Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a ahoj moja, ako mrcha? už skončila?
@franzziska nooo ze by sme boli viacere na dobrej ceste k tehu? 😀
@l_e_n_o_c_k_a ajoj no co moja ako? co mas nove? 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ahooj,ako? 🙂
babulky,este mam otazku...mali ste niekedy pocit,ze ked ste sa vycikali,mali ste par sekund na to pocit,ze by ste zase?ale pocit je len chvilkovy...teda mala som to pri zapale moc.mechura,ale to boli bolesti atd..teraz nic...teda okrem vytoku..ale neboli nic,nesvrbi..
@purina12345 dakujem 😉
@mattuliatko30 ja som dnes 3DC, tak uz sa tesim na prirodzenen snazenie a potom po dalsej mrche ideme na to IUI 😀
@mistisa @mata_ba @purina12345 mam len take spinenie, ale velmi malo,,, je to na dobrej ceste 🙂 od dnes som zacala naplno merat BT, tak som zvedava, ci mi graf vyznaci ovulku... bo minuly mesiac mi nic nevyznacilo 😖
za 2 hodiny u nas napadlo asi 25 cm snehu a stale husto sneží, tak mam o zabavu postarane... musim natočit frézu a dat to do poriadku, bo ani z garaze nevyjdem 😅 ja uz chcem leeeeeeeeeeeeeto 😉
@l_e_n_o_c_k_a aj jaaaa...teplucko 🙂 a super,ze konecne konci ta svinucha 🙂
@mata_ba veru super... tento mesiac ma perny ☹ musim dnes zavolat do Heliosu a dohodnut si konzultaciu s doktorkou... mam strach, aby nas zas nieco neprijemne neprekvapilo 😠
@l_e_n_o_c_k_a tak hadam to uz bude len dobre 😉 drzim pasteeee
@l_e_n_o_c_k_a som rada mojka, že ti je lepšie 😉 tu tiež stále sneží, už mám depresiu z tohto počasia 😖 keď nie sú extrémne mrazy, tak extrémne sneží 😠 😠 😠
@l_e_n_o_c_k_a jaaj no mojko tak bude to snad dobre 🙂 no tu tiez dobre kyda len ja mam vyhodu ze som v panelaku 🙂 cez leto by som ale bola radsej na domceku niekde 🙂 no aspon ze mrsina ti uz konci moja 🙂 neboj nic daj vediet ako si dopadla na konzultacii oki? ja cakam mrsinu a potom zas dokimu.teraz mam pauzu kym nepride 🙂
@fifitko25 aj ja mam z toho depku ☹ ani sa mi pracovat nechce ked vidim ako pada... ale nastastie prisiel ocino, vycistil mi krb a ze ide urobit poriadky zo snehom 😀 tak ma trosku odbremenil 😉 😉 😉
Zuzi teraz ma napadlo, ze ani neviiem aku diagnozu povedali tvojmu mm z toho spermiogramu?
@vavenecka micinka, vcera som robila huspeninku 😀 u nas sa to vola studeno 😀 poslem ti jedno po UPS? 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a oligoasthenothreratospermia - uf ani napísať to neviem 😅
@mistisa ja neviem, koho tym myslis?
zase musim cikat 😠
@franzziska a povies mi preco si smutnucka?preco ti smutni ☹ ?
@franzziska este nie...este to drzim 😀 ved som bola pred polhodkou 😠 to by bol len cvr 😀
ale nesmuuut...co ta mam dojst zgulovat?? 😉
@l_e_n_o_c_k_a inak aj keď je tá diagnóza brutálna, čo som našla na nete, berieme to zatiaľ trošku s rezervou, lebo mm bol chorý, keď dával vzorku a navyše nám do výsledku nenapísali sterilitu, ale doporučenie na IUI, takže isto máme nejakých živých bojovníkov 😉
Ahojte baby..tak ja dnes 21DC a po IUI, nic necitim len ma podbrusko obcas pobolieva 😉

@mistisa
@purina12345
@mata_ba
@fifitko25 ahooojte 🙂