icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aknedz
14. feb 2012

@vardzikova určite hej, veď aj z práce ti pôjde vlastne už po treťom dni myslím 55% z platu PN + niečo z DNPO, tak si to vyrátaj, ja som mala teraz veľmi nízky plat v tej krčme, hadam aj o 200 eur menej ako v škole 😝

azzura
14. feb 2012

@mata_ba ahoj, možno nedostaneš 😉 . Kolegyna ma furt mrchovsky pocit a mala tiež taky zeleno-žlty husty vytok a mala aj mrchanu, tu predposlednu normalnu a tu poslednu o trosku slabsiu a to je v 9tt

aduska_ba
14. feb 2012

@mata_ba ja som mala take iste teplotky 🙂...ked som zistila,ze som tehu 🙂

vardzikova
14. feb 2012

@azzura och mojka aj ja a ako 🙂 dnes je Valentina čo si kupila mm?

mata_ba
14. feb 2012

to je dnes den ☹ co moze byt lespie ako na den zalubenych negativny test,nervozita z meskajucej sprostej mrchy ,nevolnost a este aj zistenie,ze si manzel pisal s byvalkou.. ☹ ☹ ☹ ☹

aknedz
14. feb 2012

@vardzikova tak na ten screening sa teš, je to nádherné, už uvidíš krásne celé bábo a dlho to trvá, lebo lekár všetko pokontroluje -mozog , chrbticu, nôžky, rúčky....., vynadívaš sa do sýtosti ! 😉

aduska_ba
14. feb 2012

@vardzikova Katik a ty sa mi mas ako?🙂...kedy ides na dalsi ultrazvuk

azzura
14. feb 2012

@vardzikova take boxerky valentinske 😀 😀 , ale kedze vcera dorazila mrchana tak vyskusame až potom 😀 😀 a ty ako, poctivo lezis 😉

vardzikova
14. feb 2012

@aknedz no pekne ... moja a ty budeš doma do konca tehu allebo ako?

mata_ba
14. feb 2012

@azzura vazne?hm..bolo by super,keby nedosla..aspon nieco pozitivne by bolo...ale dojde mi urcite,poprve tolko stastia mat nemozem a po druhe dnes to citim intenzivnejsie ako vcera ☹

vavenecka
14. feb 2012

@mata_ba 😕 😕 čože??? ale moja,teda sa ti to nejako vyvŕšilo tento deň 😖

aduska_ba
14. feb 2012

@aknedz mojka ako sa robi ten screenin?

vardzikova
14. feb 2012

@aknedz uuuuuj už len akosi vydržať 😀 zajtra mi už začina desiaty tyžden ten čas neskutočne leti

vardzikova
14. feb 2012

@aduska_ba ja idem až 1.3. na screening ..takže už sa neviem dočkať 😀 a ty kedy?

mata_ba
14. feb 2012

@aduska_ba kiez by som bola rovnaky pripad..ale ja by som sa stavila,ze mrcha dojde..dnes ma taaaak mrchovsky boli brucho..uplne ako v prvy den...

azzura
14. feb 2012

@mata_ba kedže ju mam oproti tak sa jej furt nieco vypytujem 😉 😉 . Vsak ona isla min. tyzden k lekarovi že ma asi rakovinu, lebo mala ten cudsny vytok a doki jej ukazoval že ako krasne bije srdiecko, doteraz to nerozdyychala. A kedže mala aj teraz naposledy mrchu tak tehotenstvo urcoval podla velkosti babetka...malo 2cm

kikaneu
14. feb 2012

@lucecita veru, ani ja neviem ako to občas zvládam...no on si ma vie vždy tááák udobriť 🙂 aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 😅 a ako v novej práci?

vardzikova
14. feb 2012

@azzura ja som mojmu kupila Raffaello to ma rad ... a dalšie som mu nekupila lebo nemožem veľmi chodiť ..takže len to čo som stihla dnesked išla od dokyho 😀

kikaneu
14. feb 2012

@fifitko25 juj, škoda moja ☹ ...ale zas aspoň sa nemusíš v lietadle do Číny o bábo báť, no nie? treba v tom hľadať pozitíva 🙂

azzura
14. feb 2012

@vardzikova ty si mu uz toho najkrajsieho valentina dala 😀 😀 😀 😀

aduska_ba
14. feb 2012

@vardzikova ja v pondelok pojdem na prvy ultrazvuk

vardzikova
14. feb 2012

@azzura aj on mi to hovori 😉 v nedelu sme boli u svokrovcov tak sme im to konečne povedali lebo oni boli posledny čo to nevedeli 😀 svokra mi povedala ..že no konečne 😠 koza

mata_ba
14. feb 2012

@vavenecka ach,,ani mi nehovor ☹ do placu mi je..mam sa chut niekde zavriet,lahnut a spat ☹ o nicom nevediet...a navyse sa uz tyzden budim o pol5 rano ☹

vardzikova
14. feb 2012

@aduska_ba och tak to sa určite už nevieš dočkať čo? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
14. feb 2012

@vardzikova kašli na svokru 😠 hlavne že si vychadzas s mm 😉

mata_ba
14. feb 2012

@azzura waw...to musel byt iny sok 😀 ja ale nemam husty hlien..skor kremovy..

purina12345
14. feb 2012

@fifitko25 super, tak trošku aj zmeníš myšlienky
@mata_ba ja som mala výtok aj keď som nebola tehu no a keď už fakt prichádzala tak vyzeral krémový ale medzi prstami bol vodový a kamošky prežijú 2-3 dni a vodový je tiež plodný

vardzikova
14. feb 2012

Tak babiky moje idem si ja trošku pospať ...zatiaľ sa majte pekne pridem neskôr čafte

azzura
14. feb 2012

@mata_ba moja nestresuj dopredu, ked nahodou dorazi mrchana budes mat dost casu na depku

purina12345
14. feb 2012

@azzura a čo tvoj? meriaš teraz po zákroku? no len papajte, všetko zlé je na niečo dobréééé 😉