icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bana_ba
16. feb 2012

@mata_ba aha,dobre vediet 🙂 dakujem

lucecita
16. feb 2012

@kikaneu tak budete mať možno perný víkend 😀 práve ma zabolel pravý vaječník, ale toto bol isto on, som si istá 😅 my máme tú oslavu, v sobotu navečer sa máme prísť dať do nálady, dáme tortu, nejakú studenú misu a potom nedeľu na obed...aj sa teším, aspoň pokecáme a dačo popijeme a môžem aj ja, keďže nie som tehu a neberiem antibiotiká 😀

kikaneu
16. feb 2012

@lucecita perný a možno aj plodný 🙂 teda minimálne plodné dni by mali byť 🙂 tak tiež máte nabitý víkend, ale milými povinnosťami 🙂

lucecita
16. feb 2012

@kikaneu idem pod sprchu, nech sa mi vlasy pekne vyschnú 😉 aj ja mám mať plodný víkend, dnes som 10DC, takže nasledujúce dni sú všetky plodné, čiže zasa sme rovnako 😀 😀 😀 sme sa perfektne zladili 😉

kikaneu
16. feb 2012

@lucecita veru sme poriadne zladené 🙂 ja som vlasy umývala včera, takže dnes idem do sprchy až po paneláku 🙂

lucecita
16. feb 2012

@kikaneu ja už som vyvoňaná a na stole mám vianočku s maslom a kakavkom 😀 ja musím vlasy umývať každý deň, lebo sa mi strašne moc mastia 😠 o chvíľu nám to začne 😀

kikaneu
16. feb 2012

@lucecita hm, vianočku by som si aj ja dala 🙂 ja umývam 2x za týždeň.....veru, začne....ale ja som dnes v depke....kokso, poviem si, že na všetko kašlem, no nejak sa mi nedarí 😖

lucecita
16. feb 2012

@kikaneu to jasné, že sa nedarí nemyslieť na to...bude to ok, nebooooj...kukni na manžela, daj mu pusu a aspoň troška sa to zlepší 😉 už ideme na to 😀

kikaneu
16. feb 2012

@lucecita manžel je ešte vonku....joj, odpratáva sneh z havkovej voliéry, lebo taký závej je tam urobilo, že si po ňom pokojne prešla ponad pletivo a chodila po susedoch potvorka.....no a kvôli nej na mňa brat nazjapal, tak manžel ani nevečer, ani sa nezohrial, išiel rovno riešiť havku.....hrôza, čo ti poviem....plakať sa mi z toho chce.....lebo on bol prvý, kto si ju chcel nechať, keď prišla a teraz toto robí.....hnusák jeden 😠

lucecita
16. feb 2012

@kikaneu joooooj moja...tak pre toto sa trápiš? ale šak ste boli v práci, tak ste jej nemohli odpratať sneh...sakra aj s chlapmi 😠 a neplač, to ti nepomôže, bude ti len lepšie a bráška to poteší, ale my sme baby a nespravíme mu takú radosť, oki? 🙂

kikaneu
16. feb 2012

@lucecita štve ma ten môj brat....správa sa otrasne drzo a keby len ku mne, ale aj k rodičom.....nie, neplačem, ani nebudem 😉 ....idem skúsiť ešte raz zavolať manželovi, nech už to nechá tak....

vavenecka
16. feb 2012

@mata_ba jasnééé,dokonca ešte trdlo makové 😀
@l_e_n_o_c_k_a ale samozrejme,že páčia 😠 😀
a len tak mimochodom som domov prišla v zdraví a aj s nákupom 😉 zas raz som výhodne nakúpila,ale som taká unavená...ešte vlasy vyfénujem a idem drichmať,vstávam v nekresťanskom čase 😖

lucecita
16. feb 2012

@kikaneu veru choď, nech už ide dnu, až neochorie a venuje sa manželke a radostným "povinnostiam" 😀 a to má bráško koľko rokov, keď je taký aj k rodičom? čo je v puberte?

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@vavenecka no uz bolo na case ze si sa dotrepala 😀 aj ja sa chystam do perin,,, len som chcela na teba pockat 🙂

vavenecka
16. feb 2012

@mata_ba moja,s tým hlienikom ti veru neporadím 😒

kikaneu
16. feb 2012

@lucecita mám pocit, že v puberte bude naveky, 22 bude mať v lete.....žiadne "radostné" povinnosti nebudú ☹ to už ho poznám, bude mŕtvy keď príde....

