icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
16. feb 2012

@franzziska no mne nerobila problemy 🙂 uvidis ale nemali by presne tak ako pises mali by sa viac zaujmat o to preco tie baby odchadzaju.no ked dostanem mrchu tak na treti den mam ist na krv ked nedostanem tak neviem asi mu zavolam co mam robit 🙂 ale samozrejme pred tym testnem 😀

mistisa
16. feb 2012

@fifitko25 no pekne moja tieto sproste cakacky ma zabijaju 😠 hnusoby.no u nas je tiez snehu az az bola som len zo psom a dosla som pokolena mokra ☹ ale tak je to pekne len to mohlo byt na vianoce. 🙂

franzziska
16. feb 2012

@mistisa uz som tam volala akurat..mam si preto dojst..aj s tym papierom...len necche sa mi cakat hodiny v cakarni..myslis ze to mozem povedat sestricke vo dverach a vybavit ma hned???

mistisa
16. feb 2012

@mata_ba joj to je nie jedbre mojka.nuz tak ale ked ma prist tak pride.ale nic nie je stratene este.este stale moze byt fazulka. ale tak uvidime.ked to ma byt mrcha tak nech uz dojde a nech ta nenatahuje takto hnusno.i ked by som bola najradsej keby to mrcha nebola 😉

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba ta tak. 😒 a ty robis s muzom spolu v jednej firme?

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@dijusa nie, normalnym sposobom... ale doktor povedal, ze mozno aj preto som potratila ze nebola dobre vyvinuta spermia... a dalsia vec co mi povedal, dietatko by mohlo byt postihnute... vyslo nam 99,5% abnormálnych ☹

vavenecka
16. feb 2012

@franzziska ty trúba,šak do TT idem do môjho bývalého prechodného domova,už to tu dva dni riešim,že čakám,čo mi ukáže zajtra test,či môžem ísť densiť,alebo budem na byte čušať 😀 😀
@mata_ba úplný des,po chodníku som chodila jak opitá 🙄

mata_ba
16. feb 2012

@mistisa tak to by som aj ja bola rada..ale uz ju citim,zial...

@anett6212 ano...ale vidime sa maximalne na obed alebo,ked sem dojde alebo ked ja idem za nim..no dnes sa navzajom obchadzame..

mata_ba
16. feb 2012

@vavenecka nebola si jedina,neboj...aj ja som sa skoro vysypala na zem..ale uhrala som to..

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@vavenecka @mistisa ahojte hubky... ale vsetko je h*vno... teraz som dosla dnu vynervacena, po dvoch hodinach drbania sa v snehu... 🙄

vavenecka
16. feb 2012

@mata_ba no ešteže tak 🙂
@l_e_n_o_c_k_a kokos micík,vy tam musíte mať aj dva metre snehu,čo? 😅

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba a co vecer? porozpravas sa s nim?

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@vavenecka no veru 2 metre... odhadzovala som sneh, bo mamka prisla ze potrebuje vybrat auto z garaze, a garaz maju tak debilne postavenu az na konci dvora (dobrých 50m), tak reku dobre, obliekla som sa nabehla, len co som vysla z garaze tak ma zacalo krutit a hned som zapadla... no poradila som si hned,.. o kusok vyssie som zapadla opat, ale to uz nebolo take jednoduche, tam som trcala asi 45 min, a vyskusala som fakt vsetko no neslo to.... potom som zazvonila mame a nasrate jej hovorim, co to zadebilnu vymyslala, ked fotrik nie je doma... tak nakoniec sa musela obliect aj ona, + som volala este dvoch susedov... a zaver? ani som sa nedostala na cestu, bo som bola taka nasrata, ze som im povedala, nech ma potlacia rovno do garaze, ze na to serem 🤐 este som chcela poodhadzovat sneh z pred domu nasich, iba ked mama vykrikuje kde som, mám 183 cm a ona ma nevidela bo mantilely maju vyse 2 metrov 😝

mata_ba
16. feb 2012

@vavenecka no..ale sak co..o modrinu viac by bolo...

mata_ba
16. feb 2012

@anett6212 uprimne,nemam chut ho ani vidiet...a od rana od 7 ani bu...takze ked nema on zaujem...

