icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
16. feb 2012

@red_kika ja tomu neverim..robila som si aj test a samozrejme negat...takze uz chcem mat mrchu..

dijusa
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tiez som uvazovala nad tym karnitarginom,ma pekne zlozky,ale toho karnitinu a argininu je tam malo,a tribulusu tiez,ale asi nebudete mat taky zly spermiogram,kedze sa vam uz podarilo otehotniet, takze vam by to mohlo stacit 🙂

red_kika
16. feb 2012

@mata_ba ☹ ☹ ☹ ☹

alyce
16. feb 2012

@fifitko25 no co? ako?

fifitko25
16. feb 2012

@mata_ba a čože ťa tak nahneval???? 😕 😕 aj môj ma hnevá veľakrát, ale potom sa vždy udobríme 😝

fifitko25
16. feb 2012

@alyce ahoj, test v utorok negatívny, dnes som 30 DC, bolesti v brušku na mrchu už 3 dni, zatiaľ nič.... ale ona príde, asi dnes, alebo zajtra.... cítim to 😠

alyce
16. feb 2012

@fifitko25 a od utorka si netestovala?

dijusa
16. feb 2012

@fifitko25 to fakt? ved tie prve vysledky neboli az take zle nie? a co bolo potom zle? nechapem co sa vysetruje na tych podrobnejsich vysetreniach,lebo nam to nerobili...to sa robi ten mikrobiologicky rozbor ejakulatu ci co? sa tam zistuju nejake zapaly,ureaplazma a tak?

mata_ba
16. feb 2012

@fifitko25 ale ☹ ☹ ☹ boli sme na benzinke aj s kamaratom kupit si ranajky..vsetko bolo oki... ☹ ☹ je tam jedna predavacka, s ktorou sa muz pozna...a obidvaja na seba vysmiaty a ona dobre,ze neprepadla do tych bagiet ako sa na neho skerila a on jej to samozrejme opatoval...ja nic,pohoda...sadli sme si do auta a len tak som prehodila,ze "dobre,ze sa z teba neposrala" a on na mna tak vyletel,ze co zase mam..tak som zostala takto kukat 😕 ..reku to ako sa so mnou bavis??ved ja som hovorila o nej..opatovne sa spytal,ze co mi zase je,tak som mu odpovedala,ze hovno...(to uz sa mi slzy tlacili - nenavidim,ked na mna niekto krici,automaticky sa mi hned pustaju slzy) a on na mna,ze uz ma toho dost,ze mam furt nejaky problem ..tak to ma uplne dojalo..tak ja ako posledna chudera som sa z BA odstahovala za nim do dediny,kde nic nie je,zije tam 200 ludi..necham ho venovat sa vsetkym jeho konickom,len aby mi nekrakal,ze musi byt furt so mnou(tym mysli 3 hodiny,co sme vecer spolu)..robila som skusky za neho,kazdy tyzden som za nim cestovala ja - 3,5 roka..a teraz sa mi slzy len kotulaju po lici a nejde to zastavit..este aj ta mrcha hnusna 😢 😢 😢 😢 chcem ist prec..nie nadarmo sa hovori,ze pre dobrotu na zobrotu..

mata_ba
16. feb 2012

@red_kika co uz...nezabijem sa kvoli tomu..

vardzikova
16. feb 2012

@mattuliatko30 ahojček mojka 😉 už mi začina pomaličky rasť pupo 😀 ale to je len zatiaľ take zanedbateľne ani by si si nevšimla 😖 pozri do mojho albumu pridala som tam fotku 😀

azzura
16. feb 2012

@vardzikova cau cica, ja mam vacsi pupok ako ty v 10tt 😀 😀 😀 😀. Na tebe to tak skoro nebude vidiet, vsak ty si predtym bola vychrtla 😀 😀 😀

azzura
16. feb 2012

@mata_ba ahoj, klesla teplotka ale dokial neprisla tak nic nie je stratene 😉

vardzikova
16. feb 2012

@mata_ba tak čitala som čo si napisala o tvojom chlopovi .. toto by dorazilo aj mna ... ja som preto stale bola zastancom toho že chlap ma byť tou osobou ktora sa ma podlizovať a robiť všetko pre ten vzťah ako nehovorim že ženy nemaju robiť nič ale mala som podobny vzťah pred mojim mm a to bolauplna katastrofa, vždy som za nim chodila iba ja lebo on nemal čas a ak som nahodou prišla tak stale si ešte okolo toho niečo našiel .. a ten moj druhy vzťah bol proste o tom že som za nim vôôôôbec nechodila proste som chcela aby chlap bol tym kto bude chodiť ... a takeho chlopa mam doma ako jasne že ma aj svoje chybyčky krasy ale aj tak ho milujem 🙂

mata_ba
16. feb 2012

@azzura ahoj...nie,ja proste viem,ze nic..

