Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikasv29 a poradis tu stranku? 😉
@eri28 praveze dobre, ze chodis casto v noci na wc, ak medzitym nepijes, tak bude super odvodneny moc 😀 😀 😀 😀 a ozaj by som to zvazila pri cenach testov tam u vas na severe 😀 ale ja som presvedcena, ze fazula je tam, kde ma byt, tak neni o com 😀
@franzziska https://www.magister.sk/produkt/detail/produkty... dúfam, že ti poslúži 🙂
@lucecita môj tak do desiatej surfuje a potom pozerá telku....a potom príde do spálne, zobudí ma, on zaspí, chrápe a ja som sa minule cez dve hodiny prevaľovala v posteli....zaspala som pred štvrtou a po piatej som už musela vstávať....mala som chuť vraždiť 😠 😠
ale inak, aj môj to na mňa vie 😉
@franzziska jeeej,ty si zlatá 😉 tak ja som posledný cyklus začala špiniť a ozajstná mrcha nabehla až na piaty deň,ale ja som to už od začiatku špinenia rátala
@l_e_n_o_c_k_a no teda ☹ ja už fakt neviem,ako niektorí lekári berú to svoje povolanie,veď ide o ľudský život a nie o plyšové hračky...no hádam už na seba nenechá dlho čakať a objaví sa čo najskôr...ďakujem,moja,isto sa tu ukážem 🙂 tak dobrú nocku,pap a cmuk 🙂
@fifitko25 (čítať až zajtra,teda dnes,7.2.2012 😀 😀 ) tak dúfam,že ste si to poriadne užili a vajko sa zľaklo,že sa zas doňho ide niečo zavŕtať a tak sa zarylo čo najhlbšie do perinky 😉
no a teda kedy slečna a kedy mladý pánko 😠 :
babulka: spermie s X sú väčšie,pomalšie a žijú dlhšie, sexík 2 dni pred ovulkou, a čo najviac,najlepšie viac krát za deň 😀 , nemala by si raňajkovať, papať viac rýb a zeleniny, jesť sladkosti,najmä čokoládu, obmedziť solenie, prednosť má misionárska poloha a dosiahnuť orgazmus pred partnerom 😠
chlapčúrik: spermie s Y sú pohyblivejšie a menšie, sexík v deň ovulácie alebo tesne po nej, krotiť sa v ňom, milovať sa len raz alebo 2krát za týždeň 😀, papať výdatné raňajky, a stravu bohatú na draslík,vápnik, vitamíny C, E a B12, uprednostňovať červené mäso, viac soliť, poloha odzadu, po sexe ležať s nohami opretými o stenu, partnerovi nakúpiť slipy a schovať trenírky (nieeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 )
samozrejme treba to brať s rezervou,čítala som to v Báječnej žene 😀 a podľa tohto mi najviac vychádza u mňa asi syn,ale jem aj čokoládu,takže bude mať asi nejaké ženské vlastnosti 😀 😀
@palculienka2011 ahojky, tu je moj grafik http://www.fertilityfriend.com/home/393359 a ty si ako na tom?
dobre ranko babulky. Tak a zaciname teraz siedmy mesiac snazenia, dufam, ze sa to tentoraz podari, pretoze pomaly zacinam pochybovat. drzte palce dnes sme 14 DC.
@zuzanka9999 tfuj tfuj,veľa šťastíčka 😉
@zuzanka9999 ahoj, tak to si akurát okolo ovulky, držím palce, nech sa zadarí 😉 ja som 21 DC a som zo seba nervózna, lebo okrem tlakov v podbrušku mi nič nie je a teraz neviem, či je to dobré, alebo zlé 😠
@fifitko25 no minimálne,ale najlepšie aj dve družstvá,až môžu proti sebe hrať 😀 inak kedysi som v knihe Keby som bol Egypťan,čítala,že pohlavie budúceho dieťaťa zisťovali tak,že žena nacikala na vrecko s pšenicou a ovsom,alebo ražom?? no to je jedno...a ktoré skôr vyklíčilo,tak podľa toho bolo-pšenica-dievča a ovos-chlapec 😀 asi to raz vyskúšam 😀 😀 😀
@fifitko25 no ja ti poviem uprimne ze neviem ci mam ovulku teraz niekedy bo mi menstruacia hapruje, minuly mesiac som mala 50 DC tak teraz neviem podla coho mam zistit ze mam ovu bo sa nemeriam. boze ja mam dnes taku migrenu ze myslim ze mi buchne hlava.a kedy mas dostat/nedostat mrchu.???? dufam ze sa vam to uz podari 🙂)))
@vavenecka dakujem dakujem 🙂))
@zuzanka9999 joj,nie je za čo,verím a prajem tu každej netehuľke,aby bola čo najskôr tehu 😉 ja som dnes 17DC,tak budeme neočakávať mrchu približne v rovnakom čase 😀
@vavenecka jeeeeeej a kolko sa uz snazite, ak by som ti uz neodpisala tak poobede urcite odpisem bo o chvilku idem do prace :(((((
@vavenecka 😀 😀 😀 to by som chcela vidieť, to ocikávanie ovsa 😀 😀
@zuzanka9999 nečakám na Valentína 14.2. 😀 našťastie mávam cyklus relatívne pravidelný 28-29 dní a vždy viem, že ide - bolia ma prsia, bruško a jedla by som všetko, čo mi príde pod ruky 😀 to mávam tak 3 dni pred mrchou
ak máš nepravidelnú MS, tak sa skús sledovať podľa hlieniku 😉 alebo meraj bazálnu teplotu
@palculienka2011 aj ja som presvedcena moja cmuk 😀 😀 😀 😀 😀
dobre ranko hura do skoly 😉
@zuzanka9999 my od októbra,ale tak intenzívne od decembra,takže kratšie ako vy...v pohodke,ja sa tiež idem nachystať,idem na chirurgiu vybrať znamienka 😠

@palculienka2011
@fifitko25
ja nemam kupenny test, a ja chodim v noci 5 krat na wc, cize neviem ci to nie je rovnako zriedene, niekedy cez den
menej pijem tak sa mi zda ten moc lepsi uvidim, ale 5 den meskania by to snad malo byt jedno ci rano 😀 😀 😀