Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa uz som tam volala akurat..mam si preto dojst..aj s tym papierom...len necche sa mi cakat hodiny v cakarni..myslis ze to mozem povedat sestricke vo dverach a vybavit ma hned???
@dijusa nie, normalnym sposobom... ale doktor povedal, ze mozno aj preto som potratila ze nebola dobre vyvinuta spermia... a dalsia vec co mi povedal, dietatko by mohlo byt postihnute... vyslo nam 99,5% abnormálnych ☹
@franzziska ty trúba,šak do TT idem do môjho bývalého prechodného domova,už to tu dva dni riešim,že čakám,čo mi ukáže zajtra test,či môžem ísť densiť,alebo budem na byte čušať 😀 😀
@mata_ba úplný des,po chodníku som chodila jak opitá 🙄
@mata_ba no ešteže tak 🙂
@l_e_n_o_c_k_a kokos micík,vy tam musíte mať aj dva metre snehu,čo? 😅
@vavenecka no veru 2 metre... odhadzovala som sneh, bo mamka prisla ze potrebuje vybrat auto z garaze, a garaz maju tak debilne postavenu az na konci dvora (dobrých 50m), tak reku dobre, obliekla som sa nabehla, len co som vysla z garaze tak ma zacalo krutit a hned som zapadla... no poradila som si hned,.. o kusok vyssie som zapadla opat, ale to uz nebolo take jednoduche, tam som trcala asi 45 min, a vyskusala som fakt vsetko no neslo to.... potom som zazvonila mame a nasrate jej hovorim, co to zadebilnu vymyslala, ked fotrik nie je doma... tak nakoniec sa musela obliect aj ona, + som volala este dvoch susedov... a zaver? ani som sa nedostala na cestu, bo som bola taka nasrata, ze som im povedala, nech ma potlacia rovno do garaze, ze na to serem 🤐 este som chcela poodhadzovat sneh z pred domu nasich, iba ked mama vykrikuje kde som, mám 183 cm a ona ma nevidela bo mantilely maju vyse 2 metrov 😝
@nativanativa jedine keby si mi poslala prihlasovacie údaje do ip aby som sa na to kukla, takto neviem 😒
@mata_ba joj ty chlapy. bila by som ich. nasla som minule cdcko s fotkami co bol na vianocnom vecierku. ta som si ho zapla a pozeram co to tam on ma v robote za fesandy. az mi zle prislo. tie baby z vyroby sa normalne krutia okolo tych vyssie postavenych, a na tych fotkach bol moj a okolo neho dve baby v takej poze, ze mi az zle prislo. a prisiel domov nad ranom so zlomenymi okuliarmi. a vysvetlenie? lucil som sa s kolegynou a zlomila mi okuliare. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@vavenecka Micííík, dás si? 😀 akurat futrujem 😀
caute baaaabyyy, to co za zla energia odtialto saaala? mam ist pozhanat nejakeho exorcistu? 😀 😀 😀 😀
@azzura mojka ja pijem toľko čajov že mi je z nich už na grc 😝
@aknedz takže to si fakt bola ty? čožeeeeeeeeeee? to my mame taku herečku 😀 😀 😀 😀 no kukaj tu ani si sa nepochvalila 😠 😀
@l_e_n_o_c_k_a no páááni,tak to už hej...máte to tam teda veselé teraz...aj mm nervačil ráno,keď zapadol a to tu je tak 40cm,ako kde,na parkovisku tak 20cm...neviem,čo by robil pri dvoch metroch 😀 asi do roboty by nešiel 😀
@mata_ba zlatino,asi sa niečo deje,či?si taká bez nálady,aj z písmeniek to cítim ☹
@l_e_n_o_c_k_a iď sa do kúta hanbiť!!! 😀 takéto chute mi robiť!!...ale ja mám geniálny obed-kuracie párky a domácu údenú klobásu,mňaaaam 🙂 už som mala tej sviečkovej plné zuby (doslova,lebo to hovädzie sa mi aj medzi zuby dostávalo 🙄 ) 😀
@aknedz kde to bolo?
@vavenecka micinka, nevhnevkaj sa 🙂 kebyze byvam v ZA osobne by som ti priniesla, ver mi 😉 a este aj na zajtra mi ostane, moc som navarila 😀 a zajtra mi pride sestra s frájom vinsomvat, tak musim pripravit nejake pohostenie... nedavno som ti pisala, ze chcem robit tortu s bielej coko a s coko trubickami po celom obvode... no ale nakoniec som si to premyslela, uribím velky mega veternik - veternikovu tortu 😀 dnes som si uvarila karamelovu slahacku a zajtra upeciem a naplnim
@mata_ba mooojka, mrzi ma dnesok, ale hore hlavu, sme silne, sebavedome zeny a nemozes si neandrtalcom kazit naladu 😉 vies cim by si mu najviac vytrela zrak? Kebyze sa nejakym zazrakom na cely incident vyseries a tvaris sa, ze vsetko je v normale...lebo ked budes oduta, len sa on-pan tvorstva bude utvrdzovat v tom, aka hystericka si. lahko sa hovori, ja sama s tym mam problem, ale uz parkrat sa mi to podarilo a to len bolo, doliezal jak zmoknute maca za mnou 😀
@mata_ba kukam, ze moje velke objatie nepomohlo 😢
@vardzikova cau zlato, kukam na tvoj pupcek akurat 😀 sa tesim, ked budes mat brucho jak svet, ze sa ani fotit nebudes chciet 😀 😀 😀 ooo ake crevo basnicke
inac akoo??

@franzziska no mne nerobila problemy 🙂 uvidis ale nemali by presne tak ako pises mali by sa viac zaujmat o to preco tie baby odchadzaju.no ked dostanem mrchu tak na treti den mam ist na krv ked nedostanem tak neviem asi mu zavolam co mam robit 🙂 ale samozrejme pred tym testnem 😀