Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita 🙂 hrozné 😀 neviem, už sa ani nepýtam, skúma varnú dosku s lupou a už našiel tri niekoľkomilimetrové škrabančeky ....neskutočný problém, by si neverila....možno sa už s nikým ani rozprávať nebude.... 😔
a knihu....Zvrhlá láska 🙂 mala ju na Martinus.sk vo wishliste, tak som jej splnila prianie 🙂
idem už končiť, dobrú noc moja a pekný prvý deň v novej práci, nech je úspešný 😉
@su_san vdaka,podvecer som dostala nejaky hnedy ,hnedo-zlty tahavy vytok,ale iba tak trosicku,takze neviem.... 😒
dakujem niekomu za srdiecko 😉
@micak ahoj no ja ked som 1 raz otehotnela nerobila som si testy, ale potratila som ☹ a teraz som si robila 1 krat zaciatkom februara, na zaciatku hej, ale zhodouz okolnosti som bola u dokiho a on mi vravel, ze budem mat v priebehu 2 dni ovulku, a robila som test a hned vysiel pozitivny, na druhy den uz ciarka bola slabsia..a pak uz bol len duch 🙂
@palculienka2011 @mistisa @jorgie @vavenecka @mata_ba @chorucka @lucecita @kikaneu @su_san @l_e_n_o_c_k_a @antett6212 @bubacik5
ahojte, takk som ráno testovala a samozrejme, ako som si aj myslela, jedna kráááááááááásna červená čiarka a potom sneho-bielo 😠 😠 🙄
tak nech už červená príde, nech to mám chytro za sebou 😀
ahojte kocky prajem Vám krásneho Valentína, nech ho správne využijete🙂)))
@zuzanka9999 aj tebe 😵
Krasne Valentinske ranko prajem 😉
@fifitko25 ahojky nic si z toho nerob ja som na tom tak isto 😠 😠 😠 a tt mi pomalicky klesa http://www.fertilityfriend.com/home/393359 vsadim sa, ze do piatku tu bude. tiez dufam, ze nebude extra meskat 😒
AHojte lasky moje...podobne aj ja som na tom..ta jedna hnusna ciarka svietila ako zadarmo 😠 😠 ale pocitala som s tym.. 😖 dnes ale aj tak nabehnem do lekarne kupit 10-kove testiky..mozno ich nabuduce vyuzijem 🙂 lebo teraz som mala len 20-ky... a inak grafik je takyto,hoci sa citim,ze uz uz sa to spusti...to predkramove brusko je jasne.. http://www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

@su_san jemnikoooo, ďakujem, si zlatučká 😉 áno, začínam zajtra a už sa aj teším 🙂 aj mňa dúfamže dneska manželko postíska a vysexíkuje 😀