icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
15. feb 2012

@vavenecka no my si hrabeme každý svoje auto 😀 takže aj môjho to čaká 😀 a keď tak pozerám von, tiež by som radšej bola doma v posteli 😒

bana_ba
15. feb 2012

@fifitko25 no obavam sa, ze aj ja sa budem blizit k roku ☹ aj ked teda "zatial" to je 7 mesiacov. tak ja mam take ultimatum, ze tento rok 🙂 ale clovek mieni...

franzziska
15. feb 2012

@vavenecka hej to je do 15. dna, lenze ked si vezmes ze kym to prejde cez banky 😀 😀 mne to vtedy si pamatam chodilo okolo 20teho na ucet...ale ted vraj mali na ministerstve "volno" tak sa im nechcelo poslat peniaze,takze nevyplacali nikomu...bolo to v telke

fifitko25
15. feb 2012

@bana_ba a boli ste s mm na nejakých vyšetreniach?

mata_ba
15. feb 2012

@mattuliatko30 @fifitko25 @purina12345 @azzura @vavenecka @kikaneu @lucecita @spula22 @mistisa @chorucka @franzziska @bana-ba @vardzikova a spol..
Ahojte lasky moje. Tak ja furt neviem na com som,kedze jeden graf mi to ukazuje takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mataba/grafy... a druhy graf mam takyto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
Rano,ked som sa zobudila,prva vec,co ma napadla bolo "je mi zleeee" a hned na to,ze urcite som uz dostala mrchu,lebo som bola totaaaaaalne mokra...kukla som na teplomer,krv ziadna..utekam na WC a hlienu na rozdavanie...skusila som prstami konzistenciu,je kremovy,ale hned sa zmeni na vodovy...ked som si zadala na ff vodovy hlien,tak mi posunulo ovulku na 25 DC..tak som nechala kremovy,nech je to ten 23 DC 😖
co sa tyka bolesti podbruska,rano to bola ta typicka mrchovska hnusna bolest..teraz sa pomaly meni na pichaniec(co ja mam pocas mrchy vyslovene LEN tu mrchovsku)..a zle na grc mi je furt..rano mineralka isla uz von..teraz som spapala sisku a je mi sice zle,ale nie az tak moc...pockam do zajtra,ci dojde mrcha,lebo aj minule meskala 5 dni a uvidim,co dalej...
Ale inak Vam zelam krasny zasnezeny dnik 🙂

bana_ba
15. feb 2012

@fifitko25 nie neboli, ja som bola v septembri na preventivke a kukal ma aj sonom, vajecniky a tak, bral mi stery...povedal,ze som v poriadku, ze ludne nech sa snazime.... tak som to viac neriesila, lebo som si nemyslela, ze to nepojde. a potom tak casom sme sa dohodli, ze pockame rok a zacneme to riesit. takze este v leto si uzijeme a potom ked tak zacneme riesit.

fifitko25
15. feb 2012

@mata_ba ty budeš mojka isto tehu 😀

azzura
15. feb 2012

@mata_ba ahojko, a test si neskusis spravit. Podla mna mas teraz iny priebeh grcania 😉 , ale teplotu mas peknu, to klesnutie je nepodstatne

fifitko25
15. feb 2012

@bana_ba aha, mne zas na prehliadke v októbri zistili malé folíky, tak ja sa liečim na ich rast...a pred mesiacom bol mm na spg a máme pomalé spermie, takže sme obaja na tabletkách a vitamínoch a čakáme, čo bude 😀 😒

bana_ba
15. feb 2012

@fifitko25 aha, ale to sa isto spravi, neboj 🙂 a budete mat aj nejaku kontrolu, ze ci sa nieco meni, samozrejme k lepsiemu? 🙂 ja som dokonca zacala cvicit aj jogu, vraj je dobra, na spevnenie panvoveho dna 🙂 vcera sme si pripili Macou (nie je az taka zla) a pijem teda este Alchemilku a beriem kys. listovu. Viac zatial robit nebudem.

fifitko25
15. feb 2012

@bana_ba no u mňa je to po liekoch už lepšie, beriem ich 3 mesiace, takže výsledky sú 😉 mm pôjde ešte raz na spg tak o mesiac a uvidíme, či sa to zlepšilo aj u neh 😉 tiež máme macu, alchemilku, kyselinu listovú a vitamíny zinok, E, B, magnézium, koenzym Q10

mata_ba
15. feb 2012

@fifitko25 tak vcera boli dva testy negat..ked tak,skusim v piatok test...ale furt mam pocit,ze dojde...

