icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
13. feb 2012

@momamo ja som z toho už chora 😠 😠 😠 😠 ale najviac ma serie ten hematon

anett6212
13. feb 2012

@mata_ba skusim ten caj si doma urobit. 🙂 dakujem za radu. a termofor to nie. ten viem, ze mi zle robil. 😒 al emajoranku vyksusam

adriana_13
13. feb 2012

BABUL.KY MAM SI KUPIT CALIBRUM BABY PLAN ALEBO FEMIBION 800 MAM DILENMU,,,BRALA SOM OBYCAJNU KYS.LISTOVU NO TERAZ CHCEM BUD TEN CALIBRUM ABO FEMIBION,,,PORADTEEE

dariana263
13. feb 2012

moje kramy meskaju styri dni,krize bolia,ostre pichy v brusku a pocity na zvracanie,dva testy som urobila zle,kedze neukazali nic,treti ukazal,ze nie som tehu....mozem byt vobec tehotna,a ked ano,po kolkych dnoch meskania menstruacie mi to test ukaze? 😉 ...Poradte kocky 😉

anett6212
13. feb 2012

@mistisa aj ja som bola na PN ke a robim asi tyzden. a rovno teraz potvora prisla. joj to je len na nervy dobre

anett6212
13. feb 2012

@adriana_13 ja som brala calibrum baby plan 2 mesiace a presla potom na femibion 800 a ten beriem uz 4 mesiace a som s nim spokojna

gelinka75
13. feb 2012

@adriana_13 ja uz neberiem nic, brala som len kys.listovu, tak lekar ma sprdol, ze mam brat femibion, to som brala, tak mi to nerobilo dobre na cyklus, som sa na vsetko vykaslala a je dobre 😉 keby som bola tehu zacnem brat, ale skor nie..

gelinka75
13. feb 2012

@vardzikova mojka ty len lez a nic nerob, hematom sa musi vstrebat, jedna znama lezala kvoli tomu cele tehotenstvo a dost casto aj krvacala, ale babo donosila 😉

l_e_n_o_c_k_a
13. feb 2012

@mistisa dakujem 😉

l_e_n_o_c_k_a
13. feb 2012

@vardzikova dakujem lasko 🙂

l_e_n_o_c_k_a
13. feb 2012

@mata_ba dííííííííííky 😉

su_san
13. feb 2012

@vardzikova drž sa, si predsa poriadna baba, tak to zvládneš!!!!!!! asi je to na nervy trčať do, ale iné by s tebou menili 1000x...

l_e_n_o_c_k_a
13. feb 2012

@fifitko25 Dakujem Zuzi 😉

l_e_n_o_c_k_a
13. feb 2012

@vavenecka Dakujem ti Ferdík moj za blahozelanie 🙂
A dakujem aj vsetkym vam ostatnym 🙂

su_san
13. feb 2012

@fifitko25 @mata_ba tak z 2 hodinovej prechádzky som späť a zatiaľ nič...neznášam to naťahovanie ako každá jedna, buď nech je tu načas alebo nech sa neukazuje vôbec...s testovaním zatiaľ počkám, škoda testov podľa mňa...ak do piatka nič, tak potom, to by bol už 35 DC...ale myslím, že už už to lezie...najviac ma s tým trápi môj drahý, furt sa pýta, že či už, lebo jeho predstava bola, že len čo pôjdeme na plno, tak musím hneď otehu, veď on je poriadny chlap...idem dačo porobiť až mi to rýchlo zbehne kým príde drahý z robotky...cmuk kočky!!!

lucecita
13. feb 2012

@kikaneu avojky mojka, včera sme po obedíku šli s mm na prechádzku mrknúť len tak po meste, k našim, na Váh a kámošku do práce...ale vonku sme boli cez 4 hoďky a bolo fajne na slniečku 🙂 a dnes ako bolo v práci? ja som bola v meste kúpiť si alchemilku a aj svetrík som si kúpila ako nástupné do zajtrajšej novej práce 😀 ako máš graf? ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita

adriana_13
13. feb 2012

@gelinka75 no prave nad tym rozmyslam ze nikdy som nemala problemy a ked me sa zacali snazit som si kupila kys,listovu a prvy krat mi meskal menzes a musela som ist na vyvolavacku,,je mozne ze aj z toho mi meskal?,? v tom rpípade by som si to radsej ani nekupovala,,ked tak az potom,,,ako píšes

su_san
13. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a všetko dobré zo srdiečka Ti prajem, nech sa Ti Tvoje najväčšie želanie splní, a samozrejme veľa zdravíčka a lásky a úspechov v robotke...a málo stresov 🙂

gelinka75
13. feb 2012

@adriana_13 no mne meskala 2 dni, nikdy v zivote mi nemeskala mrcha a tyzden som mala bolesti v podbrusku, posledne dva dni az krce, testy negativne, takze jedine tie vitaminy, uz som to odsledovala, ze som mesiac nebrala a potom zas brala a to iste 😠

su_san
13. feb 2012

ste sa tu minule bavili o tom, kto je aké znamenie, tak ja som tiež blíženec, niekedy poriadne švihnutý, tak nás je tu teda neúrekom...tak ja bežím upratovať, držte sa babky a nech škaredé červené obdobie rýchlo skončí, auau, ja už teraz mám bolesti, tak nech to už je tu... 😒

su_san
13. feb 2012

@anett6212 tak to ma mrzí, nech sa ti rýchlo polepšííí 😉

vardzikova
13. feb 2012

@gelinka75 no tak to si ma potešila 😀

adriana_13
13. feb 2012

@gelinka75 velmi pekne dakujem za radu,,tento mesiac si nedam nic a som zvedava ci v marci príde na cas ak príde..

su_san
13. feb 2012

@adriana_13 ja beriem femibion, aj môj lekár ho doporučuje, teraz začnem už 4 balenie, zatiaľ tehu nie som, ale tak treba si telíčko pripraviť... 🙂

gelinka75
13. feb 2012

@lucecita ahojky a ides do novej prace? nech sa ti tam dari, co teraz budes robit? 🙂

vardzikova
13. feb 2012

Babky v tej telke nedavaju nič normálne 😠 😠 😠 😠

adriana_13
13. feb 2012

@su_san a nemeskava ti mrcha alebo tak nemas problem??

gelinka75
13. feb 2012

@vardzikova to musi byt otrava stale len lezat, co? 😉

vardzikova
13. feb 2012

@gelinka75 oooch neskutočna, keby aspon v telke davalli niečo normanejšie ale nič, knihu dokažem čitať najdlhšie dve hodky potom ma to už nebavi .. uff ...lasko a mne doky povedal že ten hematom by samal vstrebať mysliš že hej?

lucecita
13. feb 2012

@gelinka75 ahoj, áno, zajtra nastupujem.. v terajšej mi končí zmluva v polke marca, tak keď som bola doma, som posielala žiadosti a odpísali mi priamo z PU, že potrebujú na obchodný úsek v mäsokombináte obchoďáčku v kancelárii k objednávkam, tak som to vzala...v terajšej práci mi podpísali výpoveď v pohode, takže som rada, budem to mať 10 minút od domu, vyšší plat a babu ako šéfku, tak sa teším 😀