icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
10. feb 2012

zlaticka mam dve otazky...prva je:ak je zena naaahodou tehotna a zacinaju ju pobolievat prsia-bolia ich v strede,bolia bradavky alebo moze byt bolest na prsiach aj takmer az pod pazuchou?
a druha otazka:v ktory DPO je zahniezdovanie vajicka?moze pri tom klesnut bazalna teplota?

henrietad
Autor odpoveď zmazal
henrietad
Autor odpoveď zmazal
henrietad
10. feb 2012

Budem (ako doteraz) držať palce a budem(ako doteraz) citat ...dufam, že sa docitam same pekne spravy

henrietad
10. feb 2012

@fifitko25 tebe patrilo to co som napísala v príspevku vyssie, len som ta zabudla oslovit

purina12345
10. feb 2012

@fifitko25 nemáš za čo moja 🙂 určite k tomu dopomohla choroba a všetko bude ok, uvidíš 😉

vavenecka
10. feb 2012

@franzziska tu som pipííík 😠 veď som predsa v práci bola,no dnes som polišov neokukovala ☹ 😀 akurát obed dotláčam 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka FERDííííKU ty si uz tu? 😉

fifitko25
10. feb 2012

@purina12345 dúfam Renátka, už mám toho všetkého dosť ☹ ☹

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@fifitko25 o tom profertile som citala diskusiu, viac nazorov je, ze nepomohol, a este sa zhorsil spermiogram 😖

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a nazdík cicík 😀 jasááán,dnes som išla z práce rovno domov 😉 ste mi taak strašne chýbali 😠 😵

purina12345
10. feb 2012

@fifitko25 tak to ti verím ☹ ten pocit v bludnom kruhu je hnusný, človek by aj počkal do vtedy keby vedel kedy to bude, no aj tak musíme myslieť pozitívne a jedna vec je istá že každým dňom sa to určite blíži 😉
a ja si myslím že keď si bola predsa tehu tak to nebude také zlé, bohužial niesú kamošky v trezore aby na ne nič nevplývalo a určite to má nasvedomí tá choroba, ale neboj, maca to istííííííííííííí 😎

fifitko25
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a viem moja, tiež som čítala, ale bola som aj na iných fórach a tam mal celkom úspech, tak neviem... asi to nechám na vitamínoch a skúsim nejakú tinktúru alebo čaj, ako mi radí purinka

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka no esteže tak, aj TY si nam chybala 😉
mala som strasnu noc, a teraz driemem pri notase, no musim pracovat 😖

fifitko25
10. feb 2012

@purina12345 no nič inšie nám neostáva, len veriť, dúfať a čakať na zázrak 😅 😅 a ty sa máš ako? cítiš sa dobre? už ste mali ťuťu-muťu s mm? 😀

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a :-* ...ach moja,čosi som zahliadla,že každú hoďku si bola na wecku ☹ a ešte stále je taká búrlivá ako rieka po daždi? 😠

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@fifitko25 ked nepomohl iným to neznamena, ze by nepomohl aj vam... som zvedava ako vyjde mm spg teraz ked sa dopuje tolkymi vitaminmi... sa obavam aby to nebolo horsie 😢 😢 😢

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka veru, dobre si zahliadla 😒 radsej ani nevstavam zo stolicky ked nemusim, bo to ide zo mna vsetko von 😖 rano som odbehla do obchodu, asi 20 minut som bola prec aj s cestou a komplet som pretiekla 🤐 tak som nalozila plnu pracku veci co som od vcera namazala, teraz som ich bola prehodit do susicky lebo si pomaly nebudem mat co obliect :-/

fifitko25
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a to je jasné, každý reaguje na lieky a vitamíny inak, takže nejdem až moc kombinovať a necháme to, čo máme plus pridáme nejaké bylinné extrakty, žiadnu chémiu 😉 a koncom marca dáme urobiť ešte jeden spg, ak dovtedy motyka nevystrelí a ak to nebude lepšie, tak začneme riešiť to IUI 😉

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a 😨 😨 uff,to máš poriadnu riavu 😅 ale tak po takom dlhom cykle,čo by už niektoré mali pomaly aj dva za sebou sa ani nečudujem...

vardzikova
10. feb 2012

Tak babiky moje odfotila som ako sa dalo ... no ale nám kráásne bilo srdiečko a babo skakalo ako male šidielko bude určtie po tatovi lebo ten tiež neobsedi na riti ani minutu 😀 pridavam foto , a už mame 2,5cm 😀

purina12345
10. feb 2012

@fifitko25 tak už je to lepšie, tak po viac ak mesiaci sme to nevydržali a keď som sa už cítila po čistení ok a pár dní som nešpinila sme poťuťkali 😀 ale potom zasa pauza lebo v pondelok doky povedal že sa chystá vajko tak nič ale neviem či dnes niečo neporiešime, myslím že už bola ovu aj keď teplote sa nechce, no len dúfam že vajko pekne puklo a nebude s toho nejaká potvora 😠

vardzikova
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ano lasko tento .. ja som ho pila vždy a potom som nemala žiadne bolesti .. ak maš doma tak to je super 😉

purina12345
10. feb 2012

@vardzikova no krásna fotečka, moc sa s tebou tešííím 🙂

mistisa
10. feb 2012

Babenky moje prosim o radu 🙂 ma niektora skusenosti z laparoskopiou v ruzinovskej nemocnici?a neviete ci aj dr.diveky robi laparku?

vardzikova
10. feb 2012

@purina12345 dakujem mojka ... 😉 bol to nádherný pocit vidieť moje babo .. ako tam skackalo juuuj bolo to super

mistisa
10. feb 2012

@vardzikova gratulujem moc moc.aka je malinka fazulka 🙂 super 🙂

vardzikova
10. feb 2012

@mistisa Dakujem pekne 😀

fifitko25
10. feb 2012

@purina12345 a mohli ste už vajko oplodniť? 😕

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vardzikova ano pijem ho, len som nevedela ci ho mozem pit stale ci len cez mrchu alebo az po mrche... dakujem ti za radu mojka 😉 a mozem ho pit aj viac krat denne? ci staci raz?