Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita ahooooj lasko si ešte tu? 😉
@vardzikova čau aj ty si tu? 🙂
@mata_ba mame sa už dobre ... dnes som len dva krat grcala takže je to lepšie ako včera lebo včera som v sebe neudržala nič ... a ty ako ?
@bubacik5 ahoooj mojka 😉 dnes sa mame už lepšie 🙂 konečne a ty ako?
@kikaneu čau lasko ano prišla som vas skontrolovať 😀
@vardzikova dobre mamka a čo ? sme poslušné? 😝
@vardzikova a co ti bolo? 😨 😨 😨 mne uz konecne vyznacilo ovulku http://www.fertilityfriend.com/home/393359 tak som na cakacke....uvidime ci z toho nieco bude
@kikaneu jasne lasko 😉 ale u nas je dnes neskutočna zima bola som len na balkone ale myslela som si že mi odmrzne riť brrrrrr
@bubacik5 krásna lasko graf maš zatiaľ super dufame že vydrži 😎 vieš čo bolo mi tri dni na grcanie takže všetko čo som zjedla tak som aj dala von .. no skôr tyžden mi tak bolo ..aby som povedala pravdu a ty inak ako ?
@vardzikova ale nehovor....koľko máte stupňov pod nulou? 🙂
@kikaneu aj ja dúfam, že sa nám to podarí...a zasa sme rovnako 😀 😀 😀
@vardzikova čau lásko, jasnéééé som tu..no konečne si sa sem dopratala...odkedy nosíš pod srdiečkom fazuľku, tak na nás nejako kakáááááááááááš 😀 😀 😀
@vardzikova uz grckas moja? Dnes mi moja Mamina Vravela že grckala od prvého dňa, ked bola tehu... V den ked mala dostat mrchu to začalo a skončilo az v šiestom mesiaci... No snáď to nie je dedicne, lebo ked otehu ja, tak zbohom 😕 😅
caute babuchyyyy!!! Ako vikend? U mna fasa, vcera som bola na rozlucke so slobodou, co sa tehu kamoska o tyzden vydava-bolo super, na to, ze triezvo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 akurat brutaaaaal nafajcene, chuda babo..dneska z toho kaslem jak tuberak 😒 inac nic, prsia ma klasicky tyzden pred mrchou zacali boliet a furt ma tak divne boli brucho, neviem to vysvetlit, ci vajecniky ci co 😖
@kikaneu tak na našom teplomeri ukazuje -18 st.C kosa hovorim 😖 😖 😖 😖
jaaaj a bola som v shopping centre, nasla som kraaaasne nude lodicky a ja som odolala a kupila namiestno nich rozkosny letny overalik velkost 12-18mesiacov...co jaaaa s tym budem robit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita milačik nenakam na vas len nechcem sedieť toľko za pc lebo vraj to škodi babu vieš 😉 takže sa to snažim obmedzovať 😖 ,
@vardzikova veď preto, už som sa zľakla, že áno, keď nechodíš k nám 😉
@fifitko25 och milačik a ja som sa tak chvalila s tym že ja negrcam a kukaj tu asi som to zariekla u mna to trva už taky tyžden pozriem na jedlo a je mi hned z neho zle , maso nemožem ani citiť, jednoducho moje chute sa totalne zblaznili niekedy som taka hladna ale všetko čo by som si dala tak jednoducho nemožem lebo mi to akosi prestalo chutiť takže kym ja vymyslim čo budem jesť tak prejde aj hodina ale vtedy už mam neskutočny vlči hlad inak moja mamina hovorila že jej bolo počas celeho tehu uff dufam že nepojdem v jej šľapajach 😠
@lucecita lasko no ved mi povedz akoby som sa na vas mohla vyserkať hm? to sa predsa neda 😉 a čo si dnes lasko varila? či ste ešte dojedali fazuľkovu polievku ? inak aj my mame dnes 😀
@vardzikova ak by som mala byt tehu, tak ver, že tie nevolnosti by mi nevadili, hlavne aby bola fazulka 😅
@fifitko25 ja viem lasko ale aj tak je to hrozne vieš ked by si aj niečo zjedla ale na všetko čo pozrieš tak ti je zle 😠
@lucecita aj ja 🙂
@vardzikova fíha, toľko je aj u nás 🙂 ste nás dobehli konečne 🙂
@vardzikova ja som dneska na obed varila rajčinkovú polievku a segedínsky gulášik a predchvíľkou krupicovú kašu...som na ňu po "EHM" (čoromoro) dostala obrovitánsku chuť 😀 😀 😀 cicka, dneska mi mm povedal, že sa mu páčia moje veľké cicky 😅 oni sú fakt veľké, také som ešte nemala 😅
@kikaneu dobehli lasko ved najchladnejšie zatiaľ bolo myslim na vychode a na strednom slovensku alebo nie? 😖 ale ta zima už by mohla odisť a mohlo by prisť teplejšie počasíčko 😀

@fifitko25 ďakujem 🙂