Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@spula22 neviem moja,nejak nič necítim tento mesiac, ten minulý pokus som cítila kríže, prsia, bruško... teraz nič 🙄 sem-tam ma pichne na ľavo v podbrušku, tam som mala folík... tak možno sa niečo deje, ale veľmi tomu neverím 🙄 🙄 ale aspoň si vychutnám Čínu a nebudem sa báť o fazuľku, keďže je tam dlhá cesta....
@l_e_n_o_c_k_a ahaaa,tak to ti nepomozem,chcela som ti navrhnut dokiho..ja som sice doteraz bola bratislavcanka,ale za drahym som sa prestahovala do dedinky s 200 ludmi,medzi TO a PN...ale gynekologa mam v TN a je super...ale to mas daleko...
Babulky,dnes som sa docitala haluznu vec...jedna kocka mala anovulacny cyklus...a zrazu bum-bola tehotna,len mala nizke teploty...aj ja by som mohla byt ten pripad...ked ja som pocitovo tu ovulku mala! 🙄 😠
@purina12345 jeeej,to je super,ze si tak dobre na tom 🙂 drzim pasteeeeee....
@purina12345 nebooooj mojka, aj sliznica dorastie a nebude vám s manželom rady 😀 😀 😀 tak nech čím skôr príde mrcha a potom šup do snaženia 🙂
@lucecita dúfam, že si donesiem fazuľku 😀 i keď plodné dni mi vychádzajú pred odletom tuším 😕
@spula22 chcela by som byť v tomto optimista moja, ale keď to akosi nejde 😒
@purina12345 som rada, že ti je dobre mojka, ty si to zaslúžiš 😉
@mata_ba diky si mila, no do TN mam daleko 😀 najvacsi paradox je, ze tento moj terajsi doki je sukromný, platim rocny poplatok, a tak som si myslela, ze to bude lepsi ako "normalny" nesukromný, ale asi som sa mýlila ☹

@lucecita duuuuuuuufam, ze aj buduuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