icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
17. feb 2012

@franzziska no ona bola za prve stara skleroticka dosla som tam a ona ze pohklavny styk ste mala? a ja ze ano a ona ze dobre a napisala do pocitaca a za dve minuty ze ozaj a pohlavny styk ste mala? a ja ze ano a takto behom 10 minut sa ma to asi 10 krat opytala.no a vobec neliecila to co mala a mozem sa jej podakovat za to co mam teraz a za to ze nemozem mat dieta bez toho aby som sla na laparku.proste ma dodzubala na plnej ciare.vlastne zanedbala ze nioc neliecila.kamaratke povedala ze ma cystu na vajecniku a ked sa kamoska nastvala presla inemu dokimu ten jej povedal ze ta vasa cysta ma 8 tyzdnov.bola tehotna si zober ze by ju krava poslala na operaciu.no hotova pohroma.

su_san
17. feb 2012

ja mám dnes voľno, ale len od práce, ale doma ma čaká maratón povinnosti...no aspoňže variť nemusím...na obed ešte mám zo včera a drahý ma večer berie na večeru vonku, že sme už dlhšie neboli...tak dnes len budem upratovať a prať a čakať na pani červenú ...pekný deň žienky, nech vám to rýchlo zbehne 🙂

gelinka75
17. feb 2012

@purina12345 cauko no to by bola parada, keby hned sa zadarilo, som velmi zvedava 😀 😵

palculienka2011
17. feb 2012

@mata_ba juuuj mojko, vydrrrrrz, dnesok musis pretrpiet a bude lepsie, ani sa nenazdas a mozte znova snazilovat 😉 mne to tentokrat zbehlo ani neviem ako...len mam teraz total dilemu, myslis ze mam testnut? hnusna doktorka, take daco vypusti z ust a ani nevie, co tym sposobi 😀
ale bola som v lekarni a uz mam ovulcne testy a zohnala som aj mamatesty konecneeee

mistisa
17. feb 2012

@su_san aj ja idem v pondelok na profil 🙂 tak snad bude dobry 😀 ty chodis kam? ved som uz aj zabudla.pocuj mojka este som na profile nebola.tam nemusim ist nalacno? ani skoro rano ze?

palculienka2011
17. feb 2012

@su_san no a spula mala // az na 39dc, opakuj si to denne trikrat 😀 😀 😀 😀

su_san
17. feb 2012

@mistisa aj moja EXgynekologička bola hotová mäsiarka...keď ma ona vyšetrovala, tak ma to ešte na druhý deň bolelo 😠 a potom som ju vymenila za skvelého doktora, je to bývalý primár a potom si otvoril súkromnú ambulanciu...a nato že je chlap, tak som vyšetrenie ani necítila... 🙂

mistisa
17. feb 2012

@su_san no cakam takze v pondelok HP tak uvidime.ale som rada aspon mozem podstupit tu laparku a rychlejsie sa mozme snazilkovat o baby 🙂 tak tento krat ma mrcha potesila.ja by som aj tak tehu nebola ja musim ist najskor na laparku az potom 🙂

mattuliatko30
17. feb 2012

@mata_ba mojááááá...to mi je ľúto...tak šup šup nech je už po mrche...a môžete sa ďalej snažilkovať 😉

mistisa
17. feb 2012

@su_san no ja som sa tiez nasrala a isla prec a teraz mam genialnu gynekologycku je super a hned ma zacala posielat po vysetreniach a hlavne to riesit 🙂 vysetrenie ani neviem ze mi robi presne tak 🙂

mistisa
17. feb 2012

mistisa @franzziska @su_san @fifitko25 @bubacik5 @mata_ba @l_e_n_o_c_k_a @kikaneu koceny idem a chvilu von mam vychadzku tak si to idem uzit 🙂 a idem kupit nieco mojej malej neterke ma dnes 3 rocky a pojdeme tam tak sa tesim.zatial sa lucim a hned ako pridem sa isto pripomeniem ze som tu 😀 papa ajojte :-

su_san
17. feb 2012

@mistisa nalačno nie a ani ráno, ale u nás treba prísť dovtedy kým nepríde taký ujo, čo zbiera krv a nesie ju do labáku kde ju vyšetrujú...ale môj lekár ma taký systém, že k nemu sa zvyčajne neobjednáva, ale vyloží 12 kartičiek s poradovými číslami a ženy si vezmú a tak idú...je to fajn, len treba prísť skoro, lebo rýchlo sa minú kartičky, minule som prišla skoro ráno, o 6 som si vzala kartičku č.2 a o pol siedmej ma vzal dnu...on chodí do práce po 6 už, nie ako väčšina lekárov a do 9 berie podľa kartičiek, od 9 má tehu žienky a potom poobede súrne a objednané za poplatok a pod...