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@lucecita jeej, mi sme skoro narovnako, ja som 8DC 😉

vavenecka
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja ťa taaaak ľúbim 😵 dom som prišla už po piatej,ale ešte som kuchtila,nákup spratávala,s mm kecala,spršila sa a taaak ďalej 😉 kia dnes zrušila výrobu,lebo matroš nedorazil,ale zato môj mm dorazil o šiestej,len chudák zapadol na parkovisku,tak zháňal lopatu a musel sa vyhrabať 🙄

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@vavenecka mojka a co si nakupila?

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@vavenecka heh, aspon vies, co mu mas kupit, ked bude mat sviatok 😀 skladaciu lopatu do auta 😀

lucecita
16. feb 2012

@kikaneu no sakra a to takýto mladý si takto dovoľuje? by som ho dala do laty...a čo manželko, už si ho volala? ja som ináč tiež mŕtva, tak neviem či dneska dačo bude, ale skôr nie ako áno 😠
@l_e_n_o_c_k_a áno, to som ani nevedela...ja už sem chodím až podvečer a nechce sa mi každý deň dočítavať toľko strán 🙂 tak to ťaháme spolu 😉

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@lucecita dufam, ze to potiahneme az do konca 9.mesiaca 😉

kikaneu
16. feb 2012

@lucecita no, hrozný je, ja neviem kde sa stala chyba, že je taký, úplný opak mňa....to sa už nedá, vieš ako sa hovorí: "Ohýbaj ma mamko, pokým som ja Janko" nevolala, bola som pozrieť z okna a vonku je už tma, takže už sa asi niekde dole zobúva a vyzlieka

vavenecka
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale nohavice a sveter v sekáči,každé za 1,50 😀 nohavice ani raz oblečené,ešte všetky vysačky a nášivky mali 😀 a potom také leopardie čižmičky,také tie "papučové" čo sa nosia,no tieto vyzerajú kvalitnejšie a hrubšie a potom ďalšie čierne na zips pod koleno asi na 3cm podpätku 🙂 a nejaké legíny,cice papaníčko a tak 🙂 a ešte mi akosi veľa peňazí v peňaženke zostalo,no asi nie nadlho 😠 no veru,lopata bude teraz na prvom mieste 🙂 a povedal,že tým autom nepohne,pokiaľ sa sneh neroztopí 😠 😀 😀 tak som zvedavá

lucecita
16. feb 2012

@kikaneu micka, idem sa offnúť a keď skončí panelák do postele...dnes som skoro vstávala a som fakt akási mŕtva...dobrú noc a zajtra úspešný deň v práci, vidíme sa večer 😉
Dobrú noc babenky, a pekný štart do víkendu želám 😉

kikaneu
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a
@lucecita téééda, sme teda trojka krásna......ja 12, a vy 10 a 8 🙂 každé dva dni 🙂

kikaneu
16. feb 2012

@lucecita dobrú noc aj tebe 🙂 ja sa tiež vypínam, po paneláku ešte sprcha, zuby, pomodliť....zas pôjdem spať neskoro....aj tebe pekný deň zajtra 😉

lucecita
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak dúfam, že áno 😀 idem do postele, papa 😉
@kikaneu možno z toho vyrastie 😀 papa mojka

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@vavenecka fiiiha, to si fajn nakupila a za tie prachy sa to oplatilo 🙂 ja pojdem zajtra rano na velky nakup žrádla, bo chladnicka skoro prazdna, a ked sa tí nasi dotrepu, tak musim doplnit zasoby, bo sestra je kazdych 15 minut hladna 😀 drz mi zajtra palce, bo budem robit ten mega veternik 😀
uz som vysprskovana a cakam mm aby sme sa mohli snazilkovat

@kikaneu supeeer kikus tak sme krásna postupka

Dobrú noc všetkým!!!!!!! 😉

vavenecka
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veru,dobrý nákup 🙂 jasné,zlato,budem na teba myslíkovať,nech sa ti podarí ten megavetroš 😀 ja sa idem ešte zbaliť a šup spinkať...sladké sníčky,cmucky cmuk 😵