purina12345
16. feb 2012

@nativanativa jedine keby si mi poslala prihlasovacie údaje do ip aby som sa na to kukla, takto neviem 😒

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba joj ty chlapy. bila by som ich. nasla som minule cdcko s fotkami co bol na vianocnom vecierku. ta som si ho zapla a pozeram co to tam on ma v robote za fesandy. az mi zle prislo. tie baby z vyroby sa normalne krutia okolo tych vyssie postavenych, a na tych fotkach bol moj a okolo neho dve baby v takej poze, ze mi az zle prislo. a prisiel domov nad ranom so zlomenymi okuliarmi. a vysvetlenie? lucil som sa s kolegynou a zlomila mi okuliare. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

mata_ba
16. feb 2012

@anett6212 no a keby si ty tak dosla,tak to by bol randal..a takto ma vecne splachne so slovami "ale to je ine"...

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@vavenecka Micííík, dás si? 😀 akurat futrujem 😀

palculienka2011
16. feb 2012

caute baaaabyyy, to co za zla energia odtialto saaala? mam ist pozhanat nejakeho exorcistu? 😀 😀 😀 😀

vardzikova
16. feb 2012

@azzura mojka ja pijem toľko čajov že mi je z nich už na grc 😝

vardzikova
16. feb 2012

@aknedz takže to si fakt bola ty? čožeeeeeeeeeee? to my mame taku herečku 😀 😀 😀 😀 no kukaj tu ani si sa nepochvalila 😠 😀

vavenecka
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no páááni,tak to už hej...máte to tam teda veselé teraz...aj mm nervačil ráno,keď zapadol a to tu je tak 40cm,ako kde,na parkovisku tak 20cm...neviem,čo by robil pri dvoch metroch 😀 asi do roboty by nešiel 😀
@mata_ba zlatino,asi sa niečo deje,či?si taká bez nálady,aj z písmeniek to cítim ☹

vavenecka
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a iď sa do kúta hanbiť!!! 😀 takéto chute mi robiť!!...ale ja mám geniálny obed-kuracie párky a domácu údenú klobásu,mňaaaam 🙂 už som mala tej sviečkovej plné zuby (doslova,lebo to hovädzie sa mi aj medzi zuby dostávalo 🙄 ) 😀

mata_ba
16. feb 2012

@vavenecka hej..som opat sklamana z testu + teploty = mrchy a este viac z mm..kukni stranu 1221..tam so to pisala zuzke (fifitko25)

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@aknedz kde to bolo?

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@vavenecka micinka, nevhnevkaj sa 🙂 kebyze byvam v ZA osobne by som ti priniesla, ver mi 😉 a este aj na zajtra mi ostane, moc som navarila 😀 a zajtra mi pride sestra s frájom vinsomvat, tak musim pripravit nejake pohostenie... nedavno som ti pisala, ze chcem robit tortu s bielej coko a s coko trubickami po celom obvode... no ale nakoniec som si to premyslela, uribím velky mega veternik - veternikovu tortu 😀 dnes som si uvarila karamelovu slahacku a zajtra upeciem a naplnim

palculienka2011
16. feb 2012

@mata_ba mooojka, mrzi ma dnesok, ale hore hlavu, sme silne, sebavedome zeny a nemozes si neandrtalcom kazit naladu 😉 vies cim by si mu najviac vytrela zrak? Kebyze sa nejakym zazrakom na cely incident vyseries a tvaris sa, ze vsetko je v normale...lebo ked budes oduta, len sa on-pan tvorstva bude utvrdzovat v tom, aka hystericka si. lahko sa hovori, ja sama s tym mam problem, ale uz parkrat sa mi to podarilo a to len bolo, doliezal jak zmoknute maca za mnou 😀

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@mata_ba kukam, ze moje velke objatie nepomohlo 😢

palculienka2011
16. feb 2012

@vardzikova cau zlato, kukam na tvoj pupcek akurat 😀 sa tesim, ked budes mat brucho jak svet, ze sa ani fotit nebudes chciet 😀 😀 😀 ooo ake crevo basnicke
inac akoo??