Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a no kukala som ich,ale nemali také,aké by som chcela...ale mali pekné nízke,len keď chcem teraz pod kolená 😖 zajtra kuknem v PB a v stredu v ZA 🙂 juuj,idem kuk 😉 a ty už netrapoškaj a šup šup mrška nech je tu...ale je mi ťa ľútko,toľko na ňu čakať a ani snažilkovanie nič a tak 😢
@chorucka jaku mas farbu?
@vavenecka je to uplne na hovno 😅 nemozeme sa pohnut z miesta 😠 tak cakáááááme ako povedal doktor 😝
@fifitko25 kokos,no to teda musel byť riadne šialený,keď z toho ešte aj doma upratuješ 😅 veru,vínko si daj,aj šuchy šuch,to ťa isto odreaguje 😠 a čo tam po tom,že už nie je ovulka,nikdy nevieš,kedy sa zadarí 😉 možno je vajko lenivé a ide pomaličky a aj spermoše,tak im treba poslať pomoc 😀 😀 dnes som akurát čítala o tom,kedy sa rodia dievčatká a kedy chlapci...alebo teda že kedy trtkošiť,aby to bolo to ktoré pohlavie 😀 😀 ale zas 100%né rady to samozrejme neboli 😀
@l_e_n_o_c_k_a dúfam,že už sa čoskoro dočkáte...a na sone nevidel nijaké problémy?všetko OK,len mrcha nikde???a krv na hormóny ti asi nebral,čo?
@vavenecka ja som dnes nebola u dokiho, bo by som ho pretrhla ako žabu 🙄
mam akusi debilnu naladu, som protivna, ale to je dosledok cakania 😔 kaslem na to, nejdem o tom rozmyslat, lebo ma porazi do rána
@l_e_n_o_c_k_a no veď ja som ani nemyslela,že dnes,ale predtým,keď ťa vyšetroval...no veru nemysli...a sexík mávate normálne,či?ten ti mrchu nespustí?treba krčok podráždiť 😀 😀
@palculienka2011 striebornu 😀
@vavenecka presneeeeeee - akurát som čistila kúpeľňu 😀 no napíš, som zvedavá, prečítam až zajtra, lebo idem off - došiel mm a ideme na to víno a čoro-moro 😀
@ivka228 preto si ich robím sama 😀 kúpili sme si so sestrou štúdio a tak sa bavkáme 😉
pekný večer babulky, idem už off, mm má dobrú náladu, tak hádam bude pekný večer 😀
@chorucka tak to nenalakujem, ja rada len ruuuuzoveeee a ceeeerveneeeee 😀 😀
@nikasv29 len kratko..ale grafy mi poriadne nic neukazali, tak som si ich tu a ani nikde nerobila.. 😕 a jak si mati_ba radila tie ovu testy, ja som 1 mesiac skusala poctivo, ale kebyze stale tak to ide riadne do penazi 😖
@vavenecka no aj mne si cicus chybala ajaaaaaaaaaaaaaaaaak vela 😅 😀 😀 no vies co a ma sa to pocitat ako DC ked je to len spinenie?
@vavenecka ked som bola u neho v pondelok, tak mi robil sono, a jedine co mi povedal, ze maternica je vysoko, toto iste mi povedal aj dalsie 2 tyzdne dozadu
sexik mavame normalne, ani cervene vino nepomaha ☹
idem do perín, dobruuu noc mojka,,, zajtra nech ti dobre dopadne to vyberanie znamienok a vecer sa tu zastav 🙂
dobrúúú Ferďo 😀
@franzziska ja ovu testy používam prvýkrát a našla som jednu stránku kde je veľa ovu testov za priateľnú cenu takže mne pomohli pri ovulke, keďže mám nepr. cyklus. Kto má pravidelný cyklus tak ich ani nepotrebuje, ale mne cyklus skáče hore, dole takže pre mňa sú dosť potrebné 🙂
@franzziska a kde som čo radila mati_ba??? lebo som teraz trošku mimo... 🙂

najde sa tu nejaka dobrovolnicka ktora mi nalakuje nechty 😀