@azzura vcera som robila a negat...a hej,minule som grcala celyyyyyy den a vecer nic...teraz prevazne len rano...aj ked vcera som si dala pivo a islo von..ale to len troska...dokonca ani obed nevybehol s pivom 😀

franzziska
15. feb 2012
azzura
15. feb 2012

@mattuliatko30 ahoj moja, co noveho u teba?? Ja sa mam dobre, akurat mm ma chripku a o tyzden idem na folikulimetriu 😉

elebe
15. feb 2012

@fifitko25 ahoj,nechcem otravovať,ale prosím ťa...akože malé folíky? 😕 to ti akože malé praskali? 😕

azzura
15. feb 2012

@mata_ba hmm, tak možno je šte skoro na test. Ja nechamem ten tvoj organozmus 😠 😠 mna mi z toho uz mrdlo

bubacik5
15. feb 2012

@mata_ba ahojky mojka, tiez si myslim ze si tehu 🙂 testik si neskusala?

mata_ba
15. feb 2012

@azzura nemam daleko od toho 😀

@bubacik5 vcera a negat...uvidim co bude nasledujuce dni...

azzura
15. feb 2012

@mata_ba som zvedava 😉 ale uz by si mohla byt tehu, lebo toto mat kazdy mesiac 😠

bubacik5
15. feb 2012

Dobre ranko babenky, na mna akosik dolahlo ze chcem baaaabenko 😔 tt mi pomalicky klesa http://www.fertilityfriend.com/home/393359 a uz by mohla dojst nech sa mozme znovu posnazit. o kolko musi klesnut aby uz mrcha prisla? myslite si ze uz moze dneska dojst?

bubacik5
15. feb 2012

@mata_ba budem drzat palecky, ved ty si taka nadejna tehulienka 🙂 aspon tebe nech to vyjde 🙂

purina12345
15. feb 2012

čaute kočky, no povedzte mi, toto je už čo za graf???? http://www.fertilityfriend.com/home/purina
@mata_ba moja ja by som povedala že ovulka bola 19DC ako ju označuje women, tak mi to vychádza podľa hlienu

azzura
15. feb 2012

@purina12345 ahoj, maš srandovny graf 😀 , ale je dobre že sa drži teplotka hore 😉

mata_ba
15. feb 2012

@azzura toto mam praveze druhy mesiac..a ma napadlo,ze minule mi meskala urcite kvoli choroba,,bola som dost chora dva tyzdne a to som sa denne davkovala liekmi a nemohla som sa vylizat z toho..a to grc,to uz asi bola psychika...ale teraz som furt v tom,ze jasne,aj minule som grc a prd z toho..tak uvidime,ci maca,alchemilka,anasovy dzus,grepy a sv.tadeas zauradovali 😀 😀 😀

bana_ba
15. feb 2012

@fifitko25 tie vitamíny zinok, E, B, magnézium, koenzym Q10 su na co presne? 🙂 tak to je uspech u teba, super. Ja si myslim, ze ta Maca pomoze tvojmu muzovi 🙂 ja verim takymto bylinkam 🙂

azzura
15. feb 2012

@mata_ba 😀 😀 ako citam, aj ty sa dopujes vsetkym moznym. Nechame sa prekvapit, co z toho tento mesiac bude, ale uz by si mohla byt tehu 😠

purina12345
15. feb 2012

@azzura že? asi idem niečo nakresliť 😀 😀 😀

mata_ba
15. feb 2012

@bubacik5 dakujem,ale kym mi to neukaze test a nepotvrdi doki,neverim...stale cakam mrchanu...
@purina12345 no je to mozne..alebo este ten 21 DC...a dnes mi to posunulo na 25 DC..ale tomu uz neverim...to uz urcite nie...a ak by bol 19 DC,tak minimalna sanca...to uz by bolo jasne,ze ma mrcha zase len natahuje 😠 a nakoniec budes ty tehu 😀

azzura
15. feb 2012

@purina12345 uz som zvedava co za obrazok z toho bude 😀 😀 😀

mata_ba
15. feb 2012

@azzura no to by som mohla..po polroku 😀 ale nebudem..uuuuurcite...