Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 mám čas do soboty, furt ma pichá v lavom prsníku , neviem prečo
@nativanativa inak moja, obdivujem ťa, že to vydržíš....ja by som už dávno mala minimálne jeden test urobený 😉
@vavenecka ani krčmu 😝 mame len obecny urad a starú zvonicu a cintorín 😝
no najhorsie je zacat, potom to uz ide 😉 ani moj muz nieje nejaky domaci kutil... ale mam tu ocina a ten nam chodi pomahat ked daco treba ale najcastejsie robia spolu, pilia a chystaju drevo a take chlapske prace
@l_e_n_o_c_k_a no teda,tak to ste na tom naozaj zle,keď ani krčmu nemáte 😀 😀 ale aspoň chlapi nechodia chlastať,to by tak malo byť všade 🙂 no keby sme aspoň ockov mali,ale ani môj ani mm už nežijú ☹
@kikaneu no ja si svoje cykly poznám, nerobím paniku a určite od zajtra budem klesať ..... 😅
@vavenecka tak to je mi velmi luto 😢
pred nasou dedinou postavili taky dreveny nevskusny 😝 zrub tak tam sa da zajest aj napit 😀 ale veru nebola som tam ani nepamätam... ked chceme niekam ist, tak vacsinou vyrazime do mesta... a mm by do krcmy ani nechodil, sak zasoby ma doma 😀 a ani tých sa nedotkne
@nativanativa aj ja som si myslela, že poznám svoje a odkedy meriam BT, tak každý je iný...no hrôza 🙂 a ja ťa na nič nenahováram, len som konštatovala 😉 a som zvedavá na zajtra 😉
@kikaneu wau krasna je..zaujimavo poriesene..take nieco som este nevidela..to ci napad bol?
no dopujeme sa..teda hlavne manzel..dnes som objednala posledne vecicky z tych fitnesovych vyzivovych doplnkov a manzel sa aj celkom tesi lebo sa chysta cvicit,ked uz budeme vo svojom a dnes uz dokonca sam zahlasil nech mu na rano pripravim vitaminky 🙂)) ja mu ich totiz kombinujem a urcujem kedy co ma brat,tak o 2 mesiace uvidime aky to bude mat efekt...skusime vsetko...len keby to nebolo take drahe...
aj ty si zacala s tou macou? mne uz len ta chyba,v lekarnach ju nemozem zohnat tak ju asi zajtra objednam z netu len neviem ci prasok ci tabletky..vraj prasok je ucinnejsi ale chutovo hrozny,ale myslim,ze moj zvladne vsetko 🙂
@kikaneu hm, ja tiež , hlavne nech to už dojde lebo furt ma popicháva vo vajcaach a aj v lavom prsníku, hruuuza a a zajtra určite budem klesať...
@l_e_n_o_c_k_a no nenarobíme nič,ale veľmi by nám určite teraz pomohli 😒 hehehe,dobrý manžel 🙂 tomu môjmu bolo po sobote zle hadám ešte dva dni,čo červené sme večer pili-ja jeden pohár,on zvyšok fľaše...a tak mu išlo,len na druhý deň mu nebolo moc dobre 😠 😀
@dijusa ďakujeme 🙂 spolu sme to s manželom vymysleli, on to nakreslil a firma zrealizovala 🙂 tak to som rada, že to neberie tak hrozne, keď už si ich sám pýta 😉 ja som tiež objednala z netu, ale kapsule, a aj tie mi smrdia...neviem si predstaviť aký musí byť ten prášok hnusný 🙂 a vy akú budete mať tú linku? farba?
@nativanativa dúfam, že neklesne 😉
@kikaneu pri mojom šťastí.....
@vavenecka mm teraz obmedzil alkohol, (nieze by ho predtym pil casto, no teraz vobec, iba nealko pivko) nakolko mu zle vysiel ten spg tak to zacal brat vazne a dava si pozor na zivotospravu... a dnes sa mi ani neozval ☹ asi maju moc robotky 😢 len aby nezapadol niekde v záveji 😖
@nativanativa veď raz sa to musí obrátiť, nie?
@dijusa ake si objednavala vyzivove doplnky?
@kikaneu kde mas tu kuchynu, aj ja chcem vidiet 😅
@l_e_n_o_c_k_a strana 1166 alebo Modrastrecha.sk 😉
@l_e_n_o_c_k_a môj skoro nepije,len občas a to občas bolo v sobotu 😀 inak je to des vonku,mm mi písal,že autobus čo viezol ľudí z rannej na Kysuce,takže prišiel do cieľa o pol 9 večer...proste konec toto...asi nikto neveril Iľkovi,že bude tak sypať a teraz nestíhajú ohŕňať...a stále padá a padá,keď sa to začne topiť,to zas bude povodní...
@l_e_n_o_c_k_a ďakujeme 🙂 aj u nás ten sneh padá a padá...ale začalo až doobedu, ráno už v rádiu hlásili, že cesty neupravené a u nás ešte bolo všetko ok.....ale už nie je....som zvedavá aké budú ráno 😒
@kikaneu ja som zajtra doma, ale mm kym sa dostane do prace ☹ to musi ist asi aj 2 hodky v predstihu... alebo ostane spat v praci...
@l_e_n_o_c_k_a oooou,no aj pre toto je lepšie bývať na 6.poschodí 😀 idem mojka,búvať,unavená som...dobrú a sladké 😉
@kikaneu
@mata_ba
@franzziska
@fifitko25 dobrú,kočeny a až sa vám pekne spinká s toľkým snehom za oknami 😉

@dijusa to je teda pravda, takmer na nič nemám čas tento týždeň....a myslieť na bábätka už vôbec....a vy ako? dopujete sa vitamínmi? my sme si kúpili macu, dnes ju jeme tretí deň.... 🙂