icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
14. feb 2012

@lucecita ešte nepapáme, nechávam na neskôr ak by to teraz nešlo. vraj žena po čistení má najväčšiu šancu na otehu prvých 6 mesiacov tak uvidíme aký budem ja prípad, dúfam že sa zmestím do tabuľky 🙂

gelinka75
14. feb 2012

ja som dostala kyticku ruziciek, cokoladku a mozartove gule 😀 😀

silvuska47
14. feb 2012

@purina12345 dakujem..idem pozrieť..

silvuska47
14. feb 2012

@gelinka75 mozartove su tu naokolý vela...aj ja som dostala 😀

lucecita
14. feb 2012

@kikaneu to tak býva, že je pár vyvolených a ostatný sú mimo, to poznám 😕 dám mu, len neviem čo mi na to povie, lebo minule ju nechcel, ale potom som ju zbytočne kúpila, sakra 😠

silvuska47
14. feb 2012

no neviem ked ja jem vela vitamínov tak neviem či naordinovať i toto..užívam kyselini listovu

lucecita
14. feb 2012

@purina12345 môj to asik nebude chcieť...ale musím mu to nejak ručne stručne vysvetliť, že musí 😀 😀 😀 aj ja som také dačo čítala, že to je väčšia šanca...držím pästičky, nech je to tak aj u vás 😉

kikaneu
14. feb 2012

@lucecita keby to aspoň robil menej okato.....ale strašne to bije do očí (mne to až tak nevadí, ale kolegyne čo tam učia už dlho sú z toho na nervy) tak nám včera prišla a hovorila som aj manželovi, že dobre, že sme kúpili kapsule, lebo aj tie smrdia a neviem si predstaviť ako musí páchnuť ten prášok čo máš ty 😀

l_e_n_o_c_k_a
14. feb 2012

ahooojte, co je nove? poinformujte ma 😉

lucecita
14. feb 2012

@kikaneu daj adresu do IP, pošlem ti v obálke vzorku práškovej maci 😀 😀 😀 počuj, a čo ten pohovor, čo si mala mať? alebo ozval sa ti niekto iný ešte?

kikaneu
14. feb 2012

@lucecita nechcem 😀 jedna pani od nás tam učí a vravela, že on maily kontroluje nepravidelne, takže sa určite ozve...už sme doma aj tipovali ako dlho mu to potrvá 😀 a nikto iný sa zatiaľ neozval, klasika, ignoranti 😠

kikaneu
14. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj Leni, my sme včera začali jesť MACU a inak neviem nič, prišla som až neskoro....akurát, že sa dnes testovalo, no ani neviem či mal niekto pozitívny výsledok....
a ty máš čo nové?

l_e_n_o_c_k_a
14. feb 2012

@kikaneu cosi som uz počitala, tak som troska v obraze...
co mam nove? teraz sme sa s manzelom pochytili, ale naozaj šťavnate 😕 no nasral ma že až... ticha domacnost 😠 esteze neuznávam Valentýna 🤐

kikaneu
14. feb 2012

@lucecita a moja, dali mi včera VIP, tak som prekrížila grafy, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

kikaneu
14. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no teeeeeeda.....tak to je fakt šťastie, že neuznávaš, my tiež nejak extra nie....kúpili sme si veľkú milku a inak nič 😉

vavenecka
14. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja 🙂 nové ništ,mata_ba grcenala z radlera,hneď ako ho vypila 😀 je to veeeľmi podozrivé,až také na tehu 😉 a myslím,že sa tu dnes nevyskytla nová teuľka,čo som tak zbežne čítala...ja som piekla moravské koláčiky a čakám na mm s nohami na stole 😀 a ty si čo dnes porábala?

lucecita
14. feb 2012

Ja tiež neuznávam tento akože sviatok, sme sa dohodli, že si nedáme žiadne darčeky, ale ja som kúpila mm tričko a ja som dostala aha čo :

lucecita
14. feb 2012

@kikaneu jupííííí, tak aj tebe ho dali...no super a kukám a kukám a ty máš skoro stále rovnaké cykly...

kikaneu
14. feb 2012

@lucecita čo je tam napísané? leskne sa to, neviem prečítať 😉

l_e_n_o_c_k_a
14. feb 2012

@vavenecka cau micik 🙂 aaaaale vsetko je na h*ovno 😢 nalada ziadna... doobedu som sa len tak poflakovala a oddychovala, bo vcerajsi den mi dal zabrat 😖 a poobede som bola s mm a mamčou v meste pomíňat euráce... a vcera som dostala knihu tak som ju doteraz studovala... a teraz papam jahody, ktore velmi luubim

lusinda1989
14. feb 2012

ahojte milacikovia co mate nove???

lucecita
14. feb 2012

@kikaneu Je krásne mať ťa stále vedľa seba. ani som si nevšimla, že sa to leskne... 😀

kikaneu
14. feb 2012

@lucecita hej, tiež som na to dnes pozerala, že také veľmi podobné sú, hoci keď som počas luteálky pozerala predchádzajúce grafy, tak sa mi každý zdal iný v luteálke....akurát, že teplota je podobná

kikaneu
14. feb 2012

@lucecita krásny nápis 😉

lucecita
14. feb 2012

@kikaneu hej hej, podobné...ty už meriaš dlho, či len tie mesiace čo máš prekrížené? aj mne sa ten nápis páči, len neviem či to myslel mňa alebo aby som mala stále vedľa seba to pero 😀 😀 😀

vavenecka
14. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale zlato,čo to čítam? 😒 musím ťa nejako rozveseliť 🙂 aaa čítala som tu vtip,že: Ide muz na zachod, zavrie dvere, sadne si a na dverach bol nalepeny plagat nahej zeny. Na prsiach mala velkymi pismenami napisane: "Toto su najkrajsie prsia na svete." Ide nizsie a na bruchu mala mensimi pismenami napisane: "Toto je najkrajsie brucho na svete." Dostane sa k rozkroku a tam ma uplne malymi pismenami napisane, az sa
musel nahnut: "Toto je najlepsia poloha. Mozes srat." 😀 som sa pobavila,aj mm som to poslala 😀 jooj aj ja by som rada euráče míňala,len čakám na trápny ÚP,kým ich pošle...v zmluve mám,že do 15 kalendárnych dní nasledujúceho mesiaca po mesiaci,za ktorý sa má čiastka vyplatiť...nooo a 15. je kedy?zajtra...a čo budem mať na účte?noo nič ako stále,keďže im je to tak prd,čo je v zmluve napísané...ale keby som ja jeden deň nezaplatila,to už by aj exekútorov posielali 😠

kikaneu
14. feb 2012

@lucecita len tie, čo sú prekrížené...teraz meriam 5. cyklus len....škoda, že som sa o tej metóde skôr nedopočula....no ale nevadí....som momentálne rozhodnutá, že chcem pomeriať 6 cyklov, takže ešte jeden okrem tohto 🙂
a určite myslel teba, nevymýšľaj 😀

l_e_n_o_c_k_a
14. feb 2012

@vavenecka joooj micik, dnes sa ti nepodari ma rozosmiat 😢 diky za vtip, taky som este necitala 😀... ja som zvedava kedy pridu peniazky zo socialky to DNP som nedockava, kolko to bude 😀 uz nechcem marodkovat, len nech sa mi vratia prašule

vavenecka
14. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a aaaale 😢 no ani ja,preto sa mi zapáčil 🙂 no oni si dávajú načas...čo by sa náhlili peniaze vyplácať?