icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
17. feb 2012

@aliaxa netestovla som a nemám ani doma test lebo my sme sa ešte nesnažili kvôli nízkej sliznici
tak to ešte ďaleko a čo bola si teraz niekedy? aký ste už veľký?

mata_ba
17. feb 2012

@purina12345 aky mas pekny grafiiiiiiiiiik 😕 🙂 a uz som to dala do poriadku 🙂 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

aliaxa
17. feb 2012

@purina12345 bola som 10.2 mam uz aj fotecku ale neviem aky sme velky ☹

purina12345
17. feb 2012

@mata_ba no už to presne vyzerá tak ako to má byť , luteálka ti vychádza krásna 14 dňová čo je super
@aliaxa na fotke hlaďal CRL a vedľa toho čísielko to znamená aký je veľký, a hneď aj napíš 🙂

mata_ba
17. feb 2012

@purina12345 hej,nakoniec to dobre dopadlo 🙂 uvidim,co dalej..

su_san
17. feb 2012

@bubacik5 šak tak som to myslela, že došla červená, že ste to vzdali, že vás premohla mrška jedna, ale nabudúce už dostane na frak 😀

purina12345
17. feb 2012

@mata_ba no čo moja, nový cyklus bude aj môj mesiac a bude nás tam viacej, tak sa tešme na marec a ideme s pozitívnou energiou do toho, no ja si ešte musím počkať pár dní na mrchu 😀

fifitko25
17. feb 2012

@azzura ahoj mojka som 2DC ....

mata_ba
17. feb 2012

juuuj,..a mrcha sa zacina prejavovat so vsetkym co k tomu patri ☹ auuuu moje brusko...

mistisa
17. feb 2012

@franzziska @su_san @fifitko25 @bubacik5 @mata_ba @l_e_n_o_c_k_a @kikaneu ahojkajte koceny moje.a vsetky ostatne 🙂aky mate dnes dnik? ja som sa zobudila z predmrchovskym vytokom takze zajtra krvacam 🙂 aspon sa mi to vsetko pohne a mozem podtstupit tu laparku 🙂 len keby mi zle nebolo ☹

mata_ba
17. feb 2012

@purina12345 no neviem ci pride,pri takom krasnom grafiku 🙂

mata_ba
17. feb 2012

@mistisa ahooj 🙂 ja dnes 1 DC a mrcha sa zacina prejavovat na plno..auuuu ☹

purina12345
17. feb 2012

@mata_ba vyzerá celkom dobre len to môže byť aj kvôli potratu že tam sú ešte nejaké hormony, neviem 😕

franzziska
17. feb 2012

caute vsetci 🙂 🙂 ako sa mate? ja som sa zas nasrala u doktora, dobre ze odtial odchadzam.... 😖 😖
ja dneska takto: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/franzziska/g...

@mistisa prosim ta... 😖 isla som hned rano aby som cestou vybavila tu dokumentaciu a hned ma zavailo ze plna cakaren, ale sak neva...trvalo hodinu nez nejaka sestricka vysla von, lebo sak klopat nemame...bola zmätena ze co vlastne chcem a hned ma odbavila ze ma plno pacientiek a enstiha tak mam preto dojst v pondelok...no super, ako keby clovek mal na to cas chodit hore-dole..a pritom tam som vcera kvoli tomu volala..sak povedali nech si dneska dojdem preto 🙄 🙄 🙄 no som nasrata, sorry 😀 😀

mistisa
17. feb 2012

@mata_ba no sme asi na to nejak rovnako ja este zatial ten slabunky zaciatok asi take nieco ako ty vcera a zajtra pocitam mrchu naaplno ☹ moja tak sme vsetky 3 aj zuzka ma takze si mozme ruky podat 🙂 a tak ja som len rada u mna by nehrozilo ze som tehu ked mam hentake vajecniky.a aspon sa mi to pohne dopredu vsetko a mozem ist na tu laparku 🙂 a aspon sa budeme moct rychlejsie snazilkovat 🙂 no a ty teda predsa hm hm hm.skoda tak to slubne vyzeralo uz u teba ☹