vardzikova
16. feb 2012

@azzura čau cica 😀 😀 😀 😀 tak na jedej strane som rada lebo nebudem mať obrovske bruško už v 20 tyždni ako kamoška ta vyzera akoby mala každu chvyľu porodiť ... 😀 😀 😀 😀

azzura
16. feb 2012

@mata_ba moja, dnes mas ako citam den blbec 😠

azzura
16. feb 2012

@vardzikova ty budes mat take chutne brusko, ako keby si prehltla ceresnu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

purina12345
16. feb 2012

@mata_ba ahoj moja, je mi ľúto že test sklamal ☹ ach jaj tí chlapy raz jedna bankovníčka flirtovoala s mm keď sme si zakladali účet a ja som bola v takom šoku, že čo je to za drzosť, že som nevedela ani slovo zo seba vydať. Potom doma som povedala mm že to je už čo za p... keď flirtuje s chlapom pred jeho manželkou a on mi na to povedal že nemal taký pocit tak zrejme to on považoval len za príjemné pobavenie ako tvoj 😠 ja som presne taká istá, keď niekto začne na mňa kričať alebo pocítim že som sklamala či urobila niečo zlé, reveeeeeem, toto neviem fakt ovládať 😖 😖 😖

vardzikova
16. feb 2012

@azzura no milačik nechame sa prekvapiť 😀 a ako inak? ja idem zajtra konečne na to endokrinologiu aby som vedela načom som .. 😠

azzura
16. feb 2012

@vardzikova super, tak potom daj vediet ako si dopadla 😉

fifitko25
16. feb 2012

@mata_ba mojkaaaaaaaaaaaa 😒 😒 možno tiež len nemal dobrú náladu alebo nemal svoj deň.... tiež nenávidím, keď na mňa niekto kričí,alebo mi niečo vyčíta - tiež sa hneď rozplačem.... 😒 len mu možno treba vysvetliť, že máš ťažké obdobie teraz a bola by si rada, keby sa ti viac venoval a podporil ťa 😉 môj už tiež vie, že v tomto období musí byť ku mne vľúdnejší, lebo ma všetko hneď rozhodí.... inak spolu trávime tiež málo času

vardzikova
16. feb 2012

@azzura ty si trupka 😀 inak ako dnes v robotke?už iba zajtra a maš pred sebou vikend tešiš sa čo? 😉 ja začinam kychať a kašľať .. čo to na mna ide chripka 😠

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@dijusa mojka, my sme uz boli na spermiograme 😉 a vyssie horsie nez zle... tie pripravky nam odporucili v centre asistovanej reprodukcie

purina12345
16. feb 2012

@aknedz zlatko, dnes si zasa v telke 😎
@nativanativa no teda, aký pekný graf 😉 a nemáš náhodou zakliknuté včera aj predvčerom discarded?

anett6212
16. feb 2012

dobre ranko baby, tak co je tu nove? pribudla nova tehulka? ja som dnes 4 DC

mata_ba
16. feb 2012

@azzura dnesny den je uplne na p... ☹ ☹ ☹

@purina12345 ale mne neslo o nu..mne islo o jeho reakciu...toto si bude dlho zehlit..

azzura
16. feb 2012

@vardzikova ja furt beriem tabletky na ten moj uz 4 mesačny kasel, ale pomali ustupuje. V robote, bleeee, nebavi ma to tu. Buduci piatok idem na folikulimetriu, tak som zvedava ako sa mi po zakroku rychlo zregenoval organizmus, či budu nejake folikuli. Moj mm sa furt poti, ho ta choroba poriadne chytila 😠 .
To nie je dobre že kasles a kychas, rob si cajik, resp. sa naparuj aby to nebolo horsie, zajtra sa dobre oblec ked pojdes doktorke

azzura
16. feb 2012

@anett6212 ahpj, aj ja som dnes 4DC 😉

anett6212
16. feb 2012

@azzura no super aspon nie som sama 🙂 a ako sa ti dari?