Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita jasne lasko ale siiilno držim pršteky.. lasko ja som dnes už 3 x blinkala všetko čo som zjedla tak išlo hned von .. asi som zariekla to že negrcam 😝 😝 😝 😝 😝
@vardzikova mám bolesti na mrchaňu, niekedy silnejšie, niekedy slabšie, niekedy to ani necítim a tie prsia bolia neskutočne, ani ležať som v noci na nich dlho nemohla...a to je ešte len 12....mojka, tak si už tykáš s WC misou, chúúúúúúúúúúúúúúúúďa 😨 😨 😨
@vardzikova caff lasko 🙂 ako mate?? oddychujes pekne dufam 😀 😀
@lucecita oh mojka aj ja som mala bolesti ako na mrchanu a neprišla 😀 😀 😀 😀 aj mna boleli cicuše neskutočne 😀 😀 😀 😀 lasenko moja držiiiiiiim pršteky veľmi 😉 , moja ja som už taka kamoška s WC misou že by si až kukala ... dnes sme sa veeeľmi skamošili... od rana mi bolo tak všeliako a hned ako som niečo zjedla tak to išlo von .. teraz už v sebe držim asi pol hodinu jeden chlebiček dufam že aj ostane lebo som hladna ako vlk 😠 😠 😠 😠
@spula22 ahoj lasko 😉 dnes je to na prd od rana sedim na wc a grcam a to som sa tak vytešovala že ja nebudem grcať ked som tehu a kukaj tu asi som to zariekla alebo čo 😖 a ty ako lasko?
@vardzikova ďakujem za pršteky, uvidíme utorok, ako dopadne test a či dovtedy aj nepríde návšteva 🙂 tak nech to rýchlo prejde, ale zasa je to dobré znamenie, že grckáš, aspoň vieš, že fazuľka je v poriadku 😀 skúšaj papať len niečo suché, nič ako maslo, pas 😀 éta, syríky alebo niečo od mlieka...
@vardzikova ale ty moje chudiatko ☹ . ja v pohode 🙂 poriadila, navarila a teraz dietatko chovam 🙂 o chvilu mi asi zhrabne PC 🙂 hlavne ty micka nezabudaj pit 🙂 a papaj len pomenej,nebude ti tak zle 🙂
@lucecita jasnačka lasko ... prečo si mysliš že je fazuľka v poriadku ked grcam? 😖 nerozumiem lasko
@vardzikova ani ja nerozumiem, prečo som tak napísala, ale nevadííííííííííí 😀 😀 😀 😀 ale asi preto, lebo sa ti dejú dolu zvláštne veci, fazuľka je tam, keby nebola, alebo by jej dačo bolo, tak negrckáš, nie? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@spula22 ty si lasko aka šikovnica 😀 cicka ale ked ja všetko čo spapam tak vygrcam a stale som potom hladna lebo v mojom žaludku nemam nič 😠
@lucecita jaaaj milačik maš super vyhovorku na to moje grcanie len čo je pravda 😀 😀 😀 😀 ech bisťu už sa ozvya ten chlebiček... uff musim to nieako vydržať .. a ty ako dnes s mm?
Babyyyy, zajtra chcem spraviť na obedík chutnú hustú rajčinkovú polievočku...robievate niektorá, ak áno šup sem s receptíkom, budem vám vďačná 😉 😉 😉 😉 😉 nie sáčkovú 😀 😀 😀 😀
@lucecita ech bisťu a ja som ti chcela dať ten moj recept ale so sačkovou polievkou 😀 😀 😀 😀
@vardzikova držkaj to v sebe, zapi čajíkom alebo vodou, musíš teraz veľa piť vody...celkom v poho, došiel domov ráno o štvrť na päť, skoro ma šľahlo, ale tak čo už s ním...dneska mi to musí vynahradiť a už aj vysáva a musí riady umyť 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ja viem, presne som vedela, že sa ozveš a preto som tam napísala nie sáčkovú 😀 😀 😀
@lucecita čožeeee? o štvrť na pať... kriste ja by som mojho asi zabila.... takže teraz si to chlapčisko žehli tak tak ... len mu daj nech si nezvyka 😀
@lucecita lasko a ty nestojiš o moje rady? 😢 😢
@vardzikova no tak čo s ním, ja som vedela, že príde tak neskôr...ale dala som mu to ráno patrične vyžrať a teraz maká a ja idem si dať fazuľkovú polievočku a potom umyjem dlážku, popolievam kvetinky a budem čakať na receptík na polievočku a potom na Harryho Pottera 😀 😀 😀 😀
a ja stojím o tvoje rady, ale chcem sa naučiť variť dobrú polievočku nie zo sáčka, ale niekedy skúsim aj tvoj receptík a dám vedieť ako chutil 😉 😉 😉 😉 😉
tak sa maj krásne a negrckaj toľko 😉 😉
@vardzikova ty moje chudiatko ☹
@lucecita ja keď robím rajčinovú,tak tam dávam aj pretlak,aj džús rajčinový,len neviem,či je až taká hustá,ako si predstavuješ 😀 ale mi tak napadlo,že keby si tam uvarila aj lúpané rajčiny v konzerve a potom rozmixovala,tak by mohla byť aj hustá 😉 a ja potom ešte na konci tam šupnem drobné cestoviny,aj tie to vedia zahustiť...ale taká jedna sáčková do toho by nemusela byť zlá 😀 ja som dnes robila šošovicovú takú normál,ale na zahustenie som tam šupla jednu sáčkovú 😠
@vardzikova moja zlatá 🙂 ty si riadny prípad 🙂 ja už to mám takmer jasné, brucho ma bolí už zo dve hodiny ako na mrchu 😝
@vavenecka ahoj hubinka... vsetko najlepsie ti vinšujem k meninám 😉 nech sa ti spní vsetko po com tužiš 😉 😉 😉 😉 😉
@lucecita tak ja ju robím tak, že do hrnca si dám trošku oleja, rozpučím si do toho 3-4 strúčiky cesnaku, ošúpem a nakrájam 4-6 paradajok, zapnem plyn pod tým hrncom s cenakom, opečiem ho, pridám paradajky a zalievam to nie pretlakom, ale používam pasata (kupujem to v kauflande, je to 0,5 litorvá krabička), nechám to variť, aby sa paradajky trochu rozvarili, prilejem vodu podľa toho koľko chcem polievky, osolím, okorením čiernym korením a keď mi to celé vrie, tak pridávam ešte špenátové cestoviny (tiež z kauflandu), ale polámem ich, lebo sú dlhé....keď sú cestoviny uvarené, tak ešte dodám troškičku vegety a sušenej zelerovej vňate 🙂 u nás má táto veľký úspech 😉
my budeme mať zajtra bravčový vývar a majú byť klasické vyprážané bravčové rezne, ale ja ich nejak nemusím, tak som sa dohodla s mamou, že si zo dva pripravím na prírodno a k tomu bude zemiaková kaša a akapustový šalát 🙂

@vardzikova no ja sa pokúsim o to, a verím, že aj kikaneu 😉 ale telo si s nami robí čo je pre neho lepšie, tak sa necháme prekvapiť 🙂