mistisa
17. feb 2012

@franzziska no pekne hm krava to ti nemohla dat co by sa jej stalo ved o nic nejde tam len poda kartu a mozes ist nnie? ach jaj to zas sa niekto chce pomstit .to j v keli ☹ no moja pevne nervy ☹

mata_ba
17. feb 2012

@purina12345 myslis???hm...tak cakame 🙂

palculienka2011
17. feb 2012

dobre ranko baby,,,,dve spravy na dnes:
boli sme akurat po vysledky spg a je to normozoosperneviemco 😀 😀 😀 😀 😀 sice tam je napisane, ze patologia 65%, ale asi sme v norme, ufff....je ich dost a hybu sa smerom dopredu, takze jupiiii
a druha vec: bola som na kontrole u obvodacky kvoli tym grckam a hnackam a ona vyjadrila nazor, ze mozno som aj tehu....kukam na nu, sak som 5DC a ona ze je uuuplne normal mat mrchu prve 3 mesiace 😕 no hmatala ma hmatala a nieco sa jej nezda nalavo-aj ma tam divne picha, jak keby vajecnik ked ovulujem, ale este je skoro na to....takze nejake navrhy? Podla mna je blbost testovat sa a planujem ist v pondelok za gyndou. No takze dnesok este ani poriadne nezacal a ja uz soky chytam 😀 😀 😀

franzziska
17. feb 2012

@mistisa sak klasika..uz ma to ani neprekvapuje..taki su doktori..takmer vsetci..ale mam aspon o dovod viac ze je lepsie ze som odisla..vlastne ty si mala aky dovod ze si odisla od tej svojej prvej?

palculienka2011
17. feb 2012

@mata_ba milaaacku tak predsa dosla....vitaaaaaj v marcovkach 😀 😀 😀

mata_ba
17. feb 2012

@mistisa to aj minule podla priznakov..ale ja sa tesim,ze idem v pondelok na HP 🙂 a aspon sa uz nemusim strachovat o DNP...len hadam stihnem otehu do tych 270 dni 🙂

su_san
17. feb 2012

@mata_ba tak aj ty si ma už opustila a si na druhej strane... 😠 ja si čakám a čakám...dnes už 35 DC...no šľak ma trafí...príznaky žiadne...no ale veď ona ma isto prekvapí z čista jasna...ak by náhodou nie, tak v nedeľu ešte testnem...dúfam, že nebudeš mať také veľké bolesti ako minule 🙂

mata_ba
17. feb 2012

@palculienka2011 tyyyy,,to by bolo supeeer,keby si tehuu 🙂 ale to uz by si nebola marcovka 😝 hiii..ty si tiez tusim mala ten hlienik co ja vcera,ze?to aj ja som tehu? 😀 😀 podla bolesti mam toto ale potrat..ach..a to sa este rozbieha...fuuuu 😠 auuu ☹

su_san
17. feb 2012

@mistisa ahojjjjjjjjj aj tebe dobrééééééé ránoko....takže čakáš zajtra pani milostivú...ja som 35 DC dnes a čakám ako na zázrak...nechápem prečo sa mi znova tak pobabral ten cyklus... 😠 😠 😠

palculienka2011
17. feb 2012

@su_san ahoj, ty si tu posledny samaritan, vsetky nadeje do teba vkladame 😀 😀

mata_ba
17. feb 2012

@su_san no zatial je to znesitelne...ale este sa len rozbieha,takze..uvidime...ale mohla by mat zlutovanie so mnou 🙂

su_san
17. feb 2012

@fifitko25 nech Ti rýchlo zbehne dník v prácičke a nech moc ani ty netrpíš...no máme tu teda pekný krvavý thriller...a už len ja čakám a zízam ako teľa na maľované vráta 🙂

purina12345
17. feb 2012

@mata_ba no uvidíme 😀 😀 😀 😀

su_san
17. feb 2012

@palculienka2011 ahoj...tak ja do seba žiadne nevkladám...test bol v utorok ráno na 32 DC biely ako sneh vonku...dnes som 35 DC a príznaky žiadne 😠

mata_ba
17. feb 2012

@purina12345 ale to by bola ina bomba..ze tehuuu 😀 ale vsak..mrchu uz zavola a marec je nas 🙂