icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka no veru to mas pravdu, ale cim som si ju zaslúzila taku silnu 😅 idem upiect kolacik, nech ma mm co vecer vyžierkat 😀

vardzikova
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a Lasko ja som ho pila dvakrat denne ... viac krat by som už neodporučala..myslim že to piše aj na krabičke... 😉

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vardzikova oukey 😉 idem si ho opat uvarit...
a blahozelaaaam k fotocke... je kráááááááááááááááááááááááááááásna, tesim sa s tebou 😉

purina12345
10. feb 2012

@fifitko25 asi nie, lebo bolo to v sobotu a tu je môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/purina

mata_ba
10. feb 2012

@henrietad dakujem za odpoved 🙂 si zlata...

@vardzikova babatko je krasne 🙂 tesim sa s tebou..

@fifitko25 @purina12345 ahojte kocky..ako sa dnes mate?

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a joj,no veru neviem 😒 ...a aký ideš piecť? 🙂

vardzikova
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a DAKUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM lasko 😉

vardzikova
10. feb 2012

@mata_ba Dakujem mojka 😉

fifitko25
10. feb 2012

@mata_ba deň blbec, a to je piatok, od rána riešim 2 sťažnosti a nemôžem ich uzavrieť 😠 už nech je 15:00 čo vypadnem domov... večer ideme na sushi dohodnúť Čínu a čo všetko chceme navštíviť 😀 budeme totiť 5ti, tak ideme naplánovať trasu a výlety 😀

mata_ba
10. feb 2012

@vavenecka ahoj mojka

fifitko25
10. feb 2012

@purina12345 no jeden nikdy nevie 😀 možno sa vám podarilo 😉

mata_ba
10. feb 2012

@fifitko25 jeeej,to bude super...urcite vam bude uzasne...nezabalite ma do kufra? 😀

vavenecka
10. feb 2012

@mata_ba ahoj zlatino 🙂 no ako?bude z teba tehuľka? 😉

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ten robievam,je to mňamka a hlavne tá plnka tou smotanou dostane super ľahkú chuť 😉 ja niekedy dávam aj viac ako jednu 🙂

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka diky za radu, idem na to 😉

purina12345
10. feb 2012

@mata_ba bleeee, zisťujem že ak sa zamestnám tak sa stane asi zázrak 😠
nech už je doma mm, pôjdeme do mesta aspoň vyvetrám trocha zadok a odragujem sa
@fifitko25 to aj manžel na mňa vypleštil oči keď som mu povedala v pondelok že sa blíži ovu no ale to by musela byť super spermoška aby to asi toľko dní dotiahla a tá teplota zatiaľ vyzerá akoby ani nevyšlo 😖

mata_ba
10. feb 2012

@vavenecka asi nie ☹ bojim sa,ze si zase zo mna telo robi len dobry den ☹ uvidim,co povie zajtrajsia teplota...dnes klesla a ak klesne aj zajtra,je to jasne.. www.fertilityfriend.com
dnes uz druhy den grcam po jedle,zacinam velmi jemne citit prsia,ale tam takmer pod pazuchou,krize trosku citim,hlavne,ked sa zohnem,podbrusko stale jemne citim,aj ked rano az tak pichalo,ze som sa musela drzat na tom mieste...ale podobne som to mala aj minule a nic..tak bud len psychika zase alebo neviem ☹ chcem uz mrchu..ak ma prist..

lucecita
10. feb 2012

@gelinka75 @vardzikova čo ako ja vravím? nepochopila som vám dievčatá 😀 😀 😀

mata_ba
10. feb 2012

@purina12345 ja robim len vdaka sefovi mojho muza..vymyslel mi robotku 🙂 a chod,prechadzka vam dobre spravi...

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a potom daj vedieť,ako sa podaril 🙂 tak zatííím 😉

vavenecka
10. feb 2012

@mata_ba aaale,ťa teda pekne chaosí to tvoje telo 😒 to čakanie je úplne naprd,človek nevie,čo si má myslieť...

vardzikova
10. feb 2012

@lucecita no lasko ... ale to bolo uplne perfektne... babatko skakalo ako šidielko.. srdiečko mu krásne bilo .. bol to neuveriteľný pocit

purina12345
10. feb 2012

@mata_ba tak to je fajn že sa ti tak podarilo zamestnať. mm pracuje vo vojsku

mata_ba
10. feb 2012

@vavenecka ani mi nehovor...som zufala z toho..rozmyslam,ze by som si zajtra spravila test,lebo v nedelu by mala dojst mrcha..ale ak som mala posunutu ovulku asi sa posunie aj mrcha...

lucecita
10. feb 2012

@vardzikova tešííííííím sa s tebou mojka a dobre mi v brušku chovaj môjho zaťa 😅 😅 😅 ja som bola na kontrole a už mám ukončenú PN, tak si pôjdem večer s kámoškou užiť slobodu a ideme na drinka 😀 😀 😀 musíme zapiť moju prácu 😀 😀 😀

mata_ba
10. feb 2012

@purina12345 hmm,vojakov v uniforme ja mozem..samozrejme na pohlad 😀
milacik,mozem sa daco spytat?hadam sa ta tym nedotknem ☹ mam zase take vselijake stavy..preposlem ti spravu,co som pisala vavenecke: dnes uz druhy den grcam po jedle,zacinam velmi jemne citit prsia,ale tam takmer pod pazuchou,krize trosku citim,hlavne,ked sa zohnem,podbrusko stale jemne citim,aj ked rano az tak pichalo,ze som sa musela drzat na tom mieste...ale podobne som to mala aj minule a nic..tak bud len psychika zase alebo neviem chcem uz mrchu..ak ma prist..
myslis,ze mi len hrabe alebo by na tom daco mohlo byt?ale zase,nebolo by skoro na to,ak by bola ovulka predsa az na 23 DC?aj ked mne to furt vychadza ten 16 DC..

vardzikova
10. feb 2012

@lucecita no jasle lasko budem sa starať ako o vlastne 😀 😀 😀 😀 , konečne si užiješ aj ty a nie len tvoj mm že? neopovaž sa prisť domov pred dvanastou jasne? 😀 😀 😀 😀 moj doky mi dnes napisal aj vychadzky lebo ideme v nedelu k svokrovcom lebo ešte nevedia že čakame babo tak si myslim že je asi najvyšši čas 😉

vavenecka
10. feb 2012

@mata_ba kdesi som čítala,že od ovu do 14 dní prichádza mrcha...kokos,také trápenie kvôli mrche...toto by chlapi v živote neprežili,by umreli už po prvej,čo by mali 😠

mata_ba
10. feb 2012

@vavenecka tak to si vystihla teraz 😀