Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu tak budete mať možno perný víkend 😀 práve ma zabolel pravý vaječník, ale toto bol isto on, som si istá 😅 my máme tú oslavu, v sobotu navečer sa máme prísť dať do nálady, dáme tortu, nejakú studenú misu a potom nedeľu na obed...aj sa teším, aspoň pokecáme a dačo popijeme a môžem aj ja, keďže nie som tehu a neberiem antibiotiká 😀
@lucecita manžel je ešte vonku....joj, odpratáva sneh z havkovej voliéry, lebo taký závej je tam urobilo, že si po ňom pokojne prešla ponad pletivo a chodila po susedoch potvorka.....no a kvôli nej na mňa brat nazjapal, tak manžel ani nevečer, ani sa nezohrial, išiel rovno riešiť havku.....hrôza, čo ti poviem....plakať sa mi z toho chce.....lebo on bol prvý, kto si ju chcel nechať, keď prišla a teraz toto robí.....hnusák jeden 😠
@mata_ba jasnééé,dokonca ešte trdlo makové 😀
@l_e_n_o_c_k_a ale samozrejme,že páčia 😠 😀
a len tak mimochodom som domov prišla v zdraví a aj s nákupom 😉 zas raz som výhodne nakúpila,ale som taká unavená...ešte vlasy vyfénujem a idem drichmať,vstávam v nekresťanskom čase 😖
@vavenecka no uz bolo na case ze si sa dotrepala 😀 aj ja sa chystam do perin,,, len som chcela na teba pockat 🙂
@lucecita jeej, mi sme skoro narovnako, ja som 8DC 😉
@l_e_n_o_c_k_a ja ťa taaaak ľúbim 😵 dom som prišla už po piatej,ale ešte som kuchtila,nákup spratávala,s mm kecala,spršila sa a taaak ďalej 😉 kia dnes zrušila výrobu,lebo matroš nedorazil,ale zato môj mm dorazil o šiestej,len chudák zapadol na parkovisku,tak zháňal lopatu a musel sa vyhrabať 🙄
@vavenecka mojka a co si nakupila?
@vavenecka heh, aspon vies, co mu mas kupit, ked bude mat sviatok 😀 skladaciu lopatu do auta 😀
@kikaneu no sakra a to takýto mladý si takto dovoľuje? by som ho dala do laty...a čo manželko, už si ho volala? ja som ináč tiež mŕtva, tak neviem či dneska dačo bude, ale skôr nie ako áno 😠
@l_e_n_o_c_k_a áno, to som ani nevedela...ja už sem chodím až podvečer a nechce sa mi každý deň dočítavať toľko strán 🙂 tak to ťaháme spolu 😉
@lucecita dufam, ze to potiahneme az do konca 9.mesiaca 😉
@l_e_n_o_c_k_a ale nohavice a sveter v sekáči,každé za 1,50 😀 nohavice ani raz oblečené,ešte všetky vysačky a nášivky mali 😀 a potom také leopardie čižmičky,také tie "papučové" čo sa nosia,no tieto vyzerajú kvalitnejšie a hrubšie a potom ďalšie čierne na zips pod koleno asi na 3cm podpätku 🙂 a nejaké legíny,cice papaníčko a tak 🙂 a ešte mi akosi veľa peňazí v peňaženke zostalo,no asi nie nadlho 😠 no veru,lopata bude teraz na prvom mieste 🙂 a povedal,že tým autom nepohne,pokiaľ sa sneh neroztopí 😠 😀 😀 tak som zvedavá
@l_e_n_o_c_k_a
@lucecita téééda, sme teda trojka krásna......ja 12, a vy 10 a 8 🙂 každé dva dni 🙂
@l_e_n_o_c_k_a tak dúfam, že áno 😀 idem do postele, papa 😉
@kikaneu možno z toho vyrastie 😀 papa mojka
@vavenecka fiiiha, to si fajn nakupila a za tie prachy sa to oplatilo 🙂 ja pojdem zajtra rano na velky nakup žrádla, bo chladnicka skoro prazdna, a ked sa tí nasi dotrepu, tak musim doplnit zasoby, bo sestra je kazdych 15 minut hladna 😀 drz mi zajtra palce, bo budem robit ten mega veternik 😀
uz som vysprskovana a cakam mm aby sme sa mohli snazilkovat
@kikaneu supeeer kikus tak sme krásna postupka
Dobrú noc všetkým!!!!!!! 😉
@l_e_n_o_c_k_a no veru,dobrý nákup 🙂 jasné,zlato,budem na teba myslíkovať,nech sa ti podarí ten megavetroš 😀 ja sa idem ešte zbaliť a šup spinkať...sladké sníčky,cmucky cmuk 😵

@mata_ba aha,dobre vediet 🙂 dakujem