icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a juj, to je blbé 😒 ....my budeme musieť asi tiež ísť skôr, pre istotu.....síce, ja učím až druhú hodinu zajtra, tak kašľať na to 🙂 nejak dôjdem do pol deviatej 🙂

kikaneu
15. feb 2012

@vavenecka dobrú aj tebe 🙂

lucecita
15. feb 2012

@kikaneu žltú? fúúúú, také som ešte nemala 😀 no cystu tam mám, ale neviem, takto ma cysta nebolí..no uvidím čo aj tá teplota ráno, ale tak možno si to rozmyslím a nevstanem tak skoro 😀 😀 😀

dijusa
Autor odpoveď zmazal
kikaneu
15. feb 2012

@lucecita ani ja som ešte žlté nemala 🙂 zajtra odfotím 🙂 dnes sa mi už nechce 🙂 tak si daj aspoň na pol šiestu budík, pol hodinka je v norme 😉 inak aj ja sa už vypínam, dobrú noc prajem 🙂

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@vavenecka dobru Ferdiku 🙂

lucecita
15. feb 2012

@kikaneu aj ja sa idem vypnúť...dobrú a uvidím ako to bude ráno...pekné sny 😉

kikaneu
15. feb 2012

@dijusa tak potom si prosím fotku 🙂 ale myslím, že tiež bude pekná 😉 no, tak to fakt podstúpil riadne zmeny živote 🙂 no, mne smrdí, manžel má nádchu, tak necíti 🙂 my sa začneme obaja inak stravovať len čo začnem variť v našej kuchyni, lebo ja chcem schudnúť a manželovi by tiež neuškodilo aspoň trošku 😉 ani nemysli na to, že by to malo byť zbytočné....zo stránky mojalekaren.sk som objednavala a manžel je dvakrát denne, ja si dávam raz, ale len do ovu....a manželovi ešte neviem či budem dávať aj po ovulácii alebo nie....rozhodnem sa ešte mám čas 🙂
idem už moja, dobrú noc 🙂 a zas sa ozvi niekedy 😉

nativanativa
15. feb 2012

@kikaneu s mojimi problémami otehotnieť a vôbec milovať sa .... Neverím tomu, tento cyklus ma zase prekvapí,len dúfam že tá luteálka nebude 20 dňová, to je pekný krč potom

dijusa
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a l-karnitin, l- arginin a tribulus terrestris...urcite to poznas,su to zakladne aminokyseliny,ktore muz potrebuje...docitala som sa o nich vo viacerych clankoch..tie obsahuje vlastne aj ten profertil,len v dost slabych davkach....pekne o tom rozpisal isty stingray v teme neplodnost u muzov..viacere zienky potom pisali ze im pomohol svojimi prispevkami

kikaneu
15. feb 2012

@nativanativa moja, nemysli tak negatívne 😉 aj také otehotneli, čo im povedali, že nikdy nebudú mať deti (ako moja kolegyňa a má už takmer 2 ročného syna nezbedbého) 🙂 takže šanca je vždy 😉 dobrú noc ti prajem 😉

dijusa
15. feb 2012

@kikaneu jasne...to ani nemoze byt zbytocne ked som za to skoro 100 eur dala :-/
a vy ste este neboli na spermiograme? tak dobruu noc

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012
fifitko25
15. feb 2012

@dijusa nas spg úplne zle tiež ☹ doplnené vitamíny, zatiaľ tie základné ako vit. E, zinok, B a koenzym Q10, zakázala som mu horúce kúpele. Tiež obmedzuje alkohol. Ešte chcem kúpiť niečo na báze toho L karnitinu, zvažujem, že objednam to Čo lenocka. A samozrejme máme aj macu 😉

zuzanka9999
16. feb 2012

@fifitko25 dakujem moja :( ako kocky je niektorá uz tehu???? nemam prehlad uz 🙂

mata_ba
16. feb 2012

Dobre ranko..taaak teplota klesla..aha www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

vardzikova
16. feb 2012

@spula22 a to ti može davať lasko tu najťažšiu robotu ked vie že si tehu to je trochu chore nie?

fifitko25
16. feb 2012

@mata_ba to ešte nemusí nič znamenať... test si si robila?

fifitko25
16. feb 2012

@zuzanka9999 ahoj, ešte žiadna tehu na obzore.... mrchy nás tu naťahujú, testy negatívne... celé zle ako to počasie vonku 😠 a ako tvoje bolesti, už je lepšie?

mattuliatko30
16. feb 2012

@mata_ba ahoj mojka....tak teplotka klesla?špina jedna.....ja som tiež teraz uplne dolu...tak snáď pôjdeme zase hore 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e

mattuliatko30
16. feb 2012

@vardzikova ahojček...ako tehuľka naša???.....bruško ešte nerastie???

mata_ba
16. feb 2012

@fifitko25 hej a samozrejme negat...v nicom sa mi nedari 😢

mata_ba
16. feb 2012

@mattuliatko30 ahoj,urcite pojdes hore..

mata_ba
16. feb 2012

@red_kika ale este stale si vysoko nad ciarou..ja uz len cakam,ci dnes vecer ako minule alebo zajtra

fifitko25
16. feb 2012

@mata_ba ale joj mojka, nebuď smutná, pozri, koľko nás tu je, čo skúšame šťastie a neopúšťa nás nádej 😉 ja si stále vravím, že čo má príjsť, príde v ten správny čas 😉 určite je to tak aj u teba a preto nesmúť, nie si v tom sama, máš predsa super manžela a nás 😀

mata_ba
16. feb 2012

@fifitko25 no dnes je moj najvacsi problem prave manzel...teraz som taka nahnevana,ze by som bola ochotna podpisat rozvodove papiere...

red_kika
16. feb 2012

@mata_ba som nad ciarou, ale pojde dole, zajtra
aj ked stale citim taky mierne blby pocit v bruchu... vcera v aute ked som sla domov som myslela ze o chvilu pujde von vecera

mata_ba
16. feb 2012

@red_kika moc ti drzim palce moja..nech to aspon niekomu vyjde

red_kika
16. feb 2012

@mata_ba po dnesnej teplote to uz nevidim moc pozitivne.....no uvidime co bude
mozno sa teplota spamata a stupne - aj u teba