purina12345
17. feb 2012

@gelinka75 asi by som sama tomu neverila aj keď je všetko možné, keď nativa 5 dní pre ovu snažilkovala a predsa no a my v sobotu (o pol noci ako vždy 😀 ) tak neviem pri tej rezerve čo mal po dobrom mesiaci 😀 fakt toho bolo akosi veľa, no len tá sliznica 😨
mata_ba tak ako bude tak bude 🙂 ale marec to istíííííííííííííí 😎

mata_ba
17. feb 2012

@mistisa aj js chcem 8 tyzdnovu cystuuu 😀

mistisa
17. feb 2012

@su_san ahaa no kua.ja idem do GF na krv.snad nebudem musiet skoro lebo z TN je to daleko do BA a nechce sa mi o 4:00 vstavat ☹

mistisa
17. feb 2012

@mata_ba no to mala krasne prekvapenie aj ja uz by som taku chcela 😀 a si zober ze by jej ju dala vyoperovat by ju pripravila o dieta ☹

su_san
17. feb 2012

@palculienka2011 no tak to by bol hotový zázrak...ale ako je možné, že niektoré žienky majú 2// už na 26 DC a iné až na 39 DC??? to fakt je ten tehu hormón taký pohyblivý??? lebo ja mám takú tabuľku a tam je napísané, že koľko HCG má byť 14 DPO, 28 DPO...a pod...a podľa toho na 32 DC keď som testovala 10 testíkom, tak vy už malo ukázať...preto som v poho, nádeje si nerobím, len ma serká, že sa mi zase pobabral cyklus 😠 😖

mata_ba
17. feb 2012

@palculienka2011 juj ani nevrav..dnes bude dlhyyyyyy den..ale zajtra o 9 kadernik 😀 a vecer ples..nedelu prespim a mozno pojdem s havkacom na prechadzku...pondelok hormanalny profil,v utorok asi BA a v stredu uz len spinenie 🙂 a urcite keksik 😀

franzziska
17. feb 2012

@mistisa ty kokso 😀 😀 😀 no kukam ze doktori niektori su zvlastni 😖 😖 no dobre ze si odisla od nej..

vies ono - ten moj mi len "od oka" odhadol dovod preco mam ten cyklus taky, nic nenavrhol na liecbu i ked uz viem z fora od bab ze je viacero moznosti...a vies este na to ked som mu povedala ze chcem dieta tak len povedal ze naco sa strachujem, ze aj zeny bez menstruacie pokojne otehotneju..a ziadny horm. profil,zistenie ci mam vobec plodne dni...tak vies taki chladni pristup

a este ma dorazilo to ze objednanu pacientku zoberu dovnutra az po 2 hodinach a dalsi pol hodinu ma nechali cakat v tej zime nahu na koze 😀 😀 😀 no teraz sa tomu uz len smejem 😀 😀

mata_ba
17. feb 2012

@mattuliatko30 no ten sup-sup trva tyzden 😀 ale v pondelok idem na profilik 😀

su_san
17. feb 2012

@mistisa možno by si mala zavolať a opýtať sa ...u každého doktora to môže byť iné...nie že sa dotrepeš a ti povie, že ste prišli 15minút neskoro a už neberieme 😉

gelinka75
17. feb 2012

@purina12345 nemaj strach, ked sa chce uchytit tak sa uchyti 😉 ale bolo by to perfektne na tu vsetku bolest 🙂

mata_ba
17. feb 2012

@purina12345 presne taaak...ale..clovek mieni..😉

gelinka75
17. feb 2012

@mistisa aj ja chodim do GF, ku komu chodis?

mata_ba
17. feb 2012

@mistisa to by doktorka dosluzila 😠 😠

su_san
17. feb 2012

@mata_ba som čítala kdesi, že keksík, teda že spermošky obsahujú nejakú látku,ktorá pomáha pri spustení mršky aj pri spustení pôrodu...no my keksíkujeme skoro každý deň a zatiaľ nič... 😠 ale aspoň si užívame 😀

purina12345
17. feb 2012

@gelinka75 strachu som mala dosť keď som bola tehu teraz sa už nenechám ovplyvňovať zlou energiou 🙂
a ty čo moja? už som dávno nevidela tvoj graf, viem žee som sa ťa pítala ale bolo toho toľko, čo teraz riešite v centre? snažilkujete?
@mata_ba 😀 😀 😀 tak tak

franzziska
17. feb 2012

@su_san 😀 😀 😀 😀

mata_ba
17. feb 2012

@su_san urcite ano..my sme sa rano milujkali a ako som sla na vecko uz aj to bolo...a sestra mi to tiz potvrdila,ze ona kolkokrat aj zabula,ze mrcha a ako toto s muzom,isla na wc a ze ozaj,mrcha 😀

su_san
17. feb 2012

fúúúúúúúúúú...jak mne sa nechce nič robiť...radšej by som bola v robote, tam aspoň musím... 😀 mehehe 😀 idem nato, držkajte sa 🙂