcha meskala 5dni spravila som tehu testik a negativny, dnes je 41DC a mrcha stale nikde, stale ma pobolieva podbrusko ako by uz mala prist a nic, nie zeby mi chybala, keby prisla po par mesacnej pauze by som skakala po plafon ... ale neviem co si mam mysliet...co myslite ked nepride do ondelku mam istt k dr, alebo este vyckat hlavne sa snazim nestresovat a som kludna? len je to uz 8mesiacov co snazilkujeme...a stale nic...
prajemm pekny dnik. i ked je hrozna zima vnku nech ho mate pekny.

lucecita
4. feb 2012

@kikaneu veď uvidíme ako dopadneme, možno tvoj pokles nič neznamená, len ťa manžel slabo zahrial 😀 😀 😀

spula22
4. feb 2012

@mimi2388 ahoj a vitaj.kedy sisi skusala robit test? lebo mne test ukazal ducha len na 39DC 🙂.podla mna ak ti na testiku nic neuazalo by si asi radsej mala ist v pondelok k dokymu, teda ak mavas cyklus pravidelny a nikdy ti nemeska.nech ta pozrie 🙂

vardzikova
4. feb 2012

čauteeeee babule moje 😀 😀 😀 😀

kikaneu
4. feb 2012

@lucecita práveže včera mi bola zima keď som sa ráno zobudila 🙂 dnes nie 🙂 ale nevadí 🙂

mata_ba
4. feb 2012

@kikaneu
@spula22 hm.som z toho mimo..prvy merany cyklus a takyto..ale ked pride mrcha,idem na profil k dokimu..aspon budem vediet co a ako..

mimi2388
4. feb 2012

@spula22 ahoj no dokymu pojdem v pondelok tak ci tak...test som robila v 34DC odvtedy som netestovala...takze moze byt ze cil by uz vysiel pozitivne...

kikaneu
4. feb 2012

@mata_ba tak, tak, dobre si sa rozhodla...najlepšie bude, ak pôjdeš k doktorovi.... 😉

spula22
4. feb 2012

@mimi2388 tak skus testikovat 😀 mozno budesmilo prekvapkana 😀

spula22
4. feb 2012

@mata_ba 😒 ved toto.ale jasnenech ti dokyspravi profil a uvidis 😀

vardzikova
4. feb 2012

@lucecita
@kikaneu lasky moje vy ste tento mesiac adeptky takže neže to poserkate jasene 😀 😀 😀 😀 😀 no čo lasky ako ?

vardzikova
4. feb 2012

@spula22 tak ako som bola rekvapena ja ked som si urobila test? na to nikdy nezabudnem 😀 😀 😀 😀 😀 😀