icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
4. feb 2012

@kikaneu ja pozerám Jojku....ale ako sa poznám, asi zachvíľku zalomím na gauči 😀 dobrú noc a pekné ránko potom 😉

vavenecka
4. feb 2012

@fifitko25 rovno dvojičky,až je to aj aj 😉 pred chvíľkou som si dala druhú lyžičku ferda 😀 ale fajn chutí 🙂

kikaneu
4. feb 2012

@fifitko25 dobrú noc moja

vavenecka
4. feb 2012

@lucecita aj ja pozerám jojku,alebo teda skôr mám to tu ako kulisu 😀 a idem ešte prádlo zavesiť,počkám,kým sa mm osprší a šup na vec 😠

fifitko25
4. feb 2012

@kikaneu aj tebe 😉

lucecita
4. feb 2012

@fifitko25 ja nečakám stredu a utorok testujem, ak teda mrcha nepríde skôr 😠

lucecita
4. feb 2012

@vavenecka no aj my máme ísť, ale asik to necháme na zajtra, mm ponocoval a je unavený a sľúbili sme si zajtra romantiše popoludnie 😀 😀 😀

fifitko25
4. feb 2012

@lucecita nepríde 😉 budem netrpezlivo čakať na výsledok 😉

lucecita
4. feb 2012

@fifitko25 dúfam, že nepríde...ale teraz asi pol hoďku mám nutkanie stále cikať a keď sadnem na wecko, tak vyjdu zo mňa 2-3 kvapky 😠

vavenecka
4. feb 2012

@lucecita ja chcem dnes,aj keby traktory padali 😀 nech mi dá k tým ružiam ešte nejaký darček 😀 a netrtkošili sme od utorka,to už sme aj každý druhý deň porušili 🙄 je to naprd,keď on príde z práce a ja už spím 🙄 tie dve práce nám teda splodiť dieťa nepomôžu 😖 😀

gelinka75
4. feb 2012

@vavenecka @kikaneu baby co je to ferda?

vavenecka
4. feb 2012

@gelinka75 to lenocka tak premenovala Femigard 😀 😀
@fifitko25
@lucecita kočeny,hlásim sa vám ja s dávkou bičíkovcov vo mne 😠 😀 😀 😀

franzziska
4. feb 2012

@vavenecka ty trdlo...teda jake recicky 😝 😀 😀
hm chapem ta..teda manzel a ta praca..clovek je zaneprazdneny...moj by aj skoro dosiel ale je zas hrozne unaveny a hned zaspi..a on dost casto spi kvoli unave, takze si moc neuzijem 😀 😀

vavenecka
5. feb 2012

@franzziska 😀 nuž,dúfam,že vydržali čo najviac a dopravili sa tam,kam treba 😠 veru,tá únava je dosť naprd,tento svet fakt nechce deti,keď robí všetko pre to,aby sme ich ani nemali kedy plodiť 😖 😀

eri28
5. feb 2012

caute zienky ja idem do prace, len par dni ma trapi brutalne krvacanie z nosa, aspon to nie je zo spodu 😀 😀 😀 😀
pekny den

kikaneu
5. feb 2012

@gelinka75 netuším 😲

kikaneu
5. feb 2012

dobré ráno kočky, tak je to tak ako som predpokladala.....ako pekne teplota stúpala, tak teraz postupne poklesala a mrcha príde dnes (cítim to) takže ani testovať netreba, zbytočne ....tu je graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

fifitko25
5. feb 2012

@kikaneu

kikaneu
5. feb 2012

@fifitko25 nebuď smutná, ani ja nie som.....respektíve som, ale nie z mrchy....

adriana_13
5. feb 2012

DNES 31 DC A MRCHA ZATIAL NIKDE....

chorucka
5. feb 2012

ahojte
@fifitko25
@kikaneu
@gelinka75
@lucecita @azzura ja mam dnes bolesti jak na mrchu ☹ ale to by mala nedojst az 12-13.2

spula22
5. feb 2012

@azzura hehe mam doma sklenu gulu 😀 😀 😀

pa_mi
5. feb 2012

@adriana_13 @fifitko25 @kikaneu @chorucka @gelinka75 ahojte,ja dnes 36 DC a mrcha nikde.Testovat ci netestovat? Ale stvrty / ma zabije

vardzikova
5. feb 2012

Ahojte kočky moje 😉

vardzikova
5. feb 2012

@eri28 no ale ved si si nerobila ešte potom? či ako? myslim test

vardzikova
5. feb 2012

@purina12345 čože ? to som nevedela že aj delideli.... ☹ a to kedy?

adriana_13
5. feb 2012

@pa_mi MNE MESKA 2 DNI A UZ SOM HOTOVA ALE ESTE POCKAM

amexa
5. feb 2012

@adriana_13 a mavas pravidelny cyklus? ja som mala posledneho pol roka vzdy presne 28, teraz je 29dc, prsia bolia aj ked chodim, a test negativny ☹

felinka
5. feb 2012

Dievcata, tak je to tu. Hlasim sa s najkrajsou novinkou na svete!!! Vcera som mala dostat menzes, rano som si len tak zo zvedavosti spravila test a bol tam duch!!!!!! Vecer som pre istotu skusila este mamatest, a bol tam, silnejsi, kolajnicky - to je ten na foto!! Este stale tomu neverim, najkrajsi pocit na svete, prajem to kazduckej jednej z vas!!!!! 😵

gelinka75
5. feb 2012

aj ja uz chcem kolajnicky